Direct online beleggen?

> Aandelen > Aandelen kopen is heel gemakkelijk

Aandelen kopen is heel gemakkelijk

31 mei 2013 14:49 | 1.974 keer gelezen

U kunt in 5 minuten beginnen met CFD aandelen kopen en ook verkopen. Wilt u weten hoe? Lees dan dit artikel. Vroeger was aandelen kopen een heel ingewikkeld proces, tegenwoordig is dit niet meer zo. In deze moderne tijd is aandelen kopen een fluitje van een cent. In dit artikel leggen wij uit hoe u aandelen kunt kopen.

Aandelen kopen

CFD Aandelen kopen en verkopen met een computerprogramma

Aandelen kopen via een bank is niet meer van deze tijd. De kosten zijn erg hoog bij een bank, bovendien kost het veel tijd. De beste manier om aandelen te kopen is via een broker. Een broker is een ontwikkelaar van een beleggingsprogramma. Voorbeelden van goede brokers zijn: Plus500, eToro en Markets. De brokers doen hun uiterste best om de beste programma’s te maken. De programma’s zijn heel gebruiksvriendelijk en door iedereen te begrijpen. Geen ingewikkeld cijfers, termen of analyse. Bovendien bestaan de kosten maar uit een paar cent, terwijl u bij de banken al gauw €10 of meer kwijt bent.

Via een programma kunt u handelen in aandelen van over heel de wereld. Voorbeeld van bekende aandelen zijn: PostNL, Heineken, Facebook en Apple. U kunt ze allemaal kopen via het programma. U vraagt zich natuurlijk af; Hoe gaat dat nou in zijn werk dat aandelen kopen?  Onderstaand een voorbeeld:

Stel u heeft het programma open staan en u wilt aandelen PostNL kopen, wat moet u dan doen? 3 simpele stappen doorlopen, meer niet.

1. U typt in de zoekfunctie post in, u ziet nu alle aandelen met het woord post erin. U drukt op PostNL.

2. U heeft heel gemakkelijk het aandeel gevonden. Nu hoeft u alleen nog maar op het knopje “kopen” te drukken.

3. Bepaal uw inleg en bevestig de aankoop. Onderstaand kunt u zien hoe zo een programma eruit ziet.

aandelen kopen

Figuur 1, een screenshot van het programma. Klik op het figuur voor een vergroting. Disclaimer: prijzen zijn illustratief.

Welke aandelen moet ik kopen of verkopen?

U vraagt zich vast af’; Welke aandelen moet ik nu eigenlijk kopen? Dit is begrijpelijk aan het begin is dit lastig om te bepalen. Om u op weg te helpen, hebben wij een gratis online cursus beleggen ontwikkeld. In de cursus leert u een slimme winstgevende methode, waarmee u kunt bepalen welke aandelen u koopt. Het leuke is dat deze methode door iedereen te volgen is. Verder leert u onder andere hoe u risico’s kunt beperken en winst veilig kunt stellen. De cursus is onlangs helemaal vernieuwd en neemt ongeveer 30 minuten van uw tijd in beslag. U kunt de cursus hier vinden.

Eerst gratis oefenen of direct beginnen met echte aandelen kopen/verkopen?

U kunt natuurlijk ook direct starten met aandelen kopen. Het downloaden en installeren van het programma kost u maar 5 minuten. Wij hebben de beste programma’s voor u geselecteerd. Deze selectie kunt u hier vinden. Het programma is ook verkrijgbaar als app voor de smarthphone en tablet. U kunt dus altijd en overal beleggen. Wilt u niks downloaden? Dat maakt niet uit, u kunt beleggen in een webbrowser. Geld storten op uw beleggersrekening is niet moeilijk. U kunt geld storten via bijvoorbeeld iDeal, het meest gebruikte betalingssysteem in Nederland.

Als u niet meteen wilt beginnen met beleggen, kunt u eerst oefenen. Oefenen is mogelijk met plus minus 20.000 euro fictief geld. De oefenmodus is een simulatie van de werkelijkheid. Door te oefenen leert u alles over aandelen, deze kennis kunt u later in de echte modus gebruiken. Overstappen naar het echte aandelen kopen is een kwestie van de druk op de knop. Kortom, aandelen kopen is gemakkelijk, het kost weinig tijd en u kunt gratis oefenen.

Begin vandaag nog met aandelen kopen, en download hier een gratis beleggingsprogramma.

 Bron:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandelen

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu