Direct online beleggen?

> brokers vergelijken > Brokers

Brokers

6 juli 2015 11:28 | 30.190 keer gelezen

Op deze pagina bekijkt u het actuele aanbod van aanbieders die beleggingsprogramma’s aanbieden, ook wel brokers genoemd. U kunt hier de broker kiezen en de bijbehorende software gratis downloaden. De beste manier om een broker te leren kennen en uw vaardigheden te vergroten is door te oefenen met een demoversie van het programma. Zo kunt u risicoloos oefenen. De volgende broker biedt een gratis demo aan in het programma.

8,4 /10

ribbon

Via Plus500 (CFD service) kunt u handelen in een divers aanbod van CFD’s zowel aandelen, grondstoffen, valuta en indices. Plus500 is verkrijgbaar voor desktop, mobiel en tablet. De software is eenvoudig te gebruiken en gericht op gebruiksgemak voor de belegger.
Wanneer u de software opent, krijgt u de keuze om met een demo account te oefenen of met een live account te beleggen. Als u zich aanmeldt voor een demo account krijgt u 40.000 euro aan fictief geld. De demo versie werkt hetzelfde als de live versie en geeft u de mogelijk om te leren beleggen zonder risico. Via de Plus500 Trader kunt u beleggingen openen met slechts één druk op de knop.

 • Gratis demoversie met €40.000 speelgeld;
 • Beleg al vanaf €100;
 • Betaal veilig met iDEAL, creditcard en PayPal;
 • Geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN509909);
 • Plus500 CY LTD is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (License No. 250/14);

* Algemene voorwaarden van toepassing. 77% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

plus500_tablet plus500_mobiel

Download hieronder de software of open de demo in de webtrader (geen download nodig)

Download software

Open webtrader

plus500_laptop
plus500_tablet
plus500_mobiel

* Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Deze pagina presenteert aanbieders van gratis handelssoftware, ook wel brokers genoemd. Hieronder bekijkt u het actuele aanbod. U kunt hier de broker kiezen en de bijbehorende software gratis downloaden.

8,9 /10

ribbon

 • Gratis demo met $50.000 speelgeld
 • Ruim aanbod van CFDs in aandelen, Forex & Crypto
 • Uw eigen account manager
 • Geen minimum stortingsbedrag
 • Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
  & de Australian Securities and Investments Commission (ASIC)

Axi Trading mobiel

Download een gratis demo

 

Hoofdmenu