Direct online beleggen?

> beleggen voor dummies > Snel en slim aandelen kopen: 2,5 uur beleggen en 100 euro winst

Snel en slim aandelen kopen: 2,5 uur beleggen en 100 euro winst

23 mei 2014 15:26 | 1.078 keer gelezen

Leer een fantastisch gebruik kennen waarmee u snel en slim aandelen kopen zelfstandig kunt uitvoeren. Hiervoor bestaat een handig gratis handelsprogrammaatje met daarin een hefboom. Dit artikel legt de werking hiervan uit en maakt daarbij gebruik van een echte belegging.

snel en slim aandelen kopen

Op welke manier slim aandelen kopen?

Zoals genoemd kan snel en slim aandelen kopen met een handig gratis handelsprogrammaatje. Deze is ontwikkeld door brokers. Dit programmaatje is slim en bovendien erg snel, want u koopt en verkoopt hiermee aandelen met hefboom in luttele seconden.

Nog nooit gehoord van een hefboom? Een hefboom is niets minder dan met bepaalde bedragen grotere aandelenposities innemen. Beleggen met 100 euro wordt hierdoor bijvoorbeeld beleggen met 1000 euro. Dit is geheel afhankelijk van de hefboom, want het kan ook zomaar 10.000 euro worden. Het ‘geslepen’ effect: koersstijgingen resulteren in grotere winsten. Voor het gebruik van de hefboomboom hoeft u niets te doen, deze zit automatisch verwerkt in het handelsprogrammaatje.

Zelfstandig aan de slag met snel en slim aandelen kopen

Om het u makkelijk te maken, kunt u het handelsprogrammaatje via deze site downloaden. Dit neemt ongeveer vijf minuten van uw tijd in beslag. Vervolgens kunt u met het programmaatje op uw computer direct aan de slag. Koop wereldwijd aandelen vanuit uw luie stoel. Het programmaatje is overigens ook te downloaden op uw tablet of smartphone zodat u kunt online beleggen waar en wanneer u dat uitkomt.

Heeft u de verwachting dat aandelen van internetgigant Google in waarde gaan stijgen? In luttele seconden heeft u met het programmaatje aandelen Google gekocht. Wanneer uw verwachting klopt en de aandelen daadwerkelijk in waarde stijgen, dan verkoopt u deze weer. Een mooie winst zonder al teveel inspanning. 

Een voorbeeld van snel en slim aandelen kopen: aandelen AT&T

Om het programmaatje voor u visueel te krijgen, wordt er nu een voorbeeld behandeld.

Dit voorbeeld behandelt een belegging in aandelen van het Amerikaanse telecombedrijf AT&T. Binnen 2,5 uur werd een rendement van 16,5% behaald. Een mooie internationale belegging vanuit Nederland met ons gratis handelsprogrammaatje. Zo makkelijk gaat dat.

Beleggen met een aanleiding

Wij willen u een tip meegeven voor wanneer u zelfstandig aan de slag gaat met beleggen: gebruik een aanleiding voor beleggingen. Internet is hiervoor een goede bron. Daar is genoeg informatie te vinden over beursgenoteerde bedrijven, welke u ondersteunt bij het krijgen van inzicht in koersen.

Voor de belegging op AT&T stond de aanleiding als nieuwsbericht op NU.nl Aan de hand van dit bericht werd de verwachting opgesteld dat de koers van het aandeel in waarde zou stijgen.

In figuur 1 ziet u het nieuwsbericht m.b.t. AT&T.

snel en slim aandelen kopen
Figuur 1, Snel en slim aandelen handelen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Uit de overname van DirecTV door AT&T kunnen twee conclusies worden getrokken:

 1. AT&T heeft voldoend geld voorhanden. Een overname doe je immers alleen wanneer je over voldoende financiële middelen beschikt.
 2. Dankzij de overname ontstaan voor AT&T nieuwe mogelijkheden. Het bedrijf wordt groter wat weer schaalvoordelen met zich meebrengt en de uitbreiding naar satelliet tv.

Zoals u kunt zien zij  beide conclusies positief van aard. Dan nu de vraag; welke invloed heeft dit nieuws op de koers (de prijs van één aandeel) van AT&T.

 • Koersen stijgen zodra meer beleggers aandelen willen hebben en zakken wanneer zij van hun aandelen afwillen.
 • Beleggers zijn geïnteresseerd in aandelen omdat zij willen meedelen in winsten van bedrijven.
 • Neemt u dit altijd mee wanneer u gaat beleggen: wat doen aandeelhouders na het lezen van het nieuwsbericht dat ik zojuist gevonden heb?

Dit gunstige nieuwsbericht over de overname die AT&T doet, zorgt vermoedelijk voor een stijgende koers. Beleggers denken dankzij de overname meer winst te kunnen maken en willen hier hun voordeel mee doen. Massaal koopt men aandelen AT&T en daardoor stijgt de prijs van een aandeel AT&T.

U ziet: eenvoudig afwegen geeft u inzicht in koersen. Slim beleggen!

Slim aandelen kopen

Een stijgende koers van het aandeel AT&T dus. Hier kan winst op gemaakt worden door aandelen AT&T ‘goedkoop’ voor de stijging te kopen en vervolgens duur te verkopen na de stijging. Met deze denkwijze werden op 19 mei na het verschijnen van het nieuws 460 aandelen AT&T tegen een prijs van 36,01 dollar gekocht in het gratis handelsprogrammaatje. Dit gebeurde in luttele seconden.

De belegging werd om 19:10 uur geopend.

Deze aandelen hebben een gezamenlijke waarde van 16.000 dollar. Omgerekend is dat 12.000 euro. Het mooie van de hefboom in het handelsprogrammaatje is dat van deze 12.000 euro maar 600 euro nodig is. In dit geval was de hefboom 20. Dat maakt dat er een 20 keer zo grote aandelenpositie kon worden aangegaan. Beleggen met 600 euro met een aandelenpakket ter waarde van 12.000 euro.

Koersverloop

 snel en slim aandelen kopen
Figuur 2, Snel en slim aandelen kopen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

In figuur 2 ziet u het koersverloop van AT&T op 19 mei. Direct na opening van de belegging steeg de koers. Rond 21.30 uur waren de 460 aandelen 100 euro in waarde gestegen. Een mooi bedrag als u nagaat dat voor deze belegging gebruik werd gemaakt van 600 euro. Om zeker te zijn van deze winst is het tijd om de aandelen te verkopen. Wederom een karwei van luttele seconden in het handelsprogrammaatje. Vervolgens werden de winst plus inleg automatisch bijgeschreven op de handelsrekening.

Overigens kunt u zien dat vlak na het sluiten van de belegging, de koers begon te dalen. Daaruit blijkt dat niets zeker is op de beurs. In figuur 3 ziet u de winst.

snel en slim aandelen kopen
Figuur 3, Snel en slim aandelen kopen. 

De hoofdlijnen

U heeft gezien dat snel en slim aandelen kopen tegenwoordig een fluitje van een cent is met behulp van het gratis handelsprogrammaatje. Onderstaande punten vatten het artikel kort samen:

 1. Snel en slim aandelen kopen doet u met het gratis handelsprogrammaatje
 2. Het internet is een bron van informatie die volop mogelijkheden biedt
 3. Aandelen kopen met hefboom in het programmaatje is een uitgelezen kans met exceptionele mogelijkheden.

Aandelen kopen risicoloos leren? Gebruik een demo account

U heeft kunnen zien hoe u snel en slim aandelen kunt kopen met het gratis handelsprogrammaatje. Twijfelt u nog omdat u liever niet direct met uw eigen geld gaat handelen? Een demo account biedt hiervoor uitkomst. Dit is een onderdeel van het handelsprogrammaatje (demo modus) waarin u ca. 20.000 euro fictief geld ontvangt waarmee u fictief beleggen kunt. Op deze manier kunt u risicoloos leren beleggen met het programmaatje. Leren beleggen voor beginners was nog nooit zo eenvoudig. Pak nu uw kans!

Maak hier een gratis demo account aan en start direct met beleggen oefenen.

Een aantal tips voor u

Tot slot hebben wij nog een aantal handige tips voor u om uw leerervaring compleet te maken:

 1. Voorkom handelen op basis van uw emoties. Dit is een grote fout waarmee veel beginnende beleggers de mist ingaan.
 2. Zoek voor iedere belegging eerst een aanleiding, stel vervolgens een verwachting op en begin dan pas met handelen.
 3. Wij raden u aan om eerst uitgebreid te oefenen met het demo account alvorens u gaat beleggen met echt geld.
Bron: www.deaandeelhouder.nl

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu