Direct online beleggen?

> cursus beleggen > Cursus beleggen

Cursus beleggen

23 mei 2013 09:15 | 32.316 keer gelezen

Welkom bij de gratis cursus beleggen van onlinebeleggen.info. In minder dan 30 minuten leert u via deze cursus alle benodigde basisvaardigheden om een succesvolle belegger te worden. Deze cursus is ideaal voor nieuwe beleggers met een kleine portemonnee. Na het voltooien van de cursus kunt u als beginnend belegger starten met online beleggen in CFD’s. De cursus is zo vormgegeven, dat u wanneer u maar wilt, kunt starten of doorgaan met de cursus. Wij raden u aan alle hoofdstukken van de cursus te doorlopen, om zo een volledig beeld te krijgen van het online handelen in onder andere aandelen. De cursus beleggen is geschikt voor: mensen die weinig ervaring hebben met beleggen en die snel willen beginnen met beleggen. Maar de cursus is ook geschikt voor mensen die al beleggen, maar op zoek zijn naar meer grip en een wellicht aanvullende methode om winst te maken.

Cursus beleggen

Referenties

U bent natuurlijk niet de eerste persoon die onze cursus beleggen volgt. Meer dan 2.000 mensen hebben de cursus thuis uitgevoerd. Verschillende cursisten zijn inmiddels parttime belegger geworden. Zij verdienen hiermee wekelijks een leuk bedrag naast hun bestaande baan. Onderstaand enkele referenties:

“Ik heb de cursus met heel veel plezier gevolgd. Beleggen is veel makkelijker dan ik dacht. Door de cursus heb ik een simpele methode geleerd waarmee ik elke dag geld kan verdienen”.

Raymond Smit, 22 jaar, student commerciële economie.

“Ik ben pas sinds kort aan het beleggen. Ik ben heel erg blij ben dat ik deze site met gratis cursus heb gevonden. In de cursus wordt begrijpelijk uitgelegd hoe online beleggen werkt. De cursus werkt, ik voel me zekerder en ik verdien nu een paar honderd euro per maand naast mijn huidige werk”.

Jan de Zwaard, 39 jaar, sales medewerker.

“Ik was op zoek naar informatie over online beleggen. Op internet is er veel informatie te vinden, deze informatie is vaak moeilijk te begrijpen en moeilijk in de praktijk echt te gebruiken. Tijdens de online cursus van OnlineBeleggen.info, heb ik wel geleerd de theorie in de praktijk te brengen. Een cursus in begrijpelijke taal, die door iedereen te volgen is”.

Jos Bremmer, 48 jaar, heftruckchauffeur.

Wat is het doel van de cursus beleggen?

Het doel van de cursus is dat u in 30 minuten zelf kan beleggen. Door te beleggen via een broker is het mogelijk om goede rendementen te behalen met een beperkt risicoprofiel. In de cursus is er aandacht voor de theorie, maar er is ook veel aandacht voor voorbeelden uit de praktijk. Doordat zowel theorie als praktijk vertegenwoordigd is in de cursus, heeft u na het doorlopen van de cursus een goed beeld  van online beleggen. Wanneer u de cursus volledig heeft afgerond kunt u het volgende:

  • Zelf een beleggingsrekening openen.
  • Zelf posities openen via een beleggingsprogramma, zowel short als long posities.
  • Kansen herkennen op de beurs, om zo een goede basis voor een succesvolle belegging te leggen.
  • Persoonlijke risico’s beperken en analyseren.

Welke onderwerpen worden toegelicht in de cursus beleggen?

De cursus bestaat uit 6 verschillende hoofdstukken, in elk hoofdstuk wordt een apart onderwerp behandeld. In de eerste hoofdstukken leert u wat beleggen is en hoe het werkt, daarna leert u hoe u winst kunt maken en tenslotte leert u hoe u direct kunt beginnen met beleggen. De cursus is voor iedereen te begrijpen en door de mix van theorie en praktijk leest de cursus lekker weg. De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  1. Beleggen in het algemeen
  2. Beleggen via een broker
  3. Winst maken met online beleggen
  4. Het beheersen van uw risico’s
  5. Praktische zaken
  6. Beginnen met online beleggen

U kunt direct starten met de cursus door op onderstaande link te klikken. Veel succes met de cursus beleggen!

Klik hier om te starten met hoofdstuk 1 van de cursus beleggen: beleggen in het algemeen.

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu