Direct online beleggen?

> Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

19 april 2012 11:16 | 9.125 keer gelezen

Hierbij de algemene voorwaarden en disclaimer voor gebruik van https://www.onlinebeleggen.info.

Algemeen

Met het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de hieronder omschreven algemene voorwaarden.

De inhoud van deze website https://www.onlinebeleggen.info is tot stand gekomen met zorg. www.onlinebeleggen.info kan echter geen garanties geven op de aangeboden producten of diensten van partners. De aard, inhoud & juistheid van deze informatie berust bij haar partners. Voor fouten of onjuistheden als gevolg van het gebruik van de betreffende informatie is www.onlinebeleggen.info niet aansprakelijk.

Doeleinden van deze website

www.onlinebeleggen.info is een online marketing website. Eventuele aanbiedingen van partners van deze site verlopen niet via www.onlinebeleggen.info maar via de samenwerkingspartners van www.onlinebeleggen.info.

Privacy op internet en cookies

Bij uw bezoek aan deze website wordt uw (tijdelijke) IP-adres automatisch herkend en de site, zoekmachine of email van herkomst. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de navigatie, de bezochte pagina’s te analyseren. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van het programma Google Analytics. Door deze informatie te analyseren kunnen wij www.onlinebeleggen.info aanpassen zodat deze aansluit op een optimale ervaring voor bezoekers waarbij  productinformatie en aanbiedingen nog helderder aan u kunnen worden gepresenteerd. De functionaliteit & inhoud van deze website kan ook gewijzigd worden om de kwaliteit van de website te verbeteren. Indien u hier toch bezwaar tegen maakt dan kunt u ervoor kiezen om uw cookies te verwijderen of deze van dit domein te blokkeren.

Disclaimer

Eigendom van www.onlinebeleggen.info berust bij AdsVentures Internet.  Er wordt geprobeerd met grote zorgvuldigheid een nauwkeurige selectie van samenwerkingspartners samen te stellen om zo aan de bezoeker een overzicht te geven van relevante productaanbiedingen. Zoals bij elke website kan het voorkomen dat informatie op deze website onvolledig en/of onjuist is. www.onlinebeleggen.info behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen zonder kennisgeving per direct door te voeren op haar website.

Gepoogd wordt om mogelijke manieren van misbruik van deze site te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele uitingen of berichten die (via de website) naar gebruikers via Internet gecommuniceerd worden. www.onlinebeleggen.info sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe en indirect opgelopen schade, van welke aard dan ook, welke mocht resulteren uit het gebruik van de website.

www.onlinebeleggen.info is geen beleggingsadviseur of beleggingsonderneming. De artikelen op deze site kunnen gebaseerd zijn op (deels) virtuele trades. Onlinebeleggen.info is niet aansprakelijk voor mogelijke verliezen die voortvloeien uit uw eigen beleggingen. De rendementen van uw beleggingen kunnen sterk fluctueren en uit het verleden behaalde resultaten bieden geen enkele garantie voor uw toekomstige beleggingen.  Beleggen via derivaten zoals Contract For Difference producten kan aanzienlijke risico’s met zich meebrengen. Informeer voordat u gaat beleggen altijd naar de risico’s van specifieke beleggingsproducten.

Meer informatie over ons verdienmodel en de totstandkoming van brokersvergelijkingen op deze website vind u hier.

Hoofdmenu