Direct online beleggen?

> Beleggen met kleine bedragen > Begin met thuis beleggen Delta Lloyd

Begin met thuis beleggen Delta Lloyd

7 september 2015 15:12 | 1.261 keer gelezen

Thuis beleggen Delta Lloyd vanaf de bank, de luie stoel of vanuit bed. Een simpele manier van beleggen, lekker vanuit uw eigen omgeving. Met de belegging op Delta Lloyd hebben wij meer dan €76,- verdiend in minder dan een uur! Wij zullen in dit artikel uitleggen hoe u dit het beste kunt doen. Met een paar simpele tips kunt u aan de slag als een volwaardige belegger.

Begin met thuis beleggen Delta Lloyd

Online beleggen

Tegenwoordig kunt u, naast het traditionele beleggen, kiezen voor online beleggen. Voor veel mensen is online beleggen een betere keuze, doordat er veel voordelen aan zitten. Eén van de voordelen van online beleggen, is het feit dat u lekker thuis kunt blijven. Zodra u het programma opent, kunt u gaan beleggen. Een tweede voordeel is de zogenaamde hefboomfactor. De hefboomfactor maakt het mogelijk om te beleggen met een klein bedrag. Wanneer de hefboomfactor bijvoorbeeld 1: 15 is en u een positie opent van €50,- , wordt uw positie €750,- waard. Bij traditioneel beleggen is er geen sprake van de hefboomfactor. In figuur 1 is de hefboomfactor  weergegeven.

Figuur 1: Thuis beleggen Delta Lloyd – De hefboomfactor. Klik om te vergroten.

Figuur 1: Thuis beleggen Delta Lloyd – De hefboomfactor. Klik om te vergroten.

Thuis beleggen Delta Lloyd: Aanleiding

Wilt u slim beleggen? Dan is het verstandig om nieuwsberichten in de gaten te houden. Elke dag komen er een groot aantal nieuwsberichten uit waar u uw voordeel uit kunt halen. Bij een negatief nieuwsbericht over een bedrijf kiezen wij er meestal voor om  te speculeren op een koers daling. Dit wordt ook wel short gaan genoemd. Komt er echter een positief bericht uit, dan kiezen wij er vaak voor om te speculeren op een koersstijging.  Speculeren op een koersstijging wordt ook wel long gaan genoemd. Op 4 september kwam het onderstaande bericht uit over Delta Lloyd.

Figuur 2: Thuis beleggen Delta Lloyd – Nieuwsbericht

Figuur 2: Thuis beleggen Delta Lloyd – Nieuwsbericht. Klik om te vergroten.

Een negatief bericht dus voor Delta Lloyd, maar hier kunnen wij voordeel uit halen! Wij besloten te gaan beleggen met een klein bedrag en openden een positie voor €350,- .

Thuis beleggen Delta Lloyd: Koersverloop

Nadat u een positie heeft gekocht, kunt u het koersverloop op de voet volgen. Zoals u kunt zien in het onderstaande figuur, duurde het niet lang voordat de koers ging dalen. Op het moment dat wij tevreden waren met de winst, sloten wij de positie. Door slim beleggen, maakten wij een winst van meer dan €76,- in minder dan een uur! Wanneer u een bepaald rendement in gedachte heeft, kunt u een profit call instellen. Deze functie zorgt ervoor dat uw positie wordt gesloten wanneer het rendement aan uw eisen voldoet.

Een voorbeeld: U opent een positie met een waarde van €200,-. Bent u tevreden met een winst van €50,- ?  Dan stelt u een profit call in van 25%. Wanneer de koers dit punt bereikt, sluit het programma de positie voor u. Ook kunt u een loss call instellen. Deze functie sluit uw positie bij een verlies van bijvoorbeeld 20%. Op deze manier kunt u dus nooit meer dan 20% verlies maken.

Figuur 3: Thuis beleggen Delta Lloyd – Koersverloop.

Figuur 3: Thuis beleggen Delta Lloyd – Koersverloop. Klik om te vergroten.

Thuis beleggen Delta Lloyd: Het resultaat

Na iets minder dan een uur besloten wij de positie te sluiten. Met een rendement van bijna 22% waren wij zeer tevreden! In het onderstaande figuur kunt u het resultaat van onze belegging in Delta Lloyd zien.

Figuur 4: Thuis beleggen Delta Lloyd – Eindresultaat.

Figuur 4: Thuis beleggen Delta Lloyd – Eindresultaat. Klik om te vergroten.

Online beleggen voor beginners

Heeft u nog geen ervaring met online beleggen en wilt u hier meer over weten? Dan is er speciaal voor u een cursus online beleggen voor beginners. Deze cursus laat in een aantal korte stappen zien wat online beleggen inhoudt en hoe u slim beleggen onder de knie krijgt. Voor beginners raden wij aan deze cursus te volgen. Na deze cursus is het verstandig om eerst met demo geld te beleggen. Dit kunt u doen via de demo beleggen van één van de brokers.  Bij de demo ontvangt u €20.000,- aan demo geld. Bent u klaar om met echt geld te beleggen, dan kunt u met één klik switchen naar echt geld.

Wilt u oefenen met online beleggen? Klik dan hier voor de demo!

Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Delta_Lloyd

http://www.nu.nl/beurs/4119183/delta-lloyd-heeft-extra-kapitaal-nodig.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu