Direct online beleggen?

> Online beleggen > Online beleggen in de aandelenbeurs

Online beleggen in de aandelenbeurs

8 februari 2012 13:31 | 2.263 keer gelezen

Online beleggen in de aandelenbeurs

Vandaag de dag gaat de particuliere belegger steeds minder snel naar gevestigde beleggingsbanken en beleggingsfondsen. Het online beleggen wordt populairder voor de beleggers die zelf willen beleggen. Doordat webtraders en brokers de markt steeds inzichtelijker maken voor de beginnende belegger zijn beleggers steeds minder afhankelijk van grote beleggings coöperaties zoals beleggingsfondsen. Dit verbaast ons niets. Het is niet meer van deze tijd dat een instantie zelfstandige individuen bij de hand nemen en zelf voorkauwen wat de mogelijkheden zijn en dat de instantie uiteindelijk de beslissingen maakt.
Technische beurs analyse software is nu voor iedereen beschikbaar via online brokers. Met deze analyse instrumenten heeft iedereen de mogelijkheid om een onderbouwde inschatting te maken of de koers gaat stijgen of gaat dalen.

Actuele beurskoersen online

Doordat webtraders alle actuele beurskoersen gebruiken van alle grote indexen als de Dow Jones index of de AEX index heeft u real-time constant zicht op de meest actuele koers. Eerder waren beleggers afhankelijk van beursjournalisten en analisten die fysiek aanwezig waren op de beurs zelf. In veel gevallen besloten die analisten zelf welke informatie zou worden door gegeven, welke kansen zij zagen. Beursanalisten zijn gewoon mensen en mensen maken fouten, het is vervelend om geld te verliezen door iemand anders zijn fout. Met het online beleggen heeft uzelf uw eigen kapitaal in de hand en bent zelf verantwoordelijk voor eventuele winst of verlies.

Online leren beleggen

Ook is de particuliere belegger niet meer afhankelijk van de kennis van de grote instanties. Vrijwel alle brokers geven de mogelijkheden om alles te leren over de beurzen die u maar nodig heeft om te zelf te beleggen. eToro geeft web seminars, webinars. Plus500 heeft het meest overzichtelijke webtransfer software waar mee u kunt leren omgaan via een gratis demo account. Markets.com heeft een groot team achter zich die 24 uur per dag bereikbaar zijn voor vragen en informatie. Bedenk waar u het meest behoefte aan heeft en kijk eens op de sites van onze partners. Online beleggen is voor iedereen.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu