Direct online beleggen?

> Beleggen met kleine bedragen > Beleggen met kleine bedragen TomTom: € 64 winst

Beleggen met kleine bedragen TomTom: € 64 winst

26 februari 2015 09:14 | 1.261 keer gelezen

Beleggen met kleine bedragen TomTom heeft ons een winst van 64 euro opgeleverd! Met een inleg van 126 euro en een winst van 64 euro hebben wij binnen een uur een rendement van 51% gerealiseerd. Wil je weten hoe dit werkt? Wij speculeren op de koers aan de hand van nieuwsberichten. Wij zullen onze ervaring hier met je delen.

Beleggen met kleine bedragen TomTom

Beleggen met kleine bedragen uitgaande van nieuwsberichten

Het volgen van het economisch nieuws geeft meer inzicht in de beurs. Indien je bereid bent om het economisch nieuws in de gaten te houden, heb je de mogelijkheid om de beurs te voorspellen. Het nieuws geeft informatie over recente gebeurtenissen. Negatief nieuws kan ervoor zorgen dat aandeelhouders minder tot geen vertrouwen meer hebben in het bedrijf, dit kan resulteren in het verkopen van aandelen. Indien de aandeelhouders hun aandelen verkopen worden deze aandelen minder waard. Positief nieuws kan er daarentegen voor zorgen dat aandeelhouders vertrouwen krijgen in het bedrijf en dit kan resulteren in het kopen van aandelen, waardoor de aandelen meer waard worden. Het is daarom van belang om het nieuws goed in de gaten te houden.

Beleggen met kleine bedragen TomTom: onze ervaring

Tegenwoordig kun je ook beleggen met kleine bedragen, hierdoor is het voor iedereen mogelijk om te beleggen. Wij hebben met een inleg van 126 euro in 50 minuten een winst van 64 euro behaald! Hieruit  blijkt dat het niet essentieel is om te beleggen met grote bedragen. Het is ook mogelijk om onder andere te beleggen met 100 euro. Op 12 februari kwamen wij het onderstaande bericht over de Nederlandse navigatiespecialist TomTom tegen.

Beleggen met kleine bedragen TomTom

Figuur 1, nieuwsbericht TomTom. Klik om deze te vergroten.

TomTom verwacht voor 2015 een omzet rond 1 miljard euro. Door dit positieve nieuwsbericht over TomTom verwachten wij dat de aandelen meer waard zullen worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij hebben gespeculeerd op een koersstijging.

Beleggen met kleine bedragen TomTom: koersverloop

Wij hebben onze positie op 12 februari om 9:04u geopend en om 9:55u gesloten. Dit is een beleggingstijd van 50 minuten. In figuur 2 kun je het koersverloop van TomTom terugzien. Er is een duidelijke koersstijging te zien. Zelfs na het sluiten van de positie bleef de koers stijgen.

Beleggen met kleine bedragen TomTom

Figuur 2, beleggen met kleine bedragen TomTom koersverloop. Klik om deze te vergroten.

Beleggen met kleine bedragen TomTom: eindresultaat

In figuur 3 kun je de beleggingsperiode en winst van TomTom bekijken. Er wordt hier duidelijk weergegeven dat wij de positie na 50 minuten hebben gesloten met een winst van 64 euro. Wij hebben de positie gesloten, omdat het rendement boven onze verwachting was. Wij wilden minimaal een rendement van 20% realiseren, maar boven verwachting hebben wij een rendement van 51% behaald.

Beleggen met kleine bedragen TomTom

Figuur 3, beleggen met kleine bedragen TomTom eindresultaat. Klik om deze te vergroten.

Beleggen voor dummies

Heb je na het lezen van dit artikel interesse gekregen in beleggen? Begin dan eerst met de cursus beleggen. Deze cursus is uitstekend geschikt voor nieuwe beleggers die graag willen beleggen met een klein bedrag. Dit maakt ook beleggen voor studenten mogelijk. Wanneer je er klaar voor bent kun je met gratis beleggingssoftware aan de slag met online beleggen. Het is zelfs mogelijk om eerst te oefenen met een demo account. Met deze demo kun je beleggen oefenen met circa 20.000 euro fictief geld. Op deze manier kun je snel gewent raken met beleggen en het programma. Zodra je het gevoel hebt dat je het programma en het beleggen begrijpt, kun je overgaan naar het account met echt geld.

Download hier de gratis beleggingssoftware!

 
Bronnen:
http://www.nu.nl/economie/3991154/tomtom-verwacht-jaar-weer-groeien.html
http://nl.wikipedia.org/wiki/TomTom

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu