Direct online beleggen?

> Online beleggen > Online daytraden is beleggen voor iedereen

Online daytraden is beleggen voor iedereen

10 juni 2013 09:35 | 1.512 keer gelezen

Online daytraden is een grote kans voor u. Deze manier van beleggen is eenvoudig en kan mooie winsten opleveren. Hier leggen wij aan u uit hoe.

online daytraden

Geld verdienen met online daytraden

Online daytraden draait om het geld verdienen op koersverschillen. Aan de beurzen staan duizenden koersen genoteerd, denk aan grote namen als Royal Dutch Shell, Facebook, Apple en Google. als er wordt gehandeld, veranderen al deze koersen steeds van waarde. Op deze wisselingen is geld te verdienen. Wanneer u namelijk koopt tegen een lage koers en weer verkoopt tegen een hoge, maakt u winst. Deze manier van geld verdienen wordt in de beleggerswereld daytraden genoemd, winst maken op dagelijkse koersverschillen.

Nu moet u weten dat een koers op een dag, over het algemeen 1 a 2 procent verandert. Als u dus voor 100 euro aandelen Google koopt tegen een bepaalde koers, worden deze op een volledige dag vaak maar 1 a 2 euro meer waard. Kortom, een winst van een euro. Dat is de moeite niet waard, horen wij u denken. Toch is er hoop, op de beurs zijn er iedere dag wel uitzonderingen, koersen die sprongen van 5 tot 10% op een dag maken. Een aanzienlijk verschil met de normale koersen maar nog steeds geen vetpot. Uw aandelenpakket van 100 euro wordt in dit geval eens 10 euro meer waard. Is dat nu daytraden?

De hefboom maakt online daytraden pas aantrekkelijk

Nee dat is niet hele verhaal. Daytraden behelst nog een buitengewone karakteristiek, de hefboom. Dit is een mechanisme dat de inzet van de daytrader vermenigvuldigt met een bepaalde factor (in het geval van aandelen bijv. x 10) om hiermee een in positie te nemen. Hierdoor wordt met uw 100 euro van hierboven plots een positie van 1.000 euro ingenomen.

Wanneer nu de koers eens 5% stijgt, wordt uw positie 50 euro meer waard. Immers, 5% van 1.000 euro is 50 euro. Als u nu besluit de positie te verkopen, verdient u 50 euro want de winst van de grote positie is voor u.

Hierin schuilt het geheim van online daytraden; de hefboom zorgt ervoor dat mooie winsten binnen handbereik liggen. Deze manier van beleggen is voor iedereen toegankelijk doordat deze wordt aangeboden in gratis computersoftware. Hiermee kunt u op alle bekende koersen ter wereld handelen met een hefboom. Omdat er iedere dag kansen op winst zijn, kunt u iedere dag mooie winsten pakken.

Online daytraden; iets voor u?

Vindt u dit wat? Dan hebben wij voor u wat adviezen. Zo vindt u op deze site wat beleggingservaringen. Dit zijn stap voor stap uitgeschreven beleggingen die u een uitgebreid beeld geven van wat er bij een winst komt kijken. Wij raden u aan wat van deze ervaringen te lezen alvorens u begint met beleggen.

Gratis oefenen in de demo

Onderaan al deze ervaringen staat een link naar de het gratis computersoftware. Na het lezen van de ervaringen is de volgende stap het downloaden van dit programma. Dit programma bevat twee elementen; een demo en een echte modus. Beiden zijn helemaal gratis maar er is een groot verschil. Waar u in de echte modus handelt met echt geld, kunt u in de demo handelen met nep geld. U ontvangt namelijk ongeveer 20.000 euro nep geld gratis. Hiermee kunt u, net als met echt geld, handelen in op echte koersen. Zo beleeft u een geweldige leerervaring zonder dat u daar geld voor hoeft te betalen.

Vervolgens kunt u op ieder moment schakelen naar de echte modus en echte winsten pakken! 

Wilt u direct beginnen? Klik dan op deze link voor de ervaringen.

Toch eerst het gratis online daytraden programma downloaden? Klik dan op deze link.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu