Direct online beleggen?

> Online beleggen > Hoe kan ik aandelen kopen?

Hoe kan ik aandelen kopen?

17 juni 2013 15:50 | 1.675 keer gelezen

Hoe kan ik aandelen kopen? Aandelen kopen kan op een eenvoudige en snelle manier. Met deze manier is het mogelijk binnen een half uur fikse winsten te boeken met de aan- en verkoop van aandelen. Dit artikel legt u uit hoe en zal daarnaast u de mogelijkheid bieden in een demo te oefenen met geld verdienen door aandelen te kopen en te verkopen.

hoe kan ik aandelen kopen

Waarom koopt niemand aandelen?

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met aandelen. Een makkelijke manier is aandelen kopen en op een later moment dezelfde aandelen duurder te verkopen. Op deze manier maakt u winst. Iedereen begrijpt dit wel. Toch doet bijna niemand het. Waarom eigenlijk niet?

Omdat veel mensen weten niet hoe zij aandelen moeten kopen en verkopen. Ook denken zij dat dit heel veel moeite kost. Dit is een grote vergissing want aandelen kopen kan heel erg makkelijk via het internet. U moet alleen even weten hoe!

Hoe kan ik aandelen kopen? Via een broker!

Makkelijk aandelen kopen via het internet wordt mogelijk gemaakt door brokers. Dit zijn de ‘makelaars’ van de aandelenbeurs. Zij verkopen aandelen net als makelaars huizen verkopen. Op de websites van deze brokers kunt u aandelen kopen en verkopen. Het enige dat u hier voor nodig hebt is een account. Zo’n account kunt u gratis aanmaken op de website van een broker.

Als u dan inlogt op de website van de broker, ziet het er ongeveer als hieronder uit. Een soort computerprogramma waarin alle bekende aandelen te vinden zijn. Overigens niet alleen aandelen, ook kunt u er bijvoorbeeld de koersen van goud en zilver of de Euro vinden. Op al deze koersen kunt u gaan beleggen, oftewel u kunt overal in handelen. Hoe dat werkt? Echt heel eenvoudig, kijkt u maar mee.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 1, hoe kan ik aandelen kopen. Klik op figuur om deze te vergroten.

Voorbeeld hoe kan ik aandelen kopen?

Stel dat u voor 100 euro aandelen van het bekende Amerikaanse computerbedrijf Apple wil kopen, wat moet u dan doen?

Allereest moet u dan met uw account inloggen op de website van de broker. U kunt dan gebruik maken van dat mooie computerprogramma dat u hierboven kunt zien.

  1. Via de zoekfunctie kunt u vervolgens het aandeel Apple zoeken. In het onderstaande plaatje kunt u zien hoe dat eruit ziet.
  2. De volgende stap is klikken op het knopje ‘kopen’.
  3. U kunt bepalen hoeveel aandelen u wilt kopen.
  4. Als u dit gedaan hebt, kunt u ze met een muisklik kopen.
  5. U hebt dan aandelen gekocht!

hoe kan ik aandelen kopen

Figuur 2, hoe kan ik aandelen kopen.

Voor winst moet de aandelen verkopen, hoe werkt dat?

U bent dan natuurlijk nog niet klaar want u wil winst maken. Ook dit is erg gemakkelijk. Op de website kunt u steeds zien hoeveel uw aandelen waard zijn. Als u het goed doet en de koers van uw aandelen stijgt, zult u zien dat de aandelen meer waard worden. Op een moment bent u dan gelukkig met de waardestijging en wilt u stoppen. U wilt dus uw aandelen weer verkopen. Hoe werkt dat?

Aandelen verkopen is nog veel makkelijker dan aandelen kopen. Hiervoor hoeft u namelijk alleen maar op het knopje ‘sluiten’ te drukken. De waarde van de aandelen plus de winst wordt dan automatisch bijgeschreven op uw beleggingsrekening.

Kortom, aandelen kopen kost helemaal geen moeite. Met de minste moeite koop en verkoop je aandelen. Op deze manier is een winst zo geboekt.

Wilt u direct beginnen makkelijk aandelen kopen?

Lijkt aandelen kopen op deze manier u wat? Klik dan op de onderstaande link om gratis een account aan te maken bij een broker. Met dit account kunt u ook gebruik maken van een demo. U moet dan niet de echte optie kiezen maar de demo. U krijgt dan bijna 20.000 euro nep geld en kunt u daarmee aandelen gaan kopen. Zo kunt u oefenen zonder geld te verliezen.

Hoe kan ik aandelen kopen? Begin direct via deze link!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandelenkapitaal

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu