Direct online beleggen?

> Online beleggen > Oefenen met beleggen

Oefenen met beleggen

30 december 2015 15:58 | 1.303 keer gelezen

Wanneer u begint met online beleggen is het verstandig om te beleggen met een strategie. Hoe werkt u het beste naar een strategie toe? Door te oefenen. Met een gratis handelsprogramma kunt u vrijblijvend oefenen met fictief geld. U krijgt € 20.000 euro aan demo geld, waar u mee kunt oefenen. Zodra u het beleggen onder de knie krijgt en u zelfverzekerd bent, kunt makkelijk overstappen naar beleggen met echt geld. Zo kunt u goed voorbereid en slim beleggen.

oefenen met beleggen

Oefenen met beleggen

Wanneer u gebruikt maakt van het gratis handelsprogramma en u bezig bent met demo beleggen , kunt u gebruik maken van een slimme strategie. Wij denken dat deze strategie werkt, en dat u op deze manier interessante beleggingen kunt maken. Wij noemen dit de fundamentele analyse.Bij de fundamentele analyse gebruikt u een aanleiding voor het handelen in aandelen. Deze aanleiding kunt u vinden in het dagelijkse nieuws over beursgenoteerde bedrijven. Wanneer u een nieuwsbericht leest over een bedrijf kunt u op basis hiervan conclusies trekken, u schept vervolgens een verwachting en handelt in aandelen. Hoe werkt dit precies?

Stap 1: u zoekt een aanleiding

Als aanleiding kunt u nieuwsberichten gebruiken uit het dagelijkse nieuws. Het is verstandig om in de ochtend de kranten of tv te checken voor opmerkelijke berichten over bedrijven. U kijkt of het bericht positief of negatief is. U trekt uw conclusie en pakt het handelsprogramma erbij.

Stap 2: een verwachting scheppen

Op basis van het gelezen nieuwsbericht kunt u een verwachting scheppen voor wat er met de koers zal gebeuren. Als het nieuwsbericht positief is, is het aannemelijk dat de koers zal stijgen. Mocht de koers negatief zijn dan zou de koers mogelijk gaan dalen. Dit komt omdat aandeelhouders vaak negatief of juist positief gestemd zijn bij het horen van berichten over beursgenoteerde bedrijven.

Stap 3: oefenen met beleggen

U kunt nu slim beleggen in aandelen. U gebruikt het gratis handelsprogramma om in de demo modus uw positie te openen. U kunt zo rustig de functionaliteiten leren kennen van het programma en veilig uw eerste echte beleggingen maken. Doordat online beleggen werkt met een hefboomfactor kunt u met weinig geld beleggen en een grotere handelspositie innemen. In de gratis cursus leert u hier meer over.

Oefenen met beleggen: beursnieuws

Waar vindt u financieel nieuws? Natuurlijk kunt u gebruik maken van het nieuws op tv maar ook online of in de krant. Nog handiger is het om het financiële nieuws op uw smartphone te bekijken. Zo bestaan er apps die dagelijks nieuws weergeven, zo ook financieel nieuws. In de ‘beursnieuws app’ kunt u het dagelijkse financiële nieuws volgen. Zo kunt u makkelijk vanuit uw app een aanleiding zoeken om te beleggen, en hiermee te oefenen. U kunt deze voor IOS en voor Android downloaden. Wilt u direct gaan beleggen en oefenen met fictief geld, download dan het gratis handelsprogramma.

Begin nu zelf met beleggen!

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu