Direct online beleggen?

> Aandelen > Hoe werkt beleggen in aandelen?

Hoe werkt beleggen in aandelen?

16 augustus 2013 09:41 | 2.359 keer gelezen

Wilt u antwoord op de vraag: hoe werkt beleggen in aandelen? Lees dan verder. Leer gemakkelijk zelf beleggen zodat u in staat bent mooie winsten te boeken.

Hoe werkt beleggen in aandelen

100 euro winst per dag door slim te leren beleggen

Beleggen kan op veel verschillende manieren. U kunt het deels uit handen geven aan een bank of aan een tussenpersoon, maar u kunt ook zelf de touwtjes in handen houden. Veel mensen denken dat zelf beleggen lastig en tijdrovend is. Dat klopt niet. Zelf beleggen hoeft u niet meer dan 15 minuten per dag te kosten. Het is mogelijk om mooie winsten te behalen. Om dit te bereiken moet u slim leren beleggen. Hieronder leggen we u uit hoe.

Zelfstandig en onafhankelijk beleggen met gratis software

Hoe werkt beleggen in aandelen? Zelf beleggen in aandelen gaat het best via beleggingssoftware. Deze software is gratis en stelt u in staat te handelen in koersen uit allerlei landen. Als u hier klikt, kunt u deze software gratis en gemakkelijk downloaden. U kunt hiermee beleggen op Nederlandse bedrijven zoals Philips en Unilever, maar ook op internationale bedrijven zoals Facebook en Google. Op de afbeelding hieronder kunt u zien hoe de software eruitziet.

Hoe werkt beleggen in aandelen

Figuur 1, hoe werkt beleggen in aandelen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Hoe werkt beleggen in aandelen eigenlijk precies? Ieder beursgenoteerd bedrijf heeft een aandelenkoers. Dat is de waarde van 1 aandeel van het bedrijf. De aandelenkoers verandert constant door allerlei factoren. U als belegger moet proberen geld te verdienen met behulp van deze koersveranderingen.

Dit kunt u doen door aandelen te kopen voor een bepaalde prijs en ze later voor een hogere prijs weer te verkopen. De prijs van uw aandelen kan stijgen wanneer het bedrijf goed presteert. Meer mensen willen dan aandelen van dat bedrijf kopen en dat leidt tot een hogere prijs per aandeel. Verkoopt u uw aandelen dan voor meer geld, dan maakt u winst.

Leer van anderen of volg de cursus

Misschien vindt u het beleggen nu nog wat abstract klinken. U zult het echter gauw onder de knie hebben dankzij de gemakkelijke software. Velen anderen gingen u al voor. Bij onze beleggingservaringen op de site kunt lezen hoe andere beleggers winst hebben gemaakt. Beleggers hebben hun ervaring duidelijk opgeschreven, zodat u kunt zien hoe zij het beleggen aanpakken. Klik hier om te zien hoe onze beleggers in een halfuurtje 330 euro winst maakten.

Een andere manier om antwoord te krijgen op de vraag: “Hoe werkt beleggen in aandelen?” is door de cursus beleggen te volgen. Hier leert u in korte tijd de basis van het beleggen kennen. De cursus is niet moeilijk en duurt ongeveer 30 minuten. Klik hier voor de gratis cursus beleggen.

Gratis en risicoloos oefenen met 20.000 euro

Maak tot slot kennis met een aantrekkelijke optie van de gratis software: de oefenmodus. In de oefenmodus kunt u beleggen met fictief geld. U belegt op echte aandelenkoersen, zodat u precies kunt zien wat het resultaat van uw belegging is.

Als u ervoor kiest om te oefenen met de demo krijgt u gratis een budget van ca. 20.000 euro fictief geld waarmee u eindeloos kunt oefenen. Zo kunt u gratis en zonder risico ervaring opdoen met beleggen. Een prachtige kans als u een praktijkgericht antwoord zoekt op de vraag: “Hoe werkt beleggen in aandelen?”.

Wanneer u genoeg geoefend hebt, kunt u gemakkelijk overstappen op beleggen met echt geld.

Klik hier en vind het antwoord op de vraag: hoe werkt beleggen in aandelen?

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu