Direct online beleggen?

> Online beleggen > Gratis internet beleggen cursus

Gratis internet beleggen cursus

31 juli 2013 16:21 | 1.589 keer gelezen

Begin direct aan de gratis online internet beleggen cursus. De cursus leert u in een half uur tijd hoe u via het internet beleggen kunt. De cursus bespreekt zelfs een strategie die u in staat stelt geld te verdienen. Wilt u voortaan wat geld verdienen met beleggen via het internet? Lees dan dit artikel aan begin met internet beleggen.

gratis cursus internet beleggen

Wat is internet beleggen?

Het idee achter internet beleggen is simpel. Een belegger opereert zelfstandig vanachter zijn computer. Dit is een groot verschil met de meest gangbare manier van beleggen, via een bank. In dit laatste geval wordt er vaak voor u belegd in plaats van dat u zelf aan de knoppen draait. De internet belegger koopt en verkoopt daarentegen dus zelfstandig aandelen.

Altijd en overal internet beleggen

Deze manier van beleggen wordt steeds populairder. Een van de oorzaken hiervan is het gemak wat internet beleggen met zich mee brengt. Het kan immers overal en doordeweeks constant. Er is altijd wel een beurs open waar geld te verdienen is. Zo kan het dat u als belegger op maandagmorgen in Nederlandse aandelen belegt en ’s avonds geld verdiend op de Amerikaanse beurzen.

Hoe kan ik internet beleggen?

De hamvraag is: hoe kan ik beginnen met internet beleggen? Het antwoord hierop is; via een broker. Een broker is een onderneming die de handel in aandelen verzorgt. Het best is de rol van een broker te vergelijken met die van een makelaar op de huizenmarkt: de broker is de tussenpersoon tussen kopers en verkopers van aandelen.

Brokers hebben om deze handel is versimpelen software ontwikkeld. Met deze software kan iedereen zelfstandig beleggen. Het mooie is dit de software gratis te downloaden is. Beginnen met internet beleggen vereist dus een minimale handeling, u bent er alleen wat tijd aan kwijt.

De cursus stoomt u in 30 minuten klaar

Om ook dit laatste aspect, tijd, te minimaliseren, biedt Onlinebeleggen.info u een internet beleggen cursus aan die u in een half uur klaarstoomt. Nadat u de cursus doorlopen hebt, bent u in staat winsten te pakken. In de cursus krijgt u namelijk weet van de volgende punten:

  1. Wat belangrijke beleggingsbegrippen
  2. Een eenvoudige beleggingsstrategie
  3. De werking van de gratis software van de broker

Aangaande het laatste punt, de cursus eindigt met het gratis downloaden van de software. Bovendien bevat deze software naast een werkelijke omgeving, ook een demo omgeving. De demo omgeving is een omgeving waarin u met nep geld (circa 20.000 euro), op echte koersen kunt beleggen. U loopt hierin dus geen financieel risico, maar beleeft wel een werkelijke ervaring. Daarom is de demo de ideale opstap voor de beginnende online belegger.

Een totaalpakket zonder risico

Kortom, de gratis internet beleggen cursus biedt u een totaalpakket. Dit pakket bereidt u snel en toch goed voor. Na het volgen van de cursus kunt u bovendien de beste lessen opdoen in een gratis demo omgeving, aangeboden door een door u uitgekozen broker. Hierin maakt u zonder risico te lopen kennis met de beurs. Als u wilt beginnen met de gratis internet beleggen cursus, moet u op de onderstaande link klikken.

Wilt u beginnen met de gratis internet beleggen cursus? Klik dan op deze link.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Broker

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu