Direct online beleggen?

> Online beleggen > Beleggen met een klein bedrag

Beleggen met een klein bedrag

13 augustus 2012 20:29 | 1.566 keer gelezen

Wil jij beleggen met een klein bedrag? Met online beleggen is het goed mogelijk om met kleine bedragen te beleggen. Afhankelijk van de aandelen is het al mogelijk om met enkele euro’s te beleggen. Wij laten aan u zien hoe dit kan. Als je wilt beginnen met beleggen met een klein bedrag kun  je hier de stappen lezen die je kunt volgen.

Beleggen met een klein bedrag

Lees hier de stappen die je moet uitvoeren als je wilt beleggen met een klein bedrag.

Stap 1: Beleggen met een klein bedrag – leer hoe het trucje werkt

Lees hier hoe je met een klein bedragen kunt beleggen door onze ervaringen te bestuderen. Wij hebben hier en daar leuke winsten gerealiseerd. Het is al mogelijk om slechts met enkele euro’s te beleggen. U bepaalt zelf voor hoeveel u aandelen koopt, wanneer u deze koopt en wanneer u deze weer verkoopt.  Risico’s worden beperkt omdat je zelf van te voren kunt aangeven hoeveel winst of verlies je maximaal wilt lopen. Dit kunt u zelf gemakkelijk instellen naar eigen wens.

Stap 2a: Beleggen met een klein bedrag – bekijk hoe de software werkt

Neem de online handleiding door hoe de webtrader werkt. Deze webtrader is uitstekend geschikt voor beleggers met een klein bedrag. Je ziet in 1 oogopslag de meest gebruikte beleggingsproducten en per belegging de actuele koers, grafieken en je winst/verlies.

Stap 2b: Beleggen met een klein bedrag – bezoek een gratis interactief seminar beleggen

Indien je liever van een trainer uitgelegd krijgt hoe het trucje werkt en hoe de software werkt, bezoek dan een gratis seminar over online beleggen.  Elke maand organiseren wij een gratis avond seminar over online beleggen.

Stap 3: Beleggen met een klein bedrag – ga oefenen met een demo

Ga gratis oefenen met een demo account zodat je leert hoe online beleggen werkt. Een demo is 100% gratis en 100% vrijblijvend. Zo kun je onze trucjes toepassen (of je eigen trucjes ontwikkelen) en zonder dat je ook maar enige risico loopt echt geld te verliezen.

Stap 4: Beleggen met een klein bedrag – Begin met echt beleggen

Zodra je doorhebt hoe online beleggen werkt, dan kun je echt gaan beleggen.

Wil jij beleggen met een klein bedrag? Sluit een gratis demo af en oefen met virtueel beleggingsgeld ten waarde van circa 50.000 euro.

Mocht je verder vragen hebben, neem dan contact met ons op.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu