Direct online beleggen?

> Beleggen met kleine bedragen > Hoe handelen in Hasbro: 37% rendement

Hoe handelen in Hasbro: 37% rendement

27 juli 2015 09:50 | 1.886 keer gelezen

Wil jij weten hoe je met handelen in Hasbro te werk kunt gaan? Wij zullen in dit artikel onze beleggingservaring illustreren, waarmee wij een rendement van 37% hebben gerealiseerd! Wil jij ook beginnen met online beleggen, maar heb je nog geen ervaring? Aan het einde van dit artikel zullen wij een aantal tips geven om te kunnen starten met online beleggen.

Hoe handelen in Hasbro

Hefboomeffect

Veel mensen horen steeds vaker het begrip online beleggen. Online beleggen heeft een mooi voordeel ten opzichte van het traditioneel beleggen. Bij online beleggen wordt er namelijk gebruikgemaakt van het hefboomeffect. Het hefboomeffect zorgt ervoor dat je kunt beleggen met kleine bedragen, je kunt dus gewoon beleggen met 100 euro of minder! De hefboom vermenigvuldigd je inleg met een bepaalde factor. Dit kan per effect verschillen, dit kan je ook terugvinden bij de effecten op de knop ‘gegevens’ te klikken. De hefboomfactor van ieder effect wordt hier weergegeven. Indien je bijvoorbeeld wilt gaan beleggen in grondstoffen dan zal je profiteren van een hefboomfactor van 1:152. Je inleg zal dan worden vermenigvuldigd met 152. Enkele voorbeelden van grondstoffen zijn: goud, zilver en olie. Hieronder wordt een voorbeeld van het hefboomeffect weergegeven.

Hoe handelen in Hasbro

Figuur 1: Voorbeeld hefboomeffect voor grondstoffen. Klik om te vergroten

Hoe handelen in Hasbro: aanleiding

Wij kwamen op 20 juli het onderstaande nieuwsbericht tegen over de speelgoedmaker, Hasbro. In dit bericht wordt aangegeven dat het bedrijf vorig kwartaal een duwtje in de rug heeft gekregen. Het bedrijf zag de omzet van jongensspeelgoed groeien dankzij de verkoop van aan de film gerelateerde spullen Jurassic world. Dit is een positief nieuwsbericht over de speelgoedmaker. Wij kiezen er bij positieve nieuwsberichten over beursgenoteerde bedrijven, vaak voor om te speculeren op een koersstijging. Wij geloven namelijk dat de aandelen van dat bedrijf in populariteit zullen gaan stijgen onder de beleggers en dat tevens de koers hierdoor zal gaan stijgen. Wij gingen dus speculeren op een koersstijging Hasbro.

Hoe handelen in Hasbro

Figuur 2: Hoe handelen in Hasbro – nieuwsbericht. Klik om te vergroten.

Hoe handelen in Hasbro: positie openen

Wij openden onze positie om 15:39 uur met een inleg van 114 euro. Echter kreeg onze inleg na de hefboom een waarde van 2.281 euro. De hefboomfactor was in dit geval 1:20 (114 euro x 20 = 2.281 euro). Wij hebben ervoor gekozen om bij het openen van de positie de functies profit call en stop loss in te stellen. Deze functies zorgen ervoor dat je de koers niet constant in de gaten hoeft te houden, aangezien de positie automatisch zal sluiten als de koers het aangegeven winst- of verliespunt bereikt. Op deze manier kun je ook nooit meer verliezen dan je hebt ingesteld.

In het onderstaande figuur wordt het koersverloop van onze belegging weergegeven. Hier is te zien dat de koers bleef stijgen. De profit call heeft de positie automatisch gesloten op het moment dat de koers het ingestelde winstpunt bereikte.

Hoe handelen in Hasbro

Figuur 3: Hoe handelen in Hasbro – koersverloop. Klik om te vergroten.

Hoe handelen in Hasbro: eindresultaat

De positie werd automatisch gesloten door de profit call. Wij hebben met een inleg van 114 euro en een winst van 43 euro, een rendement van 37% behaald! Dat is een uitstekend rendement binnen slechts 5 uren tijd! Hieronder wordt ons beleggingsresultaat met de winst, reden van sluiten en beleggingstijd weergegeven.

Hoe handelen in Hasbro

Figuur 4: Hoe handelen in Hasbro – eindresultaat. Klik om te vergroten.

Wil je zelf beleggen?

Indien je na het lezen van dit artikel zelf geïnteresseerd bent geraakt in beleggen met weinig geld, kun je het gratis beleggingsprogramma downloaden! Met dit programma heb je de mogelijkheid om direct te starten met beleggen met echt geld, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met beleggen met demo geld. Met dit demo account ontvang je een fictief bedrag van 20.000 euro, waarmee je risicoloos kunt gaan beleggen op werkelijke koersen. Op deze manier kun je het beleggen leren, voordat je start met het echte beleggen. Je kunt ook gratis gebruik maken van de cursus beleggen, deze duurt slechts 30 minuten. Hier wordt het beleggen stap voor stap toegelicht, waardoor je het beleggen eerder onder de knie zult krijgen.

Download het gratis beleggingsprogramma!

Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging
http://www.nu.nl/beurs/4091638/dinos-spekken-kas-hasbro.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu