Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Hoe slim beleggen? Gratis beleggingsprogramma!

Hoe slim beleggen? Gratis beleggingsprogramma!

25 april 2014 16:06 | 2.386 keer gelezen

Misschien vraagt u zichzelf wel af: Hoe slim beleggen? Dat antwoord is heel eenvoudig: met gratis beleggingsprogramma. Het programma werkt namelijk super snel en u kunt op alle koersen handelen over de hele wereld. Hiermee kunt u helemaal gratis online oefenen. In dit artikel zullen we verder aandacht besteden aan dit fantastische programma.

Hoe slim beleggen1

Slim beleggen kan snel

Veel mensen denken dat beleggen heel veel tijd kost. Maar met het gratis beleggingsprogramma, dat u aan het eind van dit artikel kunt downloaden, is een positie openen een kwestie van een paar seconden. Slim beleggen kan nu met dit programma, omdat het programma werkt snel en biedt u de mogelijkheid om op alle koersen wereldwijd te handelen. Online beleggen is nu voor iedereen toegankelijk geworden. Het programma is niet alleen beschikbaar voor uw computer, maar werkt namelijk ook op uw laptop, smartphone en tablet.

Hoe slim beleggen: gratis beleggingsprogramma

Slim beleggen is mogelijk met het gratis beleggingsprogramma. Zelf handelen wij ook met dit geweldige programmaatje en boeken wij regelmatig mooie winsten. Met dit programmaatje kunt u aandelen kopen en verkopen over de hele wereld. Binnen een paar minuten heeft u het programma al gedownload en kunt u dus gelijk aan de slag. Slim beleggen kan dus zeker met dit gratis programmaatje.

Maar hoe moet ik dan verder?

Ik hoor u denken: maar hoe moet ik dan verder? Het beleggingsprogramma is eigenlijk een soort ‘online shop’ van aandelen. U vind in dit programma alle aandelen. Het fijne aan dit programmaatje is dat alle aandelen netjes verdeeld zijn per land en/of eigenschap. Onder het kopje ‘Nederland’ vindt u namelijk alle bekende aandelen uit Nederland. Bedrijven als Philips, Heineken en KPN. Deze aandelen bereikt u allemaal in een paar muisklikken.

Hoe slim beleggen op Heineken?

1.     Zoeken naar koers

Wanneer u bijvoorbeeld besluit om te gaan beleggen op het aandeel Heineken, moet u die koers zoeken. In het programma is linksboven de mogelijkheid om een zoekopdracht in te vullen. U vult hier Heineken in en klikt op het aandeel Heineken.

2.     Positie innemen

U hebt het aandeel Heineken aangeklikt en besluit om te gaan beleggen met 100 euro. U neemt dan een positie in met een waarde van 2.000 euro die bestaat uit 40 aandelen. Raar hé? 100 euro inleggen en dan met 2.000 euro handelen. Ja, dat is het voordeel van dit geweldige beleggingsprogrammaatje. Het programma werkt namelijk met een hefboommethode. Deze hefboom zorgt ervoor dat uw inleg met een x bedrag wordt vermenigvuldig. Voor meer informatie over deze hefboom, klik dan hier.

3.     Positie kopen

Uw inleg is nu bepaald. De volgende stap is uw positie ook daadwerkelijk kopen. Het programma laat u dan meteen de koersgrafiek zien. Het is slim om deze koersgrafiek in de gaten houden.

4.     Positie sluiten

Zodra de koers uw verwachte winst heeft bereikt, is het slim om uw positie weer te sluiten. Het moment van tevredenheid kan soms een paar minuten duren, maar soms ook uren of misschien wel dagen. Sommige koersen stijgen of dalen namelijk harder dan anderen. Wanneer u uw positie heeft gesloten, wordt uw winst (als u die behaald hebt) plus uw inleg teruggestort op uw beleggingsrekening.

Tip: Hoe slim beleggen? Demomodus

Voordat u aan de slag gaat met het echte werk, is het verstandig om eerst te oefenen met een demo. Het gratis programma beschikt namelijk over een demomodus waarmee u onbeperkt kunt handelen op actuele koersen over de hele wereld. Het gaat als volgt te werk:

  1. U downloadt het gratis programma
  2. U kiest voor de demomodus
  3. U ontvangt ongeveer 20.000 euro fictief geld

U kunt dus onbeperkt oefenen met dit fantastische programma. Met 20.000 euro fictief geld kunt u wel even door. Slim beleggen doet u dus met het fantastische beleggingsprogramma dat u aan het eind van dit artikel kunt downloaden.

Op onze website hebben we ook beleggingservaringen van beleggers die gewerkt hebben met het programma. Misschien dat u hier ook wat mee kunt. Klik hier voor de praktijkervaringen.

Kortom hoe slim beleggen, download hier gratis het beleggingsprogramma!

Bron aandelen voor dummies beleggen voor dummies beleggen voor beginners: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu