Direct online beleggen?

> Beleggen met kleine bedragen > Slim online beleggen Volkswagen: 23% rendement

Slim online beleggen Volkswagen: 23% rendement

14 april 2015 09:18 | 1.931 keer gelezen

Slim online beleggen Volkswagen heeft bij ons een rendement van 23% binnen 26 minuten opgeleverd! Ben jij geïnteresseerd in daghandelen en ben je benieuwd wat daghandelen inhoudt of hoe je zelf kunt beginnen met online beleggen? In dit artikel delen wij onze ervaring over aandelen Volkswagen met jou en zullen wij jou tips geven om zelf te starten met daghandelen.

Slim online beleggen Volkswagen

Slim online beleggen Volkswagen – daghandelen

Daghandelen betekent letterlijk; een positie openen en sluiten binnen dezelfde beursdag. Daghandelen wordt ook wel daytraden genoemd. Wil jij zelf daytrader worden? Door online te beleggen kunt u zelf aan de slag met daghandelen. Voor daghandelen heb je niet een groot budget nodig, je kunt gewoon beleggen met kleine bedragen. Dit maakt het daghandelen zo aantrekkelijk, je kunt op korte termijn een leuke winst realiseren. Dit heeft te maken met het hefboomeffect. Het hefboomeffect zorgt ervoor dat je inleg een nieuwe waarde krijgt. Bij het  hefboomeffect wordt er gebruik gemaakt van een bepaalde factor, deze factor verschilt per effect. In de meeste gevallen is de factor 1:20, dat betekent dat je inleg met 20 wordt vermenigvuldigd. Je inleg krijgt een hogere waarde, dit is de reden dat je kunt beleggen met kleine bedragen, aangezien je inleg met een bepaalde factor wordt vermenigvuldigd. Je kunt nu zelf daytraden leren, lees nu verder!

Slim online beleggen Volkswagen – aanleiding

Voordat wij gaan beleggen zoeken wij altijd een aanleiding, zoals recente ontwikkelingen. Bij recente ontwikkelingen kun je denken aan nieuwsberichten over bedrijven, deze kunnen zowel positief als negatief zijn. Bij positieve nieuwsberichten speculeren wij op een koersstijging, omdat wij geloven dat de aandelen van dat bedrijf populairder worden onder de beleggers. Hierdoor zal de koers gaan stijgen. Bij negatieve nieuwsberichten daarentegen speculeren wij op een koersdaling, omdat wij geloven dat de aandelen van dat bedrijf minder populair worden onder de beleggers. Hierdoor zal de koers gaan dalen.

Op 27 februari kwamen wij het volgende bericht tegen over Volkswaren, zie figuur 1. In dit artikel wordt duidelijk dat het Duitse autoconcern Volkswaren vorig jaar recordresultaten heeft behaald. De omzet klom met ongeveer 3 procent omhoog naar 202,5 miljard euro. Dit is een enorm positief bericht over Volkswagen. Dit is de reden dat wij gingen speculeren op een koersstijging.

Slim online beleggen Volkswagen

Figuur 1: Slim online beleggen Volkswagen – nieuwsbericht. Klik om deze te vergroten.

Slim online beleggen Volkswagen – koersverloop en eindresultaat

Wij hebben onze positie geopend om 15:40 uur, wij kochten 20 aandelen waarbij de waarde van deze positie na de hefboom 4.304 euro was. Onze werkelijke inleg was 215 euro, maar door het hefboomeffect werd onze inleg met 20 vermenigvuldigd. De hefboomfactor bij aandelen Volkswagen was dus 20.

Slim online beleggen Volkswagen

Figuur 2: Slim online beleggen Volkswagen – koersverloop. Klik om deze te vergroten.

Wij hebben de positie om 16:06 uur gesloten, dat is een beleggingstijd van 26 minuten! Bij het sluiten van de positie hebben wij een winst van 50 euro behaald en daarmee een rendement van 23% gerealiseerd! In figuur 3 kun je de winst en beleggingstijd terugvinden van onze belegging in aandelen Volkswagen.

Ik wil beleggen winst met speculeren

Figuur 3: Slim online beleggen Volkswagen – eindresultaat. Klik om deze te vergroten.

Aandelen voor dummies

Wil je na het lezen van dit bericht zelf leren beleggen? Grijp dan nu je kans en maak gebruik van het beleggingsprogramma. Met dit programma maak je gebruik van beleggen met demo geld. Je ontvangt hier een fictief bedrag van 20.000 euro. Hiermee kun je het beleggen oefenen op werkelijke koersen, zonder financieel risico te lopen. Op deze manier kun je ervaring op doen voordat je begint met het beleggen met echt geld.

Download hier het beleggingsprogramma!

 

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Speculatie_%28handel%29

http://www.belegger.nl/nieuws/2662097/recordresultaten-volkswagen.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu