Direct online beleggen?

> Online beleggen > De belegger van 2013: vanaf de keukentafel beleggen

De belegger van 2013: vanaf de keukentafel beleggen

22 maart 2013 14:49 | 1.693 keer gelezen

Wilt u beginnen met beleggen? Lees dan verder. Iedereen kan de belegger zijn. U heeft geen grote bedragen nodig. Bovendien kunt u gemakkelijk veilig beleggen. In dit artikel leggen wij uit hoe u ook belegger kunt worden.

De belegger

Vaak hebben mensen bij de belegger een bepaald beeld. Iemand die zwemt in het geld en daardoor toch veel risico’s kan nemen. Een man in dure maatpakken die een hele goede baan heeft. Dit is een vertekend beeld. De belegger is allang niet meer iemand met tonnen geld. Zelfs met kleine bedragen als 100 euro zijn tegenwoordig mooie winsten te behalen. De belegger van 2013 is een student, een magazijnmedewerker of een leraar. De stereotype belegger bestaat niet meer.

De belegger haalt de beurs in huis

Vroeger was er maar één manier om te beleggen, de belegger ging naar de beurs om daar te aandelen te kopen. Op de beurs is het een drukte van jewelste en ziet u al gauw door de bomen het bos niet meer. De instapdrempel om te beginnen met beleggen was heel hoog. In deze tijd is de instapdrempel extreem laag. Het enige wat u nodig heeft is een computer, smartphone of tablet met een internetverbinding. Iedereen heeft wel zo een apparaat in huis. De jeugd van tegenwoordig groeit er zelfs mee op. Het enige wat u nu nog nodig heeft is een gratis computerprogramma. U haalt de beurs in huis met dit programma. In het programma kunt alles doen, wat de mensen op de beurs doen. Bovendien kunt u handelen op meerdere beurzen. U kunt namelijk aandelen kopen van de Amsterdamse beurs, maar ook van de Amerikaanse beurs. Zo kunt u razendsnel profiteren van schomellingen op de verschillende beurzen.

De belegger begint zijn carrière in 5 minuten

Zoals eerder vermeld hoeft u alleen maar een computerprogramma te downloaden. Wij hebben voor u de beste programma’s bij elkaar gezet. U kunt hier de beste programma’s vergelijken. Kies een programma waar u een goed gevoel bij heeft. Alle programma’s zijn geheel gratis. Het downloaden en installeren is in no time gebeurt. U hoeft geen verstand van computers te hebben om het programma te installeren. Als u weet hoe internet werkt, dan kunt u ook het programma installeren.

De belegger kan eerst gratis oefenen zoveel als hij wilt

De belegger heeft het programma gedownload wat nu? Open het programma en maak een account aan. Voor het openen van een account heeft u alleen maar een emailadres nodig. U ontvangt gegarandeerd geen irritante spammail. Bovendien worden u gegevens niet verstrekt aan derden. Met het account kunt u oefenen in de zogenaamde demomodus. U kunt oefenen met ongeveer 20.000 euro oefengeld in de demodus. De demomodus van het programma ziet er exact hetzelfde uit als de echte modus. Met als verschil dat u geen financieel risico loopt u speelt namelijk met oefengeld. De demomodus is de ideale leermeester en een echte aanrader.

de belegger

Screenshot van één van de beste programma’s. Klik op het plaatje voor een vergroting

De belegger heeft maar enkele basisvaardigheden nodig

De basisvaardigheden kunt u leren in 30 minuten door hier onze cursus te volgen. Wij beleggen zelf ook al jaren met het programma. Iedereen kan deze methode kopieëren en toepassen door simpelweg logisch na te denken.De methode is uitgebreid uitgelegd aan de hand van onze praktijkervaringen. U kunt deze hier vinden.

De belegger handelt veilig met oa. iDeal

Wanneer u denkt er klaar voor te zijn kunt u met een druk op de knop overstappen naar de echte modus. U kunt geld storten op uw beleggingsrekening door middel van iDeal, PayPal of met een creditcard. iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Het wordt ook vaak gebruikt wanneer u bijvoorbeeld iets in een webshop koopt.  iDeal is snel, makkelijk en betrouwbaar. Wij gebruiken deze betalingsmethode al jaren zonder enige problemen.

Wordt ook belegger. Kies het beste programma en begin direct met online beleggen.

 Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Beleggen

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu