Direct online beleggen?

> Referenties

Referenties

19 juni 2012 12:22 | 2.371 keer gelezen

Onlinebeleggen.info is onderdeel van AdsVentures Internet Media. U kunt hieronder referenties vinden van partners waar we mee samenwerken.

David Zruia, hoofd affiliate management bij Plus500

Plus500 is de weredwijde marktleider van Contracts for Difference (CFD’s) beleggingsproducten. Plus500 biedt consumenten een innovatief handelsplatform voor handelen in aandelen, forex, grondstoffen en indices.

“AdsVentures offers its target audience high quality websites with a clear view; providing (potential) traders a valuable source of information and excellent products to reach the best results. AdsVentures is a committed and trustworthy partner to cooperate with.”

Richard Nab, Channel manager bij Daisycon Logo
Daisycon speelt al 10 jaar een toonaangevende rol als marktleider op het gebied van performance based online marketing in Nederland. Met meer dan 70.000 actieve websites en dagelijks 1.650 lopende campagnes is Daisycon het grootste affiliatenetwerk van Nederland.

“Adsventures en Daisycon werken al enige tijd met veel tevredenheid samen. Door de expertise van AdsVentures zijn zij een betrouwbare sparringpartner en in staat om positieve resultaten te bereiken waarbij de behoeften van de klant centraal staan.”

Gary Lilley, eigenaar search optimizers

Search Optimizers is een Search Engine Optimization bedrijf met jarenlange ervaring en succes met het zelf behalen van top posities in Google en met bedrijven adviseren om een top positie vast te houden of te bereiken.

“Ik heb meerdere keren het genoegen gehad om een samenwerking aan te gaan met AdsVentures. Naast de vriendelijke, hardwerkende en professionele instelling van de werknemers hebben ze buitengewoon veel kennis van ondernemen en beleggen en weten dit uitstekend over te brengen aan hun doelgroep. Ik hoop daarom ook dat onze samenwerking van lange duur zal zijn! “

Hoofdmenu