Direct online beleggen?

> Online beleggen > Aandelen Heineken: 75 euro winst in slechts enkele uren!

Aandelen Heineken: 75 euro winst in slechts enkele uren!

17 september 2014 14:47 | 1.209 keer gelezen

Aandelen Heineken kopen? Met dit voorbeeld laten wij u zien hoe u aandelen koopt en weer verkoopt met winst als eindresultaat. En dit kan al in slechts enkele uren. Online beleggen is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. Door aandelen Heineken te kopen hebben wij een winst van 75 euro binnen gehaald in minder dan 5 uur zonder de koers in de gaten te houden! Lees mee hoe wij dit spannende avontuur beleefd hebben!

aandelen heineken3

Waarom aandelen Heineken?

Voordat wij onze handelsplatform openen om te gaan beleggen, snuffelen wij wat rond op het internet op zoek naar nieuwsberichten. Meteen vonden wij een bericht over Heineken. Volgens figuur 1, zal Heineken niet verkocht worden aan SABMiller. Wij verwachten dan ook dat Heineken populairder zal worden op de beurs en dat de waarde van de aandelen zullen stijgen. Dit is een handige methode die u kunt gebruiken om aandelen oftewel effecten uit te kiezen. Als u positieve nieuwsberichten over een bepaald bedrijf vindt in de kranten, internet of hoort op de televisie, kan het zo zijn dat de koers van het desbetreffende bedrijf gaan stijgen. Dit kan een goed moment zijn om aandelen te kopen.

aandelenheineken5

Figuur 1: nieuwsbericht Heineken. Klik om deze te vergroten. 

Aandelen Heineken kopen

Na het nieuwsbericht te hebben gelezen hebben wij besloten in Heineken te gaan beleggen. Toen de beurs om klokslag 9 uur geopend werd hebben wij aandelen Heineken gekocht zoals in figuur 2 wordt weergeven.

aandelenheineken7

Figuur 2: aandelen kopen Heineken. Klik om deze te vergroten. 

Zoals u ziet hebben wij 250 aandelen gekocht voor €761,88. Deze inlegwaarde werd door de hefboom verdubbeld tot een bedrag van €15.237,50. De hefboom zorgt ervoor dat uw inlegwaarde tegen een kleine vergoeding vermenigvuldigd wordt. In figuur 3 ziet u hoe de hefboom werkt. Stel u legt €200 in, dan wordt dit vermenigvuldigd met een factor van 20. Uw inlegwaarde wordt uiteindelijk €4000.

aandelen heineken 9

Figuur 3: hefboom. Klik om deze te vergroten. 

Mooi eindresultaat

Een voordeel van online beleggen is dat u een limiet kan instellen. Stel dat u aandelen gaat kopen, maar deze niet in de gaten wilt houden. Dan kunt u de aandeel laten sluiten bij een verlies van €40 of hoger en/of sluiten bij een winst van €40. Na een limiet te hebben ingesteld om het aandeel te sluiten bij een winst van €75 hebben wij de aandelen gekocht en verder niet meer in de gaten gehouden. Vier en een half uur later bleek het aandeel automatisch verkocht te zijn met een winst van maar liefst 75. En dat zonder moeite! In figuur 4 ziet u het eindresultaat.

aandelen heineken2

Figuur 4: eindresultaat. Klik om deze te vergroten. 

Zelf uitproberen?

Wilt u eerst beleggen uitproberen zonder geld te verliezen. Probeer het beleggen met demo geld nu zelf uit! Maak kennis van de gratis beurssimulator en start meteen met beleggen. U krijgt circa 20.000 euro om te besteden. Demo beleggen is geheel financieel risicoloos en zal u, als beginnende belegger, kunnen helpen een succesvol strategie voor beleggen te ontwikkelen. Ook kunt u de gratis cursus beleggen doen wat maar 30 minuten van uw tijd kost! Dit is een goede methode om te leren beleggen voor beginners.

Download de beurssimulator met één klik en begin uw beleggingsavontuur!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Heineken
http://www.belegger.nl/nieuws/2655214/heineken-gaat-niet-bod-sabmiller-in.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu