Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Zonder risico beleggen

Zonder risico beleggen

2 mei 2014 14:57 | 1.254 keer gelezen

Wilt u zonder risico beleggen? Allereerst zonder enig financieel risico met aandelen oefenen alvorens u met echt geld gaat beleggen? Hier vindt u de beste beurssimulator. Deze brengt leren en werkelijkheid op fantastische wijze samen. Leest u verder en leer zonder risico beleggen met de beurssimulator.

Zonder risico beleggen

Zonder risico beleggen: groot handelsplatform

In wezen is de beurssimulator die wij aanbevelen geen beurssimulator. Het is een keuzemogelijkheid in een groter gratis handelsplatform. Het belangrijkste doel van dit platform is “echt beleggen”. Beleggen is echter voor veel mensen een hele stap. Daarom hebben ontwikkelaars van het handelsplatform een simulator bijgevoegd. Hierin kunt u risicoloos oefenen met fictief beleggen. Een geweldige kans!

Hieronder in figuur 1 ziet u een screenshot van de gratis simulator.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3-1024x530 (1)
Figuur 1, zonder risico beleggen Klik op de figuur om deze te vergroten.

Pluspunt voor de groot wordende belegger

Het klinkt niet positief dat het platform niet om de simulator draait, nietwaar? Toch is dit juist het aspect die deze simulator dé beste maakt. Gaat u maar eens na. Het handelsplatform is ontwikkeld voor echte beleggers. Hierdoor lijkt de simulator opmerkelijk veel op echt beleggen. In beide gevallen handelt u tegen echte koersen wereldwijd. Zo leert u beleggen met behulp een soort beleggingsspel. Er is echter één verschil.

Het enige verschil tussen beiden is het geld waarmee u handelt. In de simulator handelt u met fictief geld. Dit is een groot pluspunt voor de groot wordende belegger.

Reden? De simulator biedt risicoloos beleggen, om van daaruit door te groeien naar beleggen met echt geld. In de simulator leert u de kosten en de werkwijze van beleggen kennen. Dit maakt de overstap naar echt beleggen kleiner.

Zonder risico beleggen: wat biedt de simulator?

Met deze ‘echte simulator’ leert u dus op een werkelijke manier beleggen. Hiermee is het nog niet klaar. De simulator beschikt daarnaast nog over de volgende eigenschappen:

  • Handelen met wereldwijde bekende koersen zoals Facebook, Heineken en BMW
  • Nieuwe populaire beleggingsproducten zoals ETF’s vindt u in de simulator
  • Wanneer u start ontvangt u ca. 20.000 euro fictief geld
  • Geheel vrijblijvend en zonder tijdslimiet handelen
  • Kortom, de gratis beurssimulator is een fantastisch middel dat aandelen kopen voor beginners dichterbij brengt. U handelt tegen echte koersen en daardoor is de simulator de ideale leermethode.

Binnen 5 minuten zonder risico beleggen

Wilt u snel aan de slag? Wacht dan niet langer. Met deze simulator verliest u niets en daarnaast kost het u ook helemaal niets. Onderstaande link brengt u de vergelijkingspagina. Op deze pagina vindt u drie gerenommeerde aanbieders van handelsplatformen. Maak uw keuze en start binnen 5 minuten met zonder risico beleggen.

Download hier de gratis beurssimulator.

Enkele tips voor zonder risico beleggen

Tot slot hebben wij nog een tweetal tips voor u:

  1. Voor u start met beleggen, neemt  u eens een kijkje in onze gratis cursus beleggen!
  2. Leren beleggen met behulp van onze beleggingservaringen
Bron virtueel beleggen, turbo beleggen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Simulator

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu