Direct online beleggen?

> beleggen voor dummies > Beurs voor beginners

Beurs voor beginners

2 mei 2014 14:20 | 831 keer gelezen

Bent u op zoek naar een mooie opstap naar handelen op de beurs? Dan bent u hier aan het juiste adres. OnlineBeleggen.info heeft voor beurs voor beginners een online gratis cursus beleggen. In combinatie met een gratis demo waarmee u risicoloos kunt oefenen is dit de ideale opstap!

beurs voor beginners

Makkelijk en snel aandelen handelen

Handelen in aandelen is de afgelopen jaren stukken makkelijker en sneller geworden. Tegenwoordig kunt u bijvoorbeeld gewoon op weg naar uw werk via uw telefoon aandelen Heineken kopen en deze enkele minuten later of ´s middags weer met winst verkopen. Dit is mogelijk door een applicatie. U begrijpt het goed. Starten met beleggen betreft vandaag de dag niet meer dan het downloaden van een applicatie op uw telefoon of smartphone. Deze applicatie is er ook voor uw tablet en computer.

Als beginnend belegger is het handig als u over de nodige basiskennis beschikt. Hiervoor is de gratis cursus beleggen ontwikkeld. Vervolgens wilt u uw kennis in praktijk brengen. Dat kunt u doen met de benoemde applicatie. Hierin kunt u demo beleggen. Wij zullen deze twee stappen hieronder behandelen.

Stap 1: de online gratis cursus beleggen

Beurs voor beginners zegt het al. Begin bij het begin. In andere woorden de basis. Wij bieden u deze kans. Profiteer van onze gratis cursus beleggen en van een demo account. De cursus leert u de beginselen van beleggen. Duidelijke en simpele uitleg over beleggen in de vorm van leren beleggen voor beginners. Leer beleggen in nog geen 30 minuten.

Stap 2: demo account

De cursus succesvol doorlopen? Dan bent u klaar voor de volgende stap. Dit is het demo account. Met dit demo account kunt u gratis gebruik maken van een handelsplatform. Hiermee beleggen beleggers op wereldwijde koersen. Met dit demo account kunt u dat ook. Het verschil is dat u met fictief geld handelt. Virtueel beleggen dus. Bij het aanmaken van een account ontvangt u ca. 20.000 euro fictief geld. Hiermee kunt u risicoloos beleggen oefenen.

NB: met het programma kunt u ook met echt geld handelen. Binnen het programma stapt u makkelijk en snel over.

Slotsom beurs voor beginners

OnlineBeleggen.info biedt u als beginnend belegger een gratis cursus, een gratis handelsplatform met ca. 20.000 euro oefengeld. De ideale opstap naar een verdere toekomst in de beurswereld. Kortom, wij raden u het volgende aan:

  1. Doorloop in 30 minuten de online gratis cursus beurs voor beginners
  2. Download het handelsplatform en oefen met de demo tegen echte koersen (tip)
  3. Stap op een door uzelf gekozen moment over naar echt beleggen

Beurs voor beginners. Klik hier voor het eerste hoofdstuk.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Cursus

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu