Direct online beleggen?

> Online beleggen > Leren online beleggen: maak gebruik van een gratis te downloaden beurssimulator van een online broker

Leren online beleggen: maak gebruik van een gratis te downloaden beurssimulator van een online broker

6 februari 2013 14:39 | 5.222 keer gelezen

Wilt u zelf leren online beleggen door gebruik te maken van een gratis simulator? Maak dan gebruik van een gratis te downloaden beurssimulator van een online broker. Start met een fictief bedrag van 20.000 euro en begin met beleggen. Speculeer op de koers stijgingen of dalingen. Snel, veilig, en gratis leren beleggen. Vanuit huis kunt u door gebruik te maken van een online broker kunt u daarmee beginnen.

Leren online beleggen

Leren online beleggen op de beurs doormiddel van een online broker

Een online broker biedt gebruikers de kans zelf te beleggen op populaire koersen over de gehele wereld. Door gebruik te maken van de beurssimulator die hier gemakkelijk te downloaden zijn. Het startkapitaal van een fictief bedrag van 20.000 euro geeft de gebruiker ruim de gelegenheid om het beleggen onder de knie te krijgen.

Doormiddel van online brokers kunt u speculeren op de verschillende koersen. Kijk per minuut, uur of dag wat de koers doet en koop of verkoop op de juiste momenten. Dit om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren.

Het verliezen van geld het fictieve bedrag is geen probleem, begin gewoon opnieuw tot u het beleggen onder de knie hebt. Deze mogelijkheid biedt u de kans om genoeg ervaring op te doen voordat u de werkelijke omgeving binnenstapt. Nadat u voor uw gevoel genoeg heeft geoefend in de simulator kunt u gemakkelijk overstappen naar de werkelijkheid nemen.  Door de ervaringen op de beurssimulator is het verdienen van geld doormiddel van beleggen niet langer onmogelijk. Het leren van online beleggen is het belangrijkste binnen de simulatie, maar geeft u een eenvoudige toegang tot de real-life situatie.

Een positief resultaat in de simulatie met online beleggen? Stap over naar het echte werk

U bent maar 1 stap verwijderd van het daad werkelijk geld verdienen op de beurs. Stap doormiddel van 1 simpele klik over naar de werkelijkheid en verlaat de simulatieomgeving. Het makkelijk overstappen wordt door ons als zeer aangenaam ervaren en is erg klantvriendelijk. Het feit dat de omgeving niet verandert geeft  u het vertrouwen om het succes van de simulatie te herhalen. Zo kunt u beginnen met geld te verdienen in een bekende omgeving.

Start direct met online beleggen

Wilt u direct beginnen met het online beleggen? Wij hebben hier een overzicht van enkele betrouwbare online brokers. Door simpelweg te klikken op de link van de website van de online broker waarvan u de gratis op beurssimulator wilt downloaden kunt u al beginnen. Het downloaden van de gratis beurssimulator is veilig en zonder gevolgen. Door de hefboom die online brokers hanteren kunt u met uw fictief startbedrag van 20.000 euro tot wel 5.000.000 euro online beleggen. Dit geeft u een mooie basis om genoeg kennis op te doen voor u de stap naar de werkelijke omgeving maakt.

Bent u klaar om te beginnen met online beleggen? Hier kunt u de beurssimulator downloaden en meteen beginnen.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Beleggen

 

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu