Direct online beleggen?

> cursus beleggen > Snelle cursus aandelen beleggen

Snelle cursus aandelen beleggen

2 juni 2013 08:39 | 1.849 keer gelezen

In een dertig minuten durende cursus aandelen beleggen bieden wij u de mogelijkheid de basis onder handelen in aandelen te leren. In minder dan 60 minuten kunt u uw eerste winst gepakt hebben. In dit artikel zullen wij uit de doeken doen waar de cursus over gaat. Wilt u toch direct door naar de cursus? Klik dan op deze link.

cursus aandelen beleggen

Tegenwoordig kan iedereen eenvoudig handelen

Veel mensen zien beleggen in aandelen als een hele opgave. Toch is dit geenszins het geval. U kunt namelijk gewoon op uw laptop, tablet of telefoon via een handelsplatform de hele dag handelen in aandelen. Dit kost geen uren. Werkelijk, in vijf minuten kunt aandelen gekocht en weer verkocht hebben. Hiermee zijn we gelijk aangekomen bij de essentie van winst maken met het handelen in aandelen: een aandeel voor een hogere prijs verkopen dan u deze gekocht hebt. Op deze manier maakt u winst. U koopt bijvoorbeeld aandelen voor 500 euro en verkoopt deze weer 600 euro. U hebt dan 100 winst gemaakt. De vraag is alleen; wanneer worden aandelen meer waard? Daarbovenop is het misschien nog wel belangrijker om te weten waarom die aandelen meer waard worden. Deze vragen en andere relevante onderwerpen als risicobeheersing komen langs in onze cursus aandelen handelen.

De cursus aandelen beleggen in het kort

Onze cursus draait om een eenvoudige methode om geld te verdienen met beleggen. In het kort behelst deze methode het adequaat reageren op nieuwsberichten die verschijnen op up2date nieuwssites. Met voorbeelden leggen wij in de cursus de methode uit zodat u zelf ook geld kunt verdienen. Deze methode is eenvoudig omdat deze niet veel tijd kost en gemakkelijk toe te passen is. U zult daarom binnen een uur in staat zijn zelf winsten te boeken. Verder leert u in de cursus aandelen beleggen:

  1. over welke software u moet beschikken als u belegt
  2. waar u deze software kosteloos kunt downloaden
  3. hoe de risico’s van beleggen kunt verkleinen
  4. en zoals reeds genoemd; het vinden van de juiste aanleidingen om te gaan beleggen

Leer van ervaringen

Op deze site kunt u daarnaast voorbeelden zien van beleggingen aan de hand van nieuwsberichten. U moet hiervoor klikken op het kopje “Beleggingservaringen” in de bovenstaande taakbalk. Op deze manier krijgt een goed beeld bij wat er komt kijken bij een succesvolle belegging, want van begin tot einde wordt deze beschreven.

Gratis oefenen na de online cursus aandelen beleggen

Zoals hierboven genoemd hebt u om te beleggen een handelsplatform nodig. Dit platform is gratis te verkrijgen via deze website, aan het eind van de cursus. Hoewel het platform erg gemakkelijk in elkaar steekt, willen wij hierbij toch even wat langer stil staan. Het handelsplatform bevat namelijk, naast een reële omgeving, ook een demo omgeving. In deze laatst genoemde omgeving kunt u handelen met fictief geld op echte koersen. Door gebruik te maken van deze demo modus, leert u de beurs kennen zonder dat een financieel risico loopt.

Anders gezegd, na het volgen van de gratis cursus, kunt u vrijblijvend oefenen in een demo omgeving. U leert en oefent, zonder dat u daar een euro voor hoeft te betalen. Een gouden aanbod, vindt u niet?

Na het leren is de volgende stap logischerwijs het echte werk, u wilt natuurlijk geld verdienen. Hiervoor hoeft u bij binnenkomt van het platform alleen maar de andere modus te kiezen. Hieronder ziet u knop. Alles blijft vervolgens hetzelfde behalve dat dan echte euro’s uw kant op rollen. Wilt u direct beginnen met het platform? Klik dan op deze link!

 CURSUS AANDELEN BELEGGEN

Figuur 1, Wisselknop cursus aandelen beleggen.               

Wilt u toch eerst de cursus volgen? Klik dan hier om de cursus aandelen beleggen te volgen!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Effectenbeurs

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu