Direct online beleggen?

> Beleggen algemeen > Starten met online beleggen

Starten met online beleggen

16 december 2015 15:25 | 2.085 keer gelezen

oefenen met beleggen

Elke succesvolle belegger is ergens begonnen, u kunt ook starten met online beleggen. Of het nu een studie is geweest of dat de kennis zelf is opgedaan door te lezen en te analyseren. Een begin moet er zijn. Tijden veranderen en tegenwoordig wordt het handelen in aandelen ook online aangeboden. Met een gratis handelsprogramma kunt u beleggen in allerlei aandelen en direct vanuit uw eigen huis winst maken. Als u een beginner bent met het beleggen in aandelen, kunt u het beste starten met demo beleggen.U kunt vrijblijvend en risicoloos oefenen door het gratis handelsprogramma te gebruiken, en zo ervaart u ook de voordelen van het online beleggen.

Lijkt dit u interessant? In dit korte artikel leggen wij u uit hoe u kunt beginnen.

Online beleggen met een demo account

Online beleggen heeft het voordeel dat vaak een demo account wordt aangeboden. Op deze manier kunt u risicoloos en vrijblijvend oefenen met het beleggen in aandelen. Zo kunt u alle functies binnen het programma leren kennen en kunt u later zelfverzekerd de aandelenbeurs op met echt geld om uw eerste winst te behalen als een echt belegger. Zo leert u gaandeweg slim beleggen.Binnen dit programma heeft u de keuze tussen de demo modus of de echte modus. Kies hier voor de demo modus. U ontvangt dan direct 20.000 euro virtueel geld. Met dit beleggingsgeld kunt u op alle mogelijke koersen beleggen. Op deze manier krijgt u het beleggen snel onder de knie en leert u van uw eigen fouten.

Online beleggen ook wel CFD (Contract for Difference) beleggen genoemd werkt met een zogenaamde hefboomfactor. Zo is het ook mogelijk om met een klein bedrag een hogere aandelenpositie te openen doordat het handelsprogramma automatisch uw inleg vermenigdvuldigt met een bepaalde factor. Lees meer hierover in de cursus beleggen.

U kunt de beleggingssoftware downloaden voor uw computer, laptop, tablet en smartphone. Op deze manier kunt u altijd en overal beleggen wanneer het u uitkomt. U kunt dus direct gratis online leren beleggen uit eigen ervaring.

Tips voor het starten met online beleggen

  1. Oefen in de demomodus met virtueel beleggen en 20.000 euro fictief geld.
  2. Zodra u overschakelt naar de echte modus ontvangt u een welkomstcadeau van 25 euro.
  3. Volg het beursnieuws; wij hebben voor u een app waarin u al het actuele beursnieuws kunt volgen. Slim beleggen begint hier.

Download hier de gratis demo!

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu