Direct online beleggen?

> Extra informatie over de vergelijking

Extra informatie over de vergelijking

16 september 2014 16:29 | 3.336 keer gelezen

Wij vinden het belangrijk om duidelijk te zijn naar u als bezoeker van de site. Volgens de regels van de Autoriteit Financiële Markten (A.F.M.) kunt u hier lezen hoe de vergelijking op deze website tot stand is gekomen.

Wat doen wij voor u?
Wij hebben verschillende brokers getest en met elkaar vergeleken, deze kunt u terug vinden op de site. U kunt zelf een keuze maken bij welke broker u wilt gaan beleggen. Wij geven geen persoonlijk advies waardoor we niet kunnen adviseren of de broker goed bij uw situatie past.

Hoe vergelijken wij?
Wij hebben de beleggingsprogramma’s van de brokers zelf getest. De brokers zijn vergeleken aan de hand van de volgende criteria: gebruiksvriendelijkheid, service, aanbod, prijs en benodigd kapitaal. De door ons best beoordeelde broker staat bovenaan. Bij de totstandkoming van deze vergelijking worden er geen gegevens van u gebruikt.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze brokersvergelijking worden niet alle brokers op internet vergeleken. Wij vergelijken alleen de brokers waarmee wij goede ervaringen en samenwerkingsverbanden hebben. Van deze brokers zijn wij op de hoogte van de productinformatie en recente ontwikkelingen. Wij hebben samenwerkingsverbanden met de volgende brokers: Plus500, Vestle en eToro. Deze brokers worden gereguleerd door een toezichthoudende organisatie. Plus500 wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (F.C.A.). Vestle en eToro worden gereguleerd door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC).

Hoe verdienen wij met het vergelijken van brokers?
Wij ontvangen afhankelijk van de broker een eenmalige provisie of een klein percentage van de omzet die de broker maakt op uw transacties. Dit is alleen van toepassing als u via deze site bij een broker aanmeldt en vervolgens met echt geld een aantal beleggingstransacties maakt. Wilt u hier meer informatie over, neem dan met ons contact op.

Meer informatie over regulering van de financiële markten kunt u lezen op de volgende sites:
www.AFM.nl & www.FSMA.be

Hoofdmenu