Direct online beleggen?

> Plus 500 > Plus500 beleggen biedt u vele voordelen

Plus500 beleggen biedt u vele voordelen

10 juli 2014 09:55 | 1.735 keer gelezen

Wilt u zelfstandig beleggen met een goede broker? Begin dan met Plus500 beleggen. Probeer het hier gratis uit en ontdek de slimme software.

Plus500 CFD beleggen is een goede keuze

Hebt u geprobeerd informatie te zoeken over zelfstandig beleggen? We zouden het u bijna afraden. U wordt overstelpt door informatie, terwijl u natuurlijk gewoon een goede en betrouwbare manier van beleggen zoekt.

Kies daarom voor Plus500. Dit is een broker, of aandelenmakelaar. Dat betekent dat u via Plus500 toegang krijgt tot de beurs. Hoe? Via een handig programma, zodat u online beleggen kunt. In dit artikel vertellen we u meer over deze software.

Snel, efficiënt en daadkrachtig

Als u gaat beleggen, is het belangrijk om snel te kunnen reageren op ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan ziet u bij onze beleggingservaringen. Hieruit blijkt steeds dat snelheid in uw voordeel kan werken.

De software die Plus500 u biedt is snel. U kunt het programma binnen enkele minuten downloaden en binnen enkele seconden opstarten. Het openen van een belegging bestaat uit slechts twee stappen:

  1. De koers naar keuze selecteren
  2. Het bedrag dat u inlegt aangeven

Het grootste voordeel: beleggen met een klein bedrag

Waarschijnlijk is het grootste voordeel van Plus500 dat u krachtig kunt beleggen met een klein bedrag. Dat komt omdat u automatisch gebruik maakt van een hefboomproduct: het Contract for Difference.

Dat betekent dat het bedrag dat u inleg automatisch wordt vergroot. Er geldt namelijk een vergrotende factor op alle beleggingsproducten. Er gelden bijvoorbeeld factoren van 5, 10 en zelfs 20. Zo kunt u zonder meer te betalen handelen met een positie die een stuk groter is. Op deze manier kan een kleine koersstijging al een mooie winst opleveren.

Prettig werken: fijne software

Wilt u beleggen serieus nemen? Dan is het fijn om ook prettig te kunnen werken. De software helpt u hierbij. De overzichtelijke indeling en de handige informatie die u wordt geboden zijn echte voordelen. Bekijk figuur 1 maar.

leren beleggen op de beurs 6

Figuur 1, Plus500 beleggen met de software. Klik voor een vergroting. Disclaimer: prijzen zijn illustratief.

Ook belangrijk: veel koersen

Bekijkt u figuur 2 eens. Zoals u ziet kunt u met Plus500 CFD beleggen op aandelen, grondstoffen, indices en valuta. Deze producten verschillen bijvoorbeeld in risico en in kansen. Zo is er voor elk wat wils.

Plus500 beleggen

Figuur 2, producten Plus500 beleggen. Klik voor een vergroting.

De keuze is aan u

Waarschijnlijk wilt u de software inmiddels weleens met uw eigen ogen zien. Dat begrijpen we helemaal. Maar we willen u natuurlijk niet dwingen om direct te beginnen met beleggen. Wij geloven in vrijblijvendheid. Daarom bieden we u twee goede en slimme mogelijkheden:

  1. Begin direct met beleggen. Als u overtuigd bent dat u wilt beleggen, is Plus500 volgens ons een zeer goede en betrouwbare optie. Misschien is er wel geen verdere omhaal nodig: u wilt handelen!
  2. Oefen met fictief beleggen. Hierbij krijgt u de software uitgebreid te zien. U ontvangt circa 20.000 euro fictief geld. Dat zorgt ervoor dat u zoveel u wilt kunt leren beleggen in de praktijk, maar zonder dat u enig risico loopt, dankzij deze beurssimulator.

De keuze is aan u: klik hier voor de gratis software

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu