Direct online beleggen?

> Online beleggen > Een goede belegging start bij de juiste methode

Een goede belegging start bij de juiste methode

15 maart 2013 09:16 | 1.625 keer gelezen

Als u op zoek bent naar een goede belegging, moet u hier even stoppen. Wij willen u namelijk vertellen over een geweldige beleggingsmethode. In onze optiek is deze methode de juiste weg naar een goede belegging door zijn krachtige eigenschappen. Lees verder in dit artikel voor meer informatie!

goede belegging

Een prijsverschil. Noodzakelijk voor een goede belegging.

Een belegger verdient geld door aandelen tegen een lage prijs te kopen om die aandelen vervolgens tegen een hogere prijs te verkopen. Het verschil tussen de koop- en verkoopprijs is winst voor de belegger. Dit verschil komt in de meeste gevallen neer op een paar euro per aandeel. De belegger moet daarom veel aandelen kopen en verkopen om een mooie winst te pakken. Omdat voor de aankoop van veel aandelen een flink kapitaal nodig is, is beleggen voor veel mensen onmogelijk.

Althans, dat denken veel mensen.

In werkelijkheid kunt u met een kleine beurs ook beleggen. Zo hebben wij winsten geboekt met 400 euro, 200 euro en zelfs met 100 euro! Noodzakelijk voor beleggen met een kleine beurs is het gebruik van juiste methode. Wanneer wij beleggen met kleine bedragen gebruiken wij de methode: ‘beleggen met een hefboom’. In dit artikel zullen wij uitleggen hoe dit werkt.

Vergelijking tussen traditioneel beleggen en beleggen met een hefboom

Om de kracht van beleggen met een hefboom zo goed mogelijk te illustreren, zullen we de methode vergelijken met traditioneel beleggen. Laten we er van uitgaan dat u met 100 euro wilt beleggen op het aandeel KPN. Op het moment van uw belegging bedraagt de prijs van een aandeel KPN, 10 euro.

Wanneer u traditioneel zou beleggen, kunt met uw 100 euro, 10 aandelen KPN kopen. U doet dit en hoopt uiteraard dat de prijs van het aandeel stijgt. Het gaat uitstekend met het Nederlandse telecombedrijf en de prijs van een aandeel stijgt naar 11 euro. U besluit na deze stijging te stoppen met beleggen en verkoopt daarom uw aandelen. De winst bedraagt dan 11*10=110-100=10 euro.

Laten we uitgaan van dezelfde omstandigheden, met het verschil dat u belegt met een hefboom.

U zet dan uw 100 euro in op een aandelenpakket dat 10x zo groot is als uw inleg, 1000 euro. Kortom, u belegt nu op 100 aandelen in plaats van 10. Als nu, net als in het vorige voorbeeld, de prijs van een aandeel KPN naar 11 euro stijgt, worden de 100 aandelen 100 euro meer waard. Het geweldige van deze manier van beleggen is, dat deze waardewinst uw winst is. Kortom, u hebt dan 100 euro verdiend. 10x meer dan uw winst bij traditioneel beleggen.

Gebruik de kracht van de hefboom voor een goede belegging

Wij hopen hiermee de kracht van beleggen met een hefboom aangetoond te hebben. Een goede belegging is via deze methode zo gedaan. Wij beleggen regelmatig via deze methode en hebben enkele van onze beleggingen beschreven op deze site. U kunt deze ervaringen vinden onder het kopje Leer van praktijkervaringen’.

Download hiervoor het gratis beleggingsprogramma

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u kunt beleggen met een hefboom. Dit kan door de tussenkomst van een broker. Een broker is instantie die handelt in aandelen. Deze broker heeft een gratis beleggingsprogramma ontwikkeld waarin de hefboom automatisch versleuteld zit. Met dit programma kunt beleggen op aandelen, grondstoffen en valuta’s wereldwijd. Dit programma is gratis te downloaden op onze site en is binnen een paar minuten te gebruiken. U moet hiervoor klikken op de deze link.

Oefen eerst in de demomodus van het programma

Dit is nog niet alles. Het programma heeft namelijk ook een demomodus, een modus waarin u met fictief geld kunt oefenen met beleggen met een hefboom. Bij binnenkomst in de demomodus ontvangt u 20.000 euro fictief geld en mag hiermee eindeloos beleggen.

Op zoek naar een goede belegging? Gebruik eerst de juiste methode en klik hier voor de gratis software.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu