Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Daytraden voor beginners

Daytraden voor beginners

11 april 2014 15:02 | 3.902 keer gelezen

Daytrader worden is ongekend populair. Leest u dit artikel en kom erachter hoe ook u daytrader wordt. Dit kan op een leuke en speelse manier. Betreed vandaag nog de wereld van beleggen.

daytraden voor beginners

Werking van daytraden

Wanneer u gaat daytraden, zet u geld op mogelijke koersveranderingen. Dat kunnen zowel koersstijgingen als koersdalingen zijn. Gaat de koers in de vooraf voorspelde richting, dan maakt u winst.

Het voordeel van daytraden is dat u kunt beleggen in slechts enkele minuten. Daytraden leren voor beginners, zodat u profiteert van deze vorm van beleggen? Lees dan verder.

Aan de slag met daytraden voor beginners

Daytraden kan op ieder moment zolang de beurzen  geopend zijn. U heeft hiervoor enkel gratis beleggingssoftware nodig. Deze software is ontwikkeld en beschikbaar gesteld door brokers. Dit zijn de makelaars van de beurswereld. De software is overzichtelijk en daardoor heel eenvoudig.

Bovendien kunt u de software op uw computer, tablet en smartphone installeren. Op deze manier kunt u beleggen waar en wanneer u dat uitkomt! Figuur 1 laat een screenshot van de gratis beleggingssoftware zien.

daytraden voor beginners
Figuur 1, daytraden voor beginners. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Oefenen met daytraden voor beginners

Beleggen is nooit zonder risico en wij snappen dan ook maar al te goed dat u niet direct in het diepe gegooid wilt worden. De gratis software biedt u hiervoor de ideale mogelijkheid. Hiermee kunt u eerst oefenen voordat u gaat beleggen voor echt geld. Oefenen kan in de oefenmodus. Hierin ontvangt u een bedrag van circa 20.000 euro fictief geld. Met dit geld kunt u beleggen op echte aandelenkoersen. U kunt oefenen zoveel als u wilt.

Klaar voor het echte werk?

Genoeg geoefend? Overstappen naar beleggen met echt geld is makkelijk. Met enkele muisklikken stapt u binnen de software over naar beleggen voor echt geld. Vervolgens kunt u beleggen om mooie winsten te maken op wereldwijde koersen. Zelfs met kleine bedragen! Zo kunt u bijvoorbeeld beleggen met 100 euro.

Twijfelt u? Bijvoorbeeld of u wel genoeg kennis heeft op het gebied van beleggen? Doorloop dan eerst onze gratis cursus beleggen. Deze cursus leren beleggen voor beginners leert u in ongeveer 30 minuten de beginselen van beleggen.

Daytraden voor beginners; leer van anderen

Tenslotte willen wij u nog een tip meegeven. Beginnende daytraders kunnen veel leren van ervaringen van anderen. Op deze website vindt u deze beleggingservaringen. Hierin wordt het volgende beschreven:

  • Aanleiding voor een belegging
  • Verwachting ten aanzien van de aanleiding
  • Winst uit de belegging

Daytraden voor beginners in het kort

Het is dus niet voor niets dat daytrader worden ongekend populair is. Het is makkelijk en snel. Daarnaast hoeft u er weinig voor te doen en heeft er bovendien weinig voor nodig:

  • In slechts enkele minuten aan de slag met gratis beleggingssoftware
  • Gratis onbeperkt oefenen met ca. 20.000 euro fictief geld
  • Makkelijk overstappen naar beleggen met echt geld
  • Beleggen met kleine bedragen
  • Beleggen waar en wanneer u dat uitkomt

daytraden voor beginners
Figuur 2, daytraden voor beginners. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Daytraden voor beginners? Download hier de gratis bleggingssoftware

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu