Direct online beleggen?

> Aandelen > Aandelen kopen op de beurs

Aandelen kopen op de beurs

30 januari 2014 16:24 | 2.320 keer gelezen

Aandelen kopen en verkopen met gratis computersoftware! Lees in dit artikel hoe je kunt beginnen met aandelen kopen op de beurs.

aandelen kopen op de beurs 34

Succesverhaal

Tegenwoordig is op veel manieren geld te verdienen met aandelen. Opties, futures, CFD’s of gewoonweg aandelen kopen zijn hier voorbeelden van. Al deze manieren hebben zo hun voordelen en nadelen. Toch is onze optiek vooral  Contract For Difference (CFD) een succesverhaal. De reden hierachter is de het feit dat CFD compleet bij huidige wens omtrent aandelen kopen op de beurs past. We zullen dit stapsgewijs aan de hand van 4 argumenten uitleggen.

(1) Helemaal bij, handelen met je smartphone

In de eerste plaats werkt CFD via gratis computersoftware. Doordat deze software zowel verkrijgbaar is voor smartphones als voor tablets en desktops kun je overal en altijd makkelijk handelen. Via deze link krijg je meer informatie over de CFD software.

(2) Zonder rompslomp aandelen kopen op de beurs

Op de tweede plaats staat snelheid. CFD handel is ontwikkeld voor zelfstandige belegger die geen zin heeft in de rompslomp die bij aandelen kopen hoort. In het geval van CFD, profiteer je van alle voordelen die bij een aandelenpositie horen. Je moet dan denken aan koerswinsten en dividenden. Echter, word je geen fysiek eigenaar van de aandelen, met als voordeel, dat je veel sneller posities kunt kopen en verkopen. Je hebt namelijk niets van doen met dingen als registraties en wachttijden. De handel zou hierdoor efficiënter kunnen verlopen.

(3) Krachtig hefboomeffect

Op de derde plaats staat het hefboomeffect. Bij CFD hoef je niet de gehele aandelenpositie te financieren omdat dit met marges werkt. Dit betekent dat, wanneer je een aandelenposities opent, je maar een deel (de marge) van die positie hoeft te financieren. Hierdoor kun je geweldig profiteren, dit zullen we illustreren met een voorbeeld.

Je wilt 100 euro beleggen, maar twijfelt tussen normaal belegen en beleggen met CFD’s. Om een goed beeld te geven van de verschillen, zullen we de omstandigheden identiek houden; je belegt op een koers die vervolgens 5% stijgt. Wat is hierdoor de winst? In de onderstaande figuur kun je dit zien.

aandelen kopen op de beurs

Figuur 1, aandelen kopen op de beurs. Klik op figuur om deze te vergroten.

Samengevat, is de winst die je zou behalen met CFD’s, onder de vastgestelde omstandigheden, tien keer groter dan in het geval van normaal. Dit is een significant verschil, veroorzaakt door het hefboomeffect. Een belangrijk punt is dat met het hefboomeffect, het risico toeneemt. De software biedt door middel van limieten mooie manieren dit in te perken.

(4) Gratis simulator

Op de vierde en laatste plaats staat misschien wel het grootste voordeel van handelen met CFD’s, een gratis beurssimulator. We begonnen er al mee, CFD handel gaat via gratis software. Hoewel deze software in grondslag ontwikkeld is om mee te verdienen, kun je er ook mee oefenen. Dit kost niets, behelst echte koersen en werkt op dezelfde manier als met echt geld. Om deze redenen is de simulator een mooie manier om bekend te raken met de werking en bovendien een prachtige kans om het gewoon te proberen. In de simulator krijgt u een som fictief geld (ca. 20.000 euro) en kunt u beleggen op real-time koersen.

Tip: probeer aandelen kopen op de beurs gratis

Kortom, vier punten die laten zien waarom CFD beleggen geschikt is om dé beleggingsmethode van de toekomst te worden. Als jouw interesse voor CFD gewekt is, raden wij je aan de simulator te proberen. Er is niets te verliezen en alleen kennis te winnen. Zo is de eerste winst binnen! Via deze link kunt u een demo account maken en de simulator gratis proberen.

Alle succes toegewenst!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandelenmarkt

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu