Direct online beleggen?

> Plus 500 > Plus500 geld overmaken

Plus500 geld overmaken

12 maart 2012 14:15 | 2.092 keer gelezen

Om echt geld te verdienen met Plus500 moet u natuurlijk geld van uw eigen rekening overboeken naar uw Plus500 account rekening. Hoe kunt u geld storten op uw Plus500 rekening, en vanaf welk bedrag is dat mogelijk? In dit artikel laten we zien op welke manier u geld kan storten en hoe dat in zijn werk gaat.

Geld overmaken op uw Plus500 account rekening

Geld storten
U ziet hierboven dat het saldobeheer menu is geselecteerd, daar kunt u klikken op ‘Geld storten’ (Disclaimer: prijzen zijn illustratief)
Geld storten

Het is mogelijk om al vanaf 100 euro geld op uw Plus500 account te zetten. Dit kan met Moneybookers, een Creditcard, per elektronische overboekeing of met iDeal.

  • Moneybrookers is een zelfde format als Paypal, u kunt een gratis account aanmaken zodat ze uw transacties kunnen regelen.
  • Een Creditcard behoeft geen uitleg, denk wel na over de rente over uw Creditcard, bij grote bedragen is dit wellicht een dure keus.
  • Een elektronische overboeking is relatief traag, maar veilig.
  • Ideal is voor Nederlanders de meest veilige manier, het kost geen geld en u kunt direct beginnen met beleggen want het staat direct op uw Plus500 rekening.

Klik hier om te zien hoe u een account moet openen of klik hier om te zien hoe u uw winst kan opnemen bij Plus500.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu