Direct online beleggen?

> Plus 500 > Handel in aandelen met Plus500

Handel in aandelen met Plus500

5 april 2013 14:47 | 3.390 keer gelezen

Bent op zoek naar een eenvoudige methode om te handelen met aandelen? Download dan de Plus500 trader! Plus500 biedt u een eenvoudig handelsplatform dat op een natuurlijke manier werkt.

plus500

Veel. Heel veel

Beleggen in aandelen biedt diverse kansen.Veel mensen beleggen daarom in hun vrije uurtjes. Om deze reden zijn er veel aanbieders van handelsplatformen waarmee belegd kan worden. Doordat het aanbod zo overweldigend is, raken veel mensen het overzicht kwijt. Zij kiezen daarom de eerste aanbieder die zij tegenkomen en beginnen met handelen. Veel van deze raken vervolgens verzeild in lastige computerprogramma’s en missen hierdoor veel kansen of verliezen zelfs geld door onkunde. Sommigen van hen verliezen hiermee zelfs het plezier in  beleggen.

Een jammerlijke zaak, want de handel in aandelen biedt ook vandaag nog de nodige kansen. Het loont daarom om  verder te kijken in de wereld van online beleggen aanbieders. Wanneer u dit doet, zult u de aanbieder Plus500 tegenkomen. Hoewel deze aanbieder in Nederland wat minder bekend is dan Alex of Binckbank, is Plus500 een hoog aangeschreven aanbieder.

Plus500 beidt u een handelsplatform dat eenvoudig en zelfs natuurlijk werkt. Met het platform kunt u handelen in aandelen, grondstoffen, indices en valuta van alle hoeken van de wereld. U kunt met Plus500 bijvoorbeeld beleggen in Nederlandse concerns als Philips en KPN maar ook in Amerikaanse als Facebook en Google. U kunt zelfs, wanneer u dat wilt, beleggen in Hongkong of Australië.

Handelen met Plus500 is buitengewoon

Het grote voordeel van het Plus500-platform is de ingesloten hefboom. Met deze hefboom heeft u namelijk een veel grotere koopkracht dan normaal. U kunt hierdoor met meer aandelen  dan u normaal zou kunnen handelen. Doordat u met meer aandelen handelt, is uw rendement groter dan normaal. Een geweldige mogelijkheid in een fijn platform.

Daarnaast beidt Plus500 de mogelijkheid financieel voordeel te behalen bij koersdaling. Deze mogelijkheid brengt onnoemelijk veel kansen met zich mee. Koersen veranderen immers iedere dag, en wanneer u op zowel stijgingen als dalingen kunt beleggen, dan is er een potentie om dagelijks een positief resultaat te behalen.

Financieel voordeel behalen op een koersdaling met het Plus500-platform, werkt op exact dezelfde manier als speculeren op een koersstijging; het vereist twee muisklikken. Wanneer u een belegging opent, kunt u deze volgen op verschillende apparaten.

Overal waar u gaat handelen met Plus500

Plus500 heeft namelijk software ontwikkeld voor de computer, laptop, tablet en smartphone. Op alle vier de apparaten kunt u openstaande beleggingen, gedane transacties en prijsontwikkelingen van overige aandelen volgen. Ook kunt u op alle apparaten beleggingen openen en sluiten. U bent hierdoor niet gebonden aan een plaats en kunt werkelijk overal handelen.

plus500 rade

Figuur 1, plus500 beleggingssystemen.

Ook bevat het Plus500 handelsplatform naast een werkelijke modus een simulator. Dit is een demo-omgeving waarin u met een gratis startkapitaal van 20.000 euro fictief geld kunt handelen tegen echte koersen. Deze modus is geheel vrijblijvend. In de onderstaande figuur ziet u een screenshot van het handelsplatform voor de computer of laptop in simulatiemodus.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3

Figuur 1, het Plus500-platform. Klik op afbeelding om deze te vergroten.

Kortom, Plus500 biedt een eenvoudig platform waarmee u naar hartenlust kunt handelen. Uniek is dat u een gratis demo kunt gebruiken en daarmee 40.000 euro fictief geld krijgt om te oefenen. Maak door op deze link te klikken een demoaccount aan bij Plus500!

Lees hier beleggingservaringen met Plus500

Wilt u handelen met Plus500? Download dan hier handelsplatform!

 

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu