Direct online beleggen?

> Online beleggen > Beleggen met 1500 euro

Beleggen met 1500 euro

13 augustus 2013 12:58 | 2.402 keer gelezen

Wilt u beleggen met 1500 euro? In dit artikel wordt een manier beschreven die zich goed leent om een rendement te halen. Natuurlijk zullen ook bij deze manier de koersen moeten stijgen, maar deze manier van beleggen is anders dan de traditionele inslag. Wilt u weten op welke manier? Lees dan gauw verder en begin direct!

beleggen met 1500 euro

Hoe werkt beleggen precies?

Met 1500 euro beleggen is een kwestie van voor 1500 euro aandelen kopen. Als het goed is worden deze aandelen meer waard en heeft u bij verkoop winst gemaakt. Een eenvoudig verhaal, maar hoe werkt beleggen precies? Er bestaan meerdere manieren van beleggen. Dit artikel zal een vrij onbekende manier beschrijven die steeds populairder wordt; beleggen met een hefboom.

Deze manier van beleggen zorgt voor snelle resultaten doordat deze de kleine belegger (1.500 euro is in de beleggingswereld geen groot bedrag) laat beleggen als een grote. We zullen dit laten zien met een voorbeeld. Eerst zullen we ‘normaal’ beleggen met 1.500 euro. Vervolgens zullen we alle omstandigheden gelijk laten, maar met een hefboom beleggen. U zult dan zien dat het gemaakte verschil flink is.

Vergelijking beleggen met 1500 euro

Laten we er van uit gaan dat u wilt beleggen in AkzoNobel. Op het nieuws heeft u gehoord dat het bedrijf nog meer winst geboekt heeft dan normaal. U verwacht dat de koers van het Nederlandse bedrijf hierdoor stijgen zal. U wilt hiervan profiteren door te beleggen met 1500 euro. U koopt daarom voor 1500 euro aandelen AkzoNobel. De koers van het bedrijf stijgt vervolgens, naar uw verwachting, meer dan flink. 5% meer wordt een aandeel Akzo waard. Hierdoor stijgt ook de waarde van uw aandelen met 5% naar een bedrag van 1.575 euro. U besluit direct de aandelen te verkopen en de 75 euro winst in uw zak te steken.

Conclusie(1) Normaal beleggen leverde u dus 75 euro op.

Als gezegd laten we nu de omstandigheden gelijk maar veranderen we de manier van beleggen. U besluit nu in AkzoNobel te beleggen met een hefboom. Dit betekent dat uw inleg wordt vermenigvuldigd met een factor (de hefboom). Meestal is deze factor 10. Uw inleg wordt dus een bedrag van 15.000 euro. Met dit grote bedrag koopt u vervolgens aandelen Akzo. De koers stijgt weer met 5%. Uw aandelenpakket wordt hierdoor geen 75 maar 750 euro meer waard. U besluit ook u direct te stoppen.

Conclusie(2) Beleggen met een hefboom heeft u dan 750 euro opgeleverd. Dat is veel meer dan de waardestijging u bij normaal beleggen opleverde.

Hoe kan beleggen met een hefboom?

De vraag is uiteraard: “hoe kan dat, beleggen met een hefboom?” Beleggen met een hefboom kan door de tussenkomst van een broker, de makelaar van de aandelenbeurs. Deze maakt het mogelijk om met een bedrag van 1500 euro een positie van 15.000 euro in te nemen. De broker neemt de overige 13.500 euro voor zijn rekening.

Beleggen met een hefboom is erg makkelijk

U zult wel denken dat het omslachtig is om te beleggen met een hefboom. Niets is minder waar. De broker heeft namelijk gratis! software ontwikkeld waarmee beleggen met een hefboom een kwestie van een muisklik is. U kunt dus gewoonweg thuis op de bank met een hefboom beleggen. Om een compleet beeld te krijgen, raden wij u aan wat ervaringen met de hefboom te lezen.

Lees een ervaring voor een compleet beeld!

De link hieronder laat u bijvoorbeeld zien hoe met 1000 euro een winst van 250 euro geboekt werd op het aandeel Delhaize. In tien minuten! Dat is nog eens snel geld verdienen met beleggen. Een mooi verhaal dat u goed laat zien hoe beleggen met een hefboom werkt.

https://www.onlinebeleggen.info/beleggingservaringen-2/turbo-beleggen-250-euro-winst-op-dalhaize-door-slim-daytraden

Slotsom beleggen met 1500 euro

Tot slot van dit artikel willen wij u de kans bieden beleggen met een hefboom eens te proberen. Dit kan vrijblijvend en gratis bij een broker. U krijgt dan een flinke portie fictief geld en kan hiermee op echte koersen beleggen. Een ideale leerervaring zonder tijdslimiet. Op ieder moment kunt u schakelen naar de echte modus om met echt geld winst te maken.

Beleggen met een hefboom biedt:

  1. Gemak en snelheid dmv de gratis software
  2. Het potentieel van de hefboom
  3. Een demo waarin de methode gratis te oefenen is

Lijkt dit wat en wilt u zo beleggen met 1500 euro? Klik dan hier voor een demo account.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/AkzoNobel

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu