Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Zelf geld beleggen: een uitgelezen mogelijkheid

Zelf geld beleggen: een uitgelezen mogelijkheid

16 mei 2014 15:22 | 1.182 keer gelezen

Wilt u zelf geld beleggen? Dan bent u op zoek naar gratis handelssoftware. Hiermee kunt u makkelijk en snel geld beleggen op koersen wereldwijd. U kunt het zelfs eerst vrijblijvend uitproberen. Dit artikel zal uitleggen hoe.

zelf geld beleggen

Zelf geld beleggen is nu makkelijker dan ooit tevoren

Zelf geld  beleggen heeft bij ieder mens wel eens door de gedachten gespookt. Slechts weinig mensen doen aan zelfstandig beleggen. Grotendeels is dit te danken aan onwetendheid. Tegenwoordig kunt u zelfstandig beleggen met behulp van gratis handelssoftware. Hiermee koopt en verkoopt u bliksemsnel aandelenposities. Dus: is zelfstandig beleggen wel eens in uw gedachten opgekomen? Deze kans mag u niet laten lopen!

Brokers vergelijken

De handelssoftware in dit artikel is ontwikkeld door een broker. Een broker is een bedrijf dat fungeert als tussenpersoon op de aandelenbeurs. Zij brengen kopers en verkopers bij elkaar. Evenals makelaars verdienen brokers dankzij beleggen. Zij zijn dan ook gebaat bij zo veel mogelijk handelsstromen. Zij doen er dan ook alles aan om meer mensen aan het handelen te krijgen. Daarmee dus ook de ontwikkeling van gratis handelssoftware waarmee beginnende beleggers aan de slag kunnen.

Het is eenvoudig. Klik hier en u komt op een pagina terecht waarop u drie vooraf geselecteerde brokers vergelijken kunt. Kies uw broker en maak een account aan. Vervolgens kunt u aan de slag.

Gratis beleggen met demo geld

Tevens biedt de broker u de mogelijkheid zelf geld beleggen met behulp van dit programmaatje gratis en risicoloos te proberen. Leren beleggen voor beginners als het ware. De broker heeft daarom een demo modus gecreëerd. Een mogelijkheid tot beleggen met demo geld in het programmaatje. In deze modus ontvangt u ca. 20.000 euro fictief geld. Hiermee kunt u bijvoorbeeld beleggen met 1000 euro fictief geld tegen echte koersen wereldwijd.  Omdat het hier fictief beleggen betreft, is het geheel zonder financieel risico. Zoekt u iets meer uitdaging? Geen probleem. De demo modus bevat een beleggingsspel waarin u beleggen tegen andere beginnende beleggers.

Uitgelezen mogelijkheid door de leerervaring

De kans om het programmaatje gratis uit te proberen is nog vele malen groter dan u zou denken. De demo modus verschilt namelijk, op het geld na, niet van de echte modus van het programmaatje. In de demo modus leert u dan ook de echte methode kennen. Geen droomwereld met daarin fictieve koersen die het laten lijken alsof u goed bezig bent, maar direct de wereld waarin geld verdiend kan worden. De ervaring die u opdoet in de demo, heeft dus direct meerwaarde. Wanneer u na een tijdje besluit over te stappen naar werkelijk zelf geld beleggen, hoeft u dan ook niet te wennen aan een nieuwe methode. Een groot voordeel is dat u uw beleggingen op vertrouwde voet kunt vervolgen.

Zelf geld beleggen in het kort

Kortom, wanneer u zelf geld beleggen wilt, is dit het programma dat u zoekt! Met het programma downloadt u twee mogelijkheden. Enerzijds een demo waarin u kunt leren beleggen en anderzijds een mogelijkheid tot echt beleggen. De zogeheten echt geld modus. Bovendien is dit alles geheel gratis!

zelf geld beleggen 1
Figuur 1, zelf geld beleggen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Specificering van het gratis handelssoftware

Tot slot hebben wij voor u nog een aantal specificaties over het handelssoftware:

  1. De mogelijkheid tot demo beleggen en beleggen met echt geld
  2. Alle bekende koersen wereldwijd (zie voor een kleine selectie figuur 1)
  3. Een makkelijke en zeer toegankelijke interface
  4. Snel aandelenposities kopen en verkopen
  5. Handmatig uw inleg bepalen en aanpassen.

Enkele laatste tips voor zelf geld beleggen

  • Wij raden u aan om zelf geld beleggen eerst te proberen in de demo modus. Beleggen is en blijft natuurlijk een serieuze zaak vanwege het risico
  • Bent u helemaal nieuw in de wereld van beleggen? Volg dan onze gratis cursus beleggen. Na afloop van de cursus (ongeveer 30 minuten) kunt u zelfstandig aan de slag met beleggen.

Wilt u zelf geld beleggen? Download hier het gratis handelssoftware.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Software

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu