Direct online beleggen?

> Aandelen > Met de hefboom aandelen kopen verkopen online

Met de hefboom aandelen kopen verkopen online

4 september 2013 17:40 | 2.640 keer gelezen

Beleggen is in de moderne tijd heel eenvoudig. U kunt winst maken door aandelen kopen verkopen online. Lees verder voor meer informatie.

Aandelen kopen verkopen online

Het gemak van aandelen kopen verkopen online

Online aandelen kopen en verkopen is eigenlijk gewoon beleggen.

U probeert winst te maken door aandelen te kopen en ze weer te verkopen als ze meer waard zijn geworden. Het verschil is dat u het via internet kunt doen. Dat is aandelen kopen verkopen online. Dankzij het internet is het beleggen veel gemakkelijker te worden. Met een paar klikjes van de muis bent u al aan het handelen! In dit artikel laten we u de mogelijkheden van online beleggen zien.

Aandelen kopen verkopen online met de hefboom

Online beleggen is gemakkelijk en snel. Maar er is nog een groot voordeel verbonden aan aandelen kopen verkopen online: het stelt u namelijk in staat gebruik te maken van de zogenaamde hefboom. Dankzij de hefboom kunt u met een kleine inleg toch handelen met een groter aandelenpakket. Daardoor is het mogelijk meer winst te maken als uw belegging succesvol is. Wat dit in de praktijk voor u betekent kunt u in het voorbeeld hieronder zien.

Traditioneel beleggen

  • U wilt met 500 euro gaan beleggen. Met deze inleg koopt u aandelen Google. Vervolgens hoopt u dat de aandelen van Google meer waard worden, zodat uw pakket in waarde stijgt.
  • Dat gebeurt inderdaad, want Google maakt die dag goede kwartaalcijfers bekend. Dankzij deze positieve ontwikkeling worden de aandelen Google 5% meer waard. Uw winst bedraagt dan 0,05×500= 25 euro.

25 euro winst is mooi, maar het kan nog veel beter. Met de hefboom kan dezelfde waardestijging u namelijk meer winst opbrengen.

Beleggen met de hefboom

  • Uw inleg bedraagt opnieuw 500 euro, waar u aandelen Google van koopt. Het verschil is dat u nu de hefboom gebruikt. De hefboom vermenigvuldigt uw inleg met 10. Dat betekent dat u met uw inleg van 500 euro kunt handelen met een aandelenpakket dat 10×500= 5.000 euro waard is.
  • Als de koers van Google opnieuw met 5% stijgt, dan is uw winst 5×5.000= 250 euro. Met de hefboom kan uw winst in de zelfde situatie dus 10 keer zo groot uitvallen dan bij traditioneel beleggen.

Zoals u ziet kunt u dankzij de hefboom met een kleine inleg toch kunt beleggen als een grote belegger. Op de afbeelding hieronder ziet u dit effect.

Aandelen kopen verkopen online

Figuur 1, het effect van aandelen kopen verkopen online met de hefboom. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Slimme kennis over de hefboom

U hebt in het voorbeeld hierboven gezien dat de hefboom de inleg met 10 vermenigvuldigde.  Deze factor 10 is gangbaar bij beleggen in aandelen. Als u zou beleggen in valuta, dan wordt uw inleg meestal vermenigvuldigd met 50. Uw inleg wordt dus tussen de 10 en de 50 keer zo groot met de hefboom, afhankelijk van het product waarin u belegt. Dat schept kansen tot mooie winst!

Wilt u meer weten over beleggen in valuta? Lees dan de onderstaande praktijkervaring, waarin een belegger 100 euro winst maakte in 2 uur, met een inleg van 900 euro.

https://www.onlinebeleggen.info/beleggingservaringen-2/slim-beleggen-in-valuta-zorgt-voor-100-winst-met-900-euro-inleg

Wilt u liever wat meer achtergrondinformatie over beleggen in het algemeen? In dat geval kunt u gratis en vrijblijvend de cursus beleggen doen. Dan leert u binnen 30 minuten de basis over de beurswereld kennen, zodat u goed voorbereid aandelen kunt kopen en verkopen.

Nu aan de slag met aandelen kopen verkopen online

U kunt zelf binnen 3 minuten beginnen met online handelen. Dat kan met behulp van een gratis computerprogramma. U kunt dit handige programma online gebruiken of downloaden. Op de afbeelding hieronder staat een screenshot ervan. Zoals u kunt zien is het programma erg overzichtelijk. Klik op deze link voor het gratis beleggingsprogramma.

Voortaan is beleggen net zo mobiel als u bent, want het programma is beschikbaar voor de pc, laptop, tablet en smartphone.

Aandelen kopen verkopen online

Figuur 2, aandelen kopen verkopen online via het gratis programma. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Wilt u liever eerst oefenen met aandelen kopen verkopen online? Dat kan! Het computerprogramma bevat namelijk een oefenmodus, waarin u met ongeveer 20.000 euro nepgeld levensechte ervaring kunt opdoen. Als u genoeg geoefend hebt, kunt u gemakkelijk overstappen op echt beleggen.

Wilt u gebruik maken van deze fantastische opties? Wacht dan niet langer en klik op de link hieronder.

Aandelen kopen verkopen online met behulp van het gratis computerprogramma? Klik hier om te beginnen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Internet

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu