Direct online beleggen?

> Aandelen > Hoe slim beleggen in aandelen? Ontdek het hier!

Hoe slim beleggen in aandelen? Ontdek het hier!

12 december 2013 12:09 | 2.236 keer gelezen

Zoekt u antwoord op: hoe slim beleggen in aandelen? Ontdek hier de werking van CFD’s. Bovendien helpen we u te beginnen met beleggen. Beleg zoals u wilt!

Hoe slim beleggen in aandelen

Hoe slim beleggen in aandelen met CFD’s?

In onze ogen is CFD een slimme manier van beleggen. CFD staat voor Contract for Difference. Deze manier van beleggen wordt u aangeboden door brokers. Dit zijn aandelenmakelaars die beleggen zo aantrekkelijk mogelijk willen maken. CFD’s werken als een soort hefboom: uw inleg wordt namelijk vermenigvuldigd met een bepaalde factor (10, 20 of 50). Als u bijvoorbeeld 100 euro inlegt, zou dit bedrag met 10 vermenigvuldigd kunnen worden. U kunt dan beleggen alsof u 10×100= 1.000 euro hebt ingelegd, terwijl u in feite maar 100 euro betaald hebt.

Hierdoor is beleggen met CFD’s aantrekkelijk, ook voor beleggers met een kleinere portemonnee. Een mogelijk antwoord op: hoe slim beleggen in aandelen? Zou dus kunnen zijn: met CFD’s. Hieronder wordt het effect nog eens geïllustreerd.

Hoe slim beleggen in aandelen

Figuur 1, hoe slim beleggen in aandelen? Klik voor een vergroting.

Gemakkelijk uw beleggingen beheren

Dankzij het internet is beleggen met CFD’s zeer toegankelijk voor iedereen. U hebt namelijk eenvoudig toegang tot de beurs dankzij gratis beleggingssoftware. Deze software kunt u downloaden of online gebruiken, wat u het prettigst vindt.

Bovendien kan de software het gebruiksgemak van beleggen vergroten. U kunt uw beleggingen namelijk zeer gemakkelijk beheren. Het openen of sluiten van een belegging is binnen enkele seconden gebeurd. Ook houdt de software relevante informatie over uw posities automatisch voor u bij. Zo bent u de baas en kunt u zelfstandig kiezen in welke koersen u belegt en in welke niet. Hieronder ziet u een screenshot van de gratis software. De duidelijk gerangschikte koersen zullen u helpen snel te beleggen.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3

Figuur 2, hoe slim beleggen in aandelen? Met de gratis software. Klik voor een vergroting.

Wilt u zien wat andere beleggers bereikt hebben door gebruik te maken van de gratis software? Lees dan de beleggingservaringen.

Hoe slim beleggen in aandelen? Gratis oefenen!

U weet nu dat u met de gratis beleggingssoftware gemakkelijk uw beleggingen kunt beheren. Maar hoe begint u met beleggen? U kunt gewoon op de link onderaan dit artikel klikken en de gratis software openen. Maar misschien wilt u liever eerst meer kennis opdoen over beleggen. Dat kan op twee manieren:

  1. Theoretisch: volg de gratis cursus beleggen
  2. Praktijkgericht: oefen in de demo

De gratis cursus beleggen biedt u een handige theoretische basis over het beleggen. Het is een goed opstapje, omdat u belangrijke begrippen leert en wat mogelijkheden leert kennen. Klik hier voor de gratis cursus beleggen.

Persoonlijk zouden wij u echter aanraden om praktijkgericht te oefenen in de demo. De demo is onderdeel van de gratis beleggingssoftware. Het werkt dan ook precies hetzelfde als echt beleggen. Het enige verschil is dat u ca. 20.000 euro oefengeld ontvangt, waardoor u zelf niets hoeft te betalen. Bovendien kunt u in de demo realistische beleggingservaring opdoen, omdat u kunt beleggen op echte en actuele koersen. U krijgt dus dezelfde informatie te zien als betalende beleggers. Het voordeel hiervan is dat u, als u genoeg geoefend hebt, zeer gemakkelijk kunt overschakelen op echt beleggen. Overstappen kan namelijk wanneer u dat wilt.

Wilt u oefenen in de praktijk? Klik hier voor de gratis demo.

Hoe slim beleggen met aandelen samengevat

Slim beleggen kan misschien wel het beste door gebruik te maken van de gratis software. Zo kunt u namelijk online beleggen vanaf uw laptop of computer, smartphone of tablet. Waar en wanneer u maar wilt, en op koersen van over de hele wereld. En niet alleen op aandelen, maar ook op andere beleggingsproducten zoals grondstoffen, valuta en indices.

Met de gratis software opent u een wereld van mogelijkheden. Maar een ding is zeker: u kunt beleggen zoals u dat wilt. Probeer het zelf! U hebt niets te verliezen bij het bekijken van de software.

Hoe slim beleggen met aandelen? Door op deze link te klikken en de gratis software te openen!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu