Direct online beleggen?

> Beleggen met kleine bedragen > Ik wil gratis beleggen: dat kan!

Ik wil gratis beleggen: dat kan!

2 mei 2014 16:36 | 1.532 keer gelezen

Ik wil gratis beleggen, helemaal geen rare uitspraak. Gratis beleggen kan tegenwoordig voortreffelijk met een demo account. Dit is de sleutel naar goed voorbereid met echt geld beleggen. Dit artikel legt het uit.

ik wil gratis beleggen

Ik wil gratis beleggen: gratis beleggingssoftware

Beleggen via internet is tegenwoordig heel gewoon. Hiervoor gebruikt u gratis beleggingssoftware. Deze download u gratis via deze site. Uiteraard is dit programmaatje ontwikkeld om met echt geld te beleggen. Hiermee is het nog niet klaar. Het programmaatje biedt ook de mogelijkheid om gratis beleggen te oefenen. In figuur 1 ziet u een screenshot van de gratis beleggingssoftware.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3-1024x530 (1)
Figuur 1, ik wil gratis beleggen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Demo beleggen met 20.000 euro fictief geld

In de inbegrepen gratis oefenmodus belegt u met een fictief startkapitaal van ca. 20.000 euro. Kijkt u maar in het rood omcirkelde vak in figuur 1. Dit kapitaal ontvangt u direct na het aanmaken van een demo account. Hiervoor heeft u slechts uw e-mailadres nodig. Vervolgens kunt u aan de slag. Beleggen met fictief geld op alle bekende koersen wereldwijd zonder ook maar enig risico te lopen.

Kenmerken van de oefenmodus

Met een gratis demo account kunt u dus beleggen oefenen tegen alle bekende koersen wereldwijd. Denkt u hierbij aan Facebook of de koers van goud. Bovendien doet u dit zonder financieel risico te lopen. Het gaat immers om fictief geld. Demo beleggen en echt beleggen met de gratis beleggingssoftware verschillen enkel in het geld waarmee u belegt van elkaar. Enerzijds fictief geld en anderzijds echt geld. Demo beleggen laat u op een werkelijke manier kennismaken met beleggen.

ik wil gratis beleggen 1
Figuur 2, ik wil gratis beleggen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Na afloop van het demo account?

Wat staat er te wachten na het demo account? Dit ligt geheel aan de ervaring die u heeft opgedaan. Wanneer u naar uw inziens beleggen voldoende onder de knie hebt gekregen, dan wilt u het liefste met echt geld gaan beleggen. Wij raden u wel aan om te gaan beleggen met keine bedragen. Gaat u dus niet gelijk beleggen met 1000 euro, maar hou het klein en begin met beleggen met 100 euro. Dat brengt ons bij het grote voordeel van oefenen met dit specifieke programmaatje. U stapt binnen het programma makkelijk en snel over naar beleggen met echt geld.

Zoals genoemd is het programmaatje in de eerste plaats ontwikkeld voor beleggen met echt geld. Dit is dan ook eenvoudig. Wilt u met echt geld beleggen, dan kiest u bij het opstarten voor de modus echt geld. Deze ziet u in figuur 2 aan de rechterkant.

Direct starten met gratis beleggen

Kortom, gratis beleggen is één, maar deze optie gratis beleggen brengt u ongestoord naar echt beleggen. U leert met het programmaatje beleggen op een werkelijke manier. Lijkt u dit wat? Klik op onderstaande link en start direct.

Ik wil gratis beleggen. Download hier uw gratis oefenmodus

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Speculatie_(handel)

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu