Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Leren daytraden op gratis slimme wijze

Leren daytraden op gratis slimme wijze

23 mei 2014 14:27 | 1.440 keer gelezen

Wilt u een slimme manier van leren daytraden ontdekken? OnlineBeleggen.info vindt dat iedereen die daytrader worden wil, een kans verdient. Daytraden is bereikbaar en uitvoerig geheel zonder risico te trainen. 

leren daytraden

Wat is daytraden?

Geld verdienen door speculeren op koersen. Dat is daytraden. Bij speculeren zet u geld op aandelen in plaats van deze te kopen. Het grote voordeel van speculeren is dat u voor één bepaald bedrag, op grotere aandelenpakketten kunt speculeren dan wanneer u deze aandelen daadwerkelijk zou kopen.

Een voorbeeld: wanneer u zou beleggen met 100 euro, kunt u 2 aandelen ter waarde van 50 euro kopen. Bij speculeren zou u met hetzelfde bedrag op 40 aandelen kunnen speculeren. Twintig keer meer dus.

Het effect: koersstijgingen resulteren in 20 keer grotere winst. De 40 aandelen stijgen bij elkaar 20 keer meer in waarde dan de 2 aandelen. Een 5% koersstijging mond bij ‘normaal kopen’ uit in 5 euro winst. Bij speculeren is dat 20 keer meer, 100 euro dus.

Snel heel veel geld verdienen is de aantrekkingskracht van daytraden. Dit is echter niet geheel zonder risico. Koersdalingen betekent immers verliezen. Dat is de reden dat wij voor u een uitgekiend stappenplan hebben opgesteld om eventuele verliezen te voorkomen of beperken.

Leren daytraden dankzij een verstandig stappenplan

U weet nu wat daytraden is. De volgende stap is dat u zelf gaat leren daytraden en de stap gaat zetten naar zelfstandig daytrader worden. Om die reden biedt OnlineBeleggen.info u een verstandig stappenplan die u zelfwerkend leert beleggen:

  1. In slechts 30 minuten tijd de beginselen van daytraden leren met de gratis cursus beleggen
  2. Leren van ervaringen van anderen middels praktijkervaringen
  3. Oefenen met een gratis beurssimulator waarin u met ca 20.000 euro virtueel geld tegen echte koersen kunt virtueel beleggen.

De gratis beurssimulator

De gratis beurssimulator verdient wat extra uitleg. De beurssimulator stelt u in staat om op fraaie wijze te leren daytraden. De simulator werkt op dezelfde wijze de echte daytrader software. Beiden werken met speculeren tegen echte bekende koersen wereldwijd (zie figuur 1). Desondanks loopt u geen enkel financieel risico, want zoals genoemd, in de simulator belegt u met virtueel geld.

leren daytraden
Figuur 1,Leren daytraden. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Dankzij deze werkelijke eigenschappen leert u daytraden op een snelle manier kennen. De beurssimulator is een uitstekende vervolgstap na de gratis cursus beleggen. De cursus behandelt de theorie, de praktijkervaringen tonen de theorie in de praktijk en met de beurssimulator kunt u naar hartenlust oefenen.

Een voorbeeld: gedurende de gratis cursus beleggen leert u een daytrading strategie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Aansluitend kunt u deze strategie zelf uitproberen zonder enig risico.

Onmiddellijk daytraden

Kortom, OnlineBeleggen.info biedt u een compleet pakket die u niet mag missen:

  1. Een gratis cursus beleggen
  2. Handige praktijkervaringen
  3. Een gratis beurssimulator
Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading  

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu