Direct online beleggen?

> brokers vergelijken > Brokers

Brokers

6 juli 2015 11:28 | 11.854 keer gelezen

Op deze pagina bekijkt u het actuele aanbod van aanbieders die beleggingsprogramma’s aanbieden, ook wel brokers genoemd. U kunt hier de broker kiezen en de bijbehorende software gratis downloaden. De beste manier om een broker te leren kennen en uw vaardigheden te vergroten is door te oefenen met een demoversie van het programma. Zo kunt u risicoloos oefenen. De volgende broker biedt een gratis demo aan in het programma.

8,4 /10

ribbon

Via Plus500 (CFD service) kunt u handelen in een divers aanbod van CFD’s zowel aandelen, grondstoffen, valuta en indices. Plus500 is verkrijgbaar voor desktop, mobiel en tablet. De software is eenvoudig te gebruiken en gericht op gebruiksgemak voor de belegger.
Wanneer u de software opent, krijgt u de keuze om met een demo account te oefenen of met een live account te beleggen. Als u zich aanmeldt voor een demo account krijgt u 20.000 euro aan fictief geld. De demo versie werkt hetzelfde als de live versie en geeft u de mogelijk om te leren beleggen zonder risico. Via de Plus500 Trader kunt u beleggingen openen met slechts één druk op de knop.

  • Gratis demoversie met €20.000 speelgeld;
  • Beleg al vanaf €100. Uw vermogen loopt risico;
  • Betaal veilig met iDEAL, creditcard en PayPal;
  • Geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN509909);
  • Plus500 CY LTD is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (License No. 250/14);

* Algemene voorwaarden van toepassing. Uw vermogen loopt risico.

plus500_tablet plus500_mobiel

Download hieronder de software of open de demo in de webtrader (geen download nodig)

Download software

Open webtrader

plus500_laptop
plus500_tablet
plus500_mobiel
* Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo.

Deze pagina presenteert aanbieders van gratis handelssoftware, ook wel brokers genoemd. Hieronder bekijkt u het actuele aanbod. U kunt hier de broker kiezen en de bijbehorende software gratis downloaden.

8,4 /10

ribbon

Download hieronder de gratis demo

Etoro mobiel

DOWNLOAD GRATIS DEMO

* CFD trading: uw vermogen loopt risico, oefen dus eerst met een demo.

 

Hoofdmenu