Direct online beleggen?

> Online beleggen > Ik wil leren beleggen, hoe doe ik dat?

Ik wil leren beleggen, hoe doe ik dat?

4 april 2014 16:29 | 1.228 keer gelezen

Ik wil leren beleggen? Dat kan! Wij leren u beleggen met behulp van gratis software. Hiermee kunt u naar hartenlust oefenen tegen echte koersen wereldwijd. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is dit artikel lezen.

Ik wil leren beleggen

Ik wil leren beleggen: met gratis software beleggen

Leren beleggen is niet heel eenvoudig. Bij beleggen komt het nodige kijken. Door de jaren heen is beleggen wel makkelijker en sneller geworden. Dat betekent overigens niet dat u met een beetje kennis honderden of duizenden euro’s binnenhaalt. Het betekent dat u niet ver hoef te zoeken. Internet heeft beleggen stukken toegankelijker gemaakt. Download de gratis software en ga binnen enkele minuten aan de slag op de volgende apparaten:

ik wil leren beleggen

Gratis oefenen

Starten met beleggen is dus niet zo moeilijk. Via deze site kunt u de gratis software downloaden en binnen enkele minuten aan de slag. Maar dan? Waar moet je op beleggen om winst te maken? Waar moet je voor uitkijken bij beleggen? Waar liggen de gevaren? Wat is slim als je gaat beleggen?

Veel van deze vragen komen voorbij bij beginnende beleggers. Wij zullen u gerust stellen. Op al deze vragen bestaat een antwoord. Zo kunt u bijvoorbeeld beleggen met limieten. Hiermee kunt u uw risico’s beperken. Beleggen is immers nooit zonder risico. Meer informatie over limieten? Klik hier. Het merendeel van de antwoorden op bovenstaande vragen krijgt u door simpelweg oefenen. Nu zult u denken; ervaring opdoen kost zeker geld? Dat is in dit geval niet zo. De gratis software bevat namelijk een demo modus.

snel leren beleggen
Figuur 2, ik wil leren beleggen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Ik wil leren beleggen: beleggen met fictief geld

De demo modus is een optie in de gratis software. In deze modus belegt u met fictief geld tegen echte koersen. Hierdoor doet u ‘echte’ ervaring op, zonder dat u financieel risico loopt. Zo kunt u in alle rust zelf leren beleggen. Wanneer u voor het eerst inlogt in de demo modus, ontvangt u ca. 20.000 euro virtueel geld. Genoeg geoefend? Stap binnen de simulator makkelijk en snel over naar de echt geld modus.

Ik wil leren beleggen: zelf aan de slag

Kortom, wij bieden u een geweldige gratis leerervaring in de vorm van een gratis software:

  • Gratis software
  • Beleggen waar en wanneer u dat uitkomt
  • Gratis oefenen met ca. 20.000 euro fictief geld
  • Makkelijk en snel overstappen naar beleggen met echt geld

Ik wil beginnen met beleggen! Download hier de gratis software.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu