Direct online beleggen?

> Beleggingservaringen > Met kleine bedragen beleggen: 20 euro winst binnen 1 uur

Met kleine bedragen beleggen: 20 euro winst binnen 1 uur

4 oktober 2013 09:44 | 17.979 keer gelezen

Wilt u met kleine bedragen beleggen? Wij behaalden een winst van 20 euro op een inleg van 90 euro. En dat binnen 1 uur tijd! Benieuwd hoe wij dit resultaat behaalden? Lees verder en ontdek waarom beleggen met kleine bedragen interessant en rendabel tegelijk kan zijn. Wij laten u zien hoe wij 22% rendement behaalden met aandelen Yoox kopen. Disclaimer: in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst.

Met kleine bedragen beleggen 1

Met kleine bedragen beleggen

Bent u geïnteresseerd in beleggen? Maar heeft u weinig kapitaal tot uw beschikking of u wilt niet met grote bedragen beleggen? CFD beleggen maakt het mogelijk om ook met kleine bedragen te beleggen. CFD staat voor Contract for Differences. Het voordeel van CFD beleggen is de hefboom. Hierdoor kan het mogelijk zijn om met een lage inleg een hoog rendement te halen. De hefboom zorgt er namelijk voor dat u meer kapitaal heeft om te investeren. Dus stel u legt 100 euro in dan verhoogt de hefboom dit naar 2.000 euro. Hierdoor kan het mogelijk zijn om meer winst te behalen met koerswijzigingen. Hier tegenover staat slechts een kleine vergoeding voor de brokers. Brokers zijn tussenpersonen op de beurs en maken CFD beleggen mogelijk.   Hieronder ziet u de werking van de hefboom.

Met kleine bedragen beleggen 2

Figuur 1. Met kleine bedragen beleggen. Hefboom. Klik om de afbeelding te vergroten.

U bepaalt zelf hoeveel u inlegt. Dit is afhankelijk van de prijs per aandeel en hoeveel u tot uw beschikking heeft. Het minimale aantal aandelen dat u investeert moet 5 zijn. Dus stel u wilt aandelen Heineken kopen dan betaalt u 52 euro per aandeel. Maar hier is nog geen rekening gehouden met de hefboom. Zoals gezegd verhoogt de hefboom uw kapitaal. In de meeste gevallen is dit x20. In dit geval bij Heineken is dit x20. Dus u betaalt 52,61 / 20 = 2,63 per aandeel. Stel u wilt 5 aandelen Heineken kopen dan betaalt u dus 5 x 2,63 = 13,25 euro. Hieronder ziet u de screenshot.

Met kleine bedragen beleggen 7

Figuur 2. Met kleine bedragen beleggen. Prijs aandeel Heineken. Klik om de afbeelding te vergroten.

YOOX

Zoals gezegd behaalden wij een winst van 20 euro op een inleg van 90 euro met aandelen YOOX. En dit binnen 1 uur tijd. YOOX is een groot aanbieder van kleding en accessoires via internet. YOOX is actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Wij besloten om beleggen met kleine bedragen uit te proberen om te zien of dit rendabel kan zijn. Wij keken naar populaire aandelen en stijgers en dalers. Daartussen zagen wij YOOX staan. Wij besloten om 90 euro te investeren in YOOX. Hieronder ziet u populaire aandelen.

Met kleine bedragen beleggen 3

Figuur 3. Met kleine bedragen beleggen. YOOX. Klik om de afbeelding te vergroten.

TIP: Willekeurig beleggen kan. Maar beleggen met een aanleiding kan uw rendement verhogen. Positieve nieuwsberichten kunnen de oorzaak zijn van koersstijgingen. Negatieve nieuwsberichten kunnen de oorzaak zijn van koersdalingen.

9:59 uur – 10:52 uur: investering YOOX

Om één minuut voor 10 besloten wij aandelen YOOX te kopen. Tijdens u investering zijn er twee mogelijkheden. 1, u houdt de koerswijzigingen nauwlettend in de gaten en u sluit de positie wanneer u denkt genoeg rendement behaald te hebben. 2, u stelt een limiet in. Door een limiet vooraf in te stellen is het niet nodig om de koerswijzigingen nauwlettend in de gaten te houden. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de positie automatisch sluit als u bijvoorbeeld 10 euro winst heeft behaald. Dit kunt naar eigen wensen instellen. Hieronder ziet u hoe.

Met kleine bedragen beleggen 4

Figuur 4. Met kleine bedragen beleggen. Limiet. Klik om de afbeelding te vergroten.

Laten we eens kijken naar de koerswijziging van YOOX tijdens onze investering. YOOX aandelen stond in de lijst van populaire stijgers. Zoals u ziet is er voor onze investering een grote groei te zien. Tijdens onze investering bleef de koers stijgen. Uiteindelijk hebben wij de positie gesloten toen de groei stagneerde. Minder dan één uur later. Hieronder ziet u de koerswijziging van YOOX.

Met kleine bedragen beleggen 5

Figuur 5. Met kleine bedragen beleggen. Koers. Klik om de afbeelding te vergroten.

Eindresultaat: 20 euro winst binnen 1 uur

Om 10:52 uur toen de groei stagneerde besloten wij de positie te sluiten. Eindresultaat: 20 euro winst binnen 1 uur met een inleg van 90 euro. Een rendement van 22%.  Disclaimer: in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst.

Wilt u dit ook proberen? Probeer dan de gratis demo. De demo is een uitstekende manier om ook alle risico’s bij het beleggen goed te testen omdat u hierbij met fictief geld kunt oefenen!

Wilt u nog wat meer informatie over beleggen? Doe de gratis online cursus.  Hieronder ziet u het eindresultaat.

Met kleine bedragen beleggen 6

Figuur 6. Met kleine bedragen beleggen. Eindresultaat. Klik om de afbeelding te vergroten.

Wilt u direct beginnen met kleine bedragen beleggen? Kijk dan hier.

Bronnen:
http://www.yoox.com
http://nl.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu