Direct online beleggen?

> Online beleggen > Cursus aandelen handelen: gratis leren beleggen

Cursus aandelen handelen: gratis leren beleggen

28 februari 2014 10:55 | 1.029 keer gelezen

Op zoek naar een cursus aandelen handelen? Onlinebeleggen.info biedt u een 30 minuten durende gratis cursus beleggen aan, die alle belangrijke begrippen aanstipt. Na afloop van de cursus bent u in staat om zelfstandig te beginnen met beleggen. Lijkt u dit wat? Start hier direct met hoofdstuk 1 van de cursus beleggen.

cursus aandelen handelen

Teveel manieren voor leren beleggen

Leren beleggen, het kan op heel veel verschillende manieren. Er zijn zoveel ingewikkelde boeken geschreven over wat een beginnende belegger vooral moet voorkomen.
Wanneer u als beginnende belegger rondkijkt op het internet, wordt beleggen niet veel duidelijker. Op het internet zijn er ontelbaar veel mensen die denken dat zij doorhebben hoe beleggen in zijn werk gaat. Wij vinden dat beleggen vooral een kwestie van oefenen is. Met behulp van de cursus beleggen van onlinebeleggen.info kunt u snel en zonder risico oefenen met beleggen.

Onze cursus biedt u dus een tweetal zaken:

  1. Gratis cursus aandelen handelen
  2. Mogelijkheid tot oefenen zonder risico

Beide zaken zullen hieronder verder behandelt worden. Wij zullen beginnen met de gratis cursus aandelen.

Gratis cursus aandelen

Onlinebeleggen.info biedt een cursus die gericht is op snel zelfstandig beginnen met beleggen. Gedurende de gratis cursus worden in slechts een half uur enkele belangrijke zaken behandeld. Een handelsstrategie en veel voorkomende begrippen zijn hier een voorbeeld van. Vervolgens wordt de werking van een gratis handelsplatform behandeld. Met dit gratis online handelsplatform kunt u risicoloos leren beleggen.

Risicoloos beleggen met een gratis online handelsplatform

Tegenwoordig kunt leren beleggen zonder risico. Dit doet u simpelweg door een gratis online handelsplatform te downloaden. Onlinebeleggen.info biedt dit gratis online platform aan. Dit platform beschikt over een demo modus. In figuur 1 ziet u een screenshot van het gratis online platform.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3
figuur 1, cursus aandelen handelen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

De demo modus is bijna niet te onderscheiden van de echt geld modus. Bij aanvang van de demo modus ontvangt u gratis ca. 20.000 euro virtueel geld. Met dit virtuele geld kunt u beleggen oefenen zonder risico op alle koersen wereldwijd.

Wanneer u belegt met de demo modus voelt u zich als het ware een echte belegger. U kunt bijvoorbeeld ’s ochtends aandelenposities innemen en deze posities vervolgens in de loop van de dag weer verkopen.

Snel leren beleggen!

De koersen waarop u belegt in de demo modus zijn echt (real time) en dat maakt de resultaten die u boekt realistisch. Een winst die geboekt wordt in de demo modus, behaalt u onder dezelfde omstandigheden ook in de echt geld modus. Op deze manier krijgt u een mooi beeld van beleggen. Enerzijds leert u beleggen door simpelweg te oefenen. Anderzijds maakt u na genoeg geoefend te hebben eenvoudig de stap naar beleggen met echt geld.

Waarom een gratis cursus aandelen?

Met de gratis cursus aandelen en de gratis software bieden wij u een totaalpakket aan, waarmee u door te oefenen snel kunt leren beleggen. Hierdoor kunt u zich begeven in de wereld van beleggen die voorheen nog zo ver weg leek. Via onderstaande link kunt u direct beginnen met de gratis cursus aandelen handelen.

Klik hier en begin direct met het eerste hoofdstuk van de gratis cursus aandelen!

Liever direct het gratis online handelsplatform downloaden? Klik hier.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Cursus

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu