Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Winst met daytraden Delta Air Lines: Praktijkervaring

Winst met daytraden Delta Air Lines: Praktijkervaring

13 oktober 2015 11:40 | 1.558 keer gelezen

Wilt u net als wij winst met daytraden Delta Air Lines? Lees dan nu dit artikel door en leer alles over daytrader worden! Aan de hand van een praktijkervaring nemen wij u mee in onze belegging op Delta Air Lines. Met deze belegging behaalden wij een winst van meer dan 40 euro binnen drie uur tijd.

Winst met daytraden Delta Air Lines

Daytraden leren

Daytraden is hetzelfde als daghandelen. Dit is mogelijk bij online beleggen en houdt in dat u een positie opent en deze op dezelfde beursdag weer sluit. Met deze manier van beleggen kunt u in een korte tijd en meerdere keren per dag een mooi resultaat behalen, mits u een juiste voorspelling doet op de koers. Wilt u zelf eens proberen om winst te maken met daytraden? Met de gratis demo in het beleggingsprogramma kunt u leren daytraden zonder risico te lopen over uw eigen geld. U ontvangt 20.000 euro oefengeld waarmee u eindeloos kunt spelen totdat u klaar bent om echt te beleggen.

Hefboomeffect

Gaat u online beleggen? Dan krijgt u te maken met de hefboomfactor. Deze hefboom vermenigvuldigt uw inleg met een bepaalde factor, zodat u een grotere positie kunt openen. Een grotere positie kan betekenen dat u een hogere winst kunt behalen. U hoeft dus minder geld in te zetten, waardoor u kunt beleggen met weinig geld! De factor is afhankelijk het soort effect waar u op gaat beleggen. In figuur 1 is het hefboomeffect verder uitgelegd. Met een inleg van 100 euro en een hefboom van 20, kunt u een positie openen van 2000 euro.

Figuur 1: Winst met daytraden Delta Air Lines – Hefboomfactor. Klik om te vergroten.

Figuur 1: Winst met daytraden Delta Air Lines – Hefboomfactor. Klik om te vergroten.

Winst met daytraden Delta Air Lines: Aanleiding

Voordat wij gaan beleggen, zoeken wij altijd naar een goede aanleiding om te speculeren op een koerswijziging. Vaak doen wij dit aan de hand van nieuwe ontwikkelingen die iets zeggen over de financiële situatie van een bedrijf. Een goede aanleiding is vaak te vinden in nieuwsberichten op het internet, in de krant en op tv. Zegt het nieuwsbericht iets positiefs over het bedrijf? Dan kiezen wij er vaak voor om te speculeren op een koersstijging. Zet het nieuwsbericht een bedrijf in een negatief daglicht, dan speculeren wij vaak op een koersdaling van dit bedrijf.

Op 27 juli kwamen wij het bericht in figuur 2 tegen op het internet. In het bericht kunt u lezen dat Delta Air Lines een investering doet in China Eastern Airlines. Delta wordt voor 3,6% aandeelhouder en breidt hiermee haar positie in China uit. Dit bericht zet Delta Air Lines in een zeer positief daglicht, waardoor wij besloten om te speculeren op een koersstijging.  

Figuur 2: Winst met daytraden Delta Air Lines – Nieuwsbericht. Klik om te vergroten.

Figuur 2: Winst met daytraden Delta Air Lines – Nieuwsbericht. Klik om te vergroten.

Winst met daytraden Delta Air Lines: Positie openen

In de loop van de middag besloten wij een positie te openen ter waarde van 197 euro. Door het eerder besproken hefboomeffect, werd deze positie meer dan 3900 euro waard en konden wij een aandelenpositie innemen van 100 aandelen. We besloten om een profit call in te stellen. Hiermee kunt u een rendement instellen waarop u wilt dat uw positie wordt gesloten. Zodra de koers dit rendement bereikt, wordt de positie automatisch gesloten. Ook kozen wij voor een stop loss. Deze functie stopt uw positie op een door u gekozen percentage van verlies. Wilt u er zeker van zijn dat u niet meer dan 20% verlies maakt op uw positie bij een onjuiste voorspelling? Dan kunt u de stop loss instellen op 20%.

In figuur 3 is het verloop van onze positie te zien. Na het openen van de positie steeg de koers flink, waardoor wij al na twee uur een mooi rendement hadden. Tijd om de positie te sluiten.

Figuur 3: Winst met daytraden Delta Air Lines – Koersverloop. Klik om te vergroten.

Figuur 3: Winst met daytraden Delta Air Lines – Koersverloop. Klik om te vergroten.

Winst met daytraden Delta Air Lines: Positie sluiten

Door het instellen van de profit call en de stop loss hadden wij geen omkijken meer naar de positie. Het uiteindelijke resultaat viel niet tegen. Met een prachtig rendement van 20% waren wij zeer tevreden. Binnen twee uur realiseerden wij een winst van meer dan 40 euro! In het onderstaande figuur is ons winstoverzicht afgebeeld.

Figuur 4: Winst met daytraden Delta Air Lines – Winstoverzicht. Klik om te vergoten.

Figuur 4: Winst met daytraden Delta Air Lines – Winstoverzicht. Klik om te vergoten.

Aandelen voor dummies

Bent u geïnteresseerd in beleggen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen en hoe het precies werkt? Geen probleem! Wij hebben een korte cursus voor u, waarin u alles leert over online beleggen. In slechts een half uur hebt u genoeg kennis om te beginnen met beleggen. Neem hier een kijkje in onze gratis cursus. Wel raden wij aan om, ook na de cursus, even te oefenen met de demo. In de demo kunt u beleggen oefenen met 20.000 euro aan demogeld. Op deze manier krijgt u wat ervaring met het beleggen op koerswijzigingen. De demo zit in het beleggingsprogramma zelf, met maar één muisklik kunt u wisselen naar echt geld.

Download nu het beleggingsprogramma en start vandaag nog!

Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Koers_(effecten)

http://www.nu.nl/beurs/4096163/delta-neemt-belang-in-china-eastern.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu