Direct online beleggen?

> Aandelen > Snel aandelen kopen en verkopen

Snel aandelen kopen en verkopen

23 april 2013 09:22 | 3.495 keer gelezen

Wilt u weten hoe aandelen kopen en verkopen werkt? Lees dan dit artikel. Hedendaags is aandelen en verkopen voor ieder mens mogelijk. In dit artikel leggen wij uit hoe het werkt en wij bieden u de kans om ook zelf te beginnen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een gratis computerprogramma.

Aandelen kopen en verkopen

De belegger verdient geld door aandelen kopen en verkopen

Een belegger kan veel geld verdienen door aandelen kopen en verkopen. Een belegger verdient geld door een prijsverandering van een aandeel. Een aandeel kan namelijk meer of minder waard worden. De prijs van een aandeel wordt bepaald door vraag en aanbod. De prijs is hoog wanneer er weinig aanbod is, maar veel vraag. Andersom is de prijs laag wanneer het aanbod hoog is en de vraag laag.

De vraag en het aanbod van een aandeel veranderen steeds. De prijs van aandelen verandert ook steeds. Een belegger verdient geld door deze veranderingen. Hij koopt aandelen voor een lage prijs in en verkoopt ze voor een hogere prijs. De kunst is om de aandelen op het juiste moment te kopen en op het juiste moment te verkopen.

aandelen kopen en verkopen

Zelf aandelen kopen en verkopen leren zonder risico

U kunt zelf ook aandelen kopen en verkopen. Veel mensen beginnen er niet aan, omdat zij bang zijn veel geld te verliezen. Dit is begrijpelijk, op de beurs wordt u namelijk snel in het diepe gegooid. Maar gelukkig is hier nu een oplossing voor. Er is een beleggingsprogramma waarmee u zonder risico’s kunt leren beleggen. In dit programma is het mogelijk te oefenen in een realistische omgeving. U kunt naar hartelust aandelen (Apple, Heineken etc.) van over heel de aardbol kopen en verkopen zonder enig risico.

Naast aandelen kunt u ook handelen in grondstoffen (olie, goud etc.) en valuta (euro,dollar,etc.). In de oefenomgeving ontvangt u circa 20.000 euro oefengeld. U kunt zonder zorgen onbeperkt oefenen. De prijzen van de aandelen, grondstoffen en valuta zijn hetzelfde als in het echt.

Begin met het echte werk

Klaar met oefenen? Stap over naar het echte werk! Door op een knopje te drukken kunt u overstappen op de echte modus. Aandelen kopen en verkopen is heel gemakkelijk, het programma spreekt voor zich. Geld storten kunt u volledig veilig doen via oa. iDeal. Dat is snel verdient. Bovendien kunt u met een klein bedrag als 100 euro al een leuk zakcentje bijverdienen. Voordat u begint met aandelen kopen en verkopen is het aan te raden om hier onze praktijkervaringen door te lezen.

Wacht niet langer. Start hier met aandelen kopen en verkopen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandelen

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu