Direct online beleggen?

> Beleggen oefenen > Winst met beleggen op Randstad: 22 euro

Winst met beleggen op Randstad: 22 euro

20 november 2015 14:49 | 1.514 keer gelezen

Aan de hand van online beleggen hebben wij 22 euro verdiend in minder dan twintig minuten; een mooie winst met beleggen op Randstad. In dit artikel vind u een praktijkvoorbeeld van onze belegging. Aan de hand van dit voorbeeld leggen wij u uit hoe u zelf aan de slag kunt met online beleggen. Wilt u graag leren beleggen? Dan is dit artikel geschikt voor u.

CFD – Beleggen met kleine bedragen

CFD staat voor Contract For Differences. Dit betekent dat u geen aandelen koopt, maar voorspelt of de waarde van een aandeel gaat stijgen of dalen. Deze manier van beleggen biedt echter veel voordelen. Eén van deze voordelen is de hefboomfactor. Deze hefboomfactor vermenigvuldigt uw inleg met een vooraf bepaalde factor, zodat u kunt beleggen met kleine bedragen. U kunt op deze manier dus een veel groteren positie innemen. Stel: u opent een positie van 50 euro. Het kan zijn dat u te maken krijgt met een veelgebruikte factor van 1:20. Dit betekent dat uw inzet nu 1000 euro waard is. Als het aandeel dan 25 euro per stuk kost, kun je dus 40 aandelen kopen. Zonder hefboom had u maar twee aandelen kunnen kopen.

Een ander groot voordeel is dat u met CFD’s snel kunt handelen. Doordat koersen vaak erg op en neer gaan, kan de positie binnen een korte tijd snel van waarde veranderen. Dit betekent, dat als u een goede voorspelling doet, snel winst kunt maken. U kunt dus zowel een koersstijging als koersdaling voorspellen. Vaak voorspellen wij aan de hand van nieuwsberichten. Verder in dit artikel kunt u lezen hoe wij dit doen.

Uiteraard zijn deze twee voordelen niet de enige voordelen. In de gratis cursus beleggen kunt u hier meer over te weten komen. Ook kunt u ontdekken welke strategieën wij gebruiken als wij gaan beleggen.

 Aanleiding – winst met beleggen op Randstad

Op 29 oktober kwam het nieuws voorbij dat Randstad flink meer winst heeft geboekt. Het nieuwsbericht kunt u zien in de onderstaande afbeelding. In het artikel wordt uitgelegd dat Randstad het afgelopen kwartaal aanzienlijk meer winst heeft geboekt dan een jaar eerder. Wij verwachten dat dit nieuws als positief zal worden ervaren door de aandeelhouders. Een positief nieuwsbericht kan de waardering van de aandeelhouders verbeteren, waardoor de waarde van een aandeel kan stijgen. Om deze reden hebben wij gespeculeerd op deze koers.

Afbeelding 1: Winst met beleggen op Randstad - Nieuwsbericht Randstad . Klik om te vergroten.

Afbeelding 1: Winst met beleggen op Randstad – Nieuwsbericht Randstad . Klik om te vergroten.

Positie openen – winst met beleggen op Randstad

De positie werd geopend om 09:04 uur ’s ochtends met een bedrag van 100 euro. Door de hefboomfactor, die eerder is toegelicht, kreeg dit bedrag een nieuwe waarde van 2000 euro. Met dit bedrag konden wij een positie openen van 40 aandelen. Op basis van het nieuwsbericht verwachtten wij dat de koers zou gaan stijgen. Wij besloten dus te speculeren op een koersstijging. In de onderstaande afbeelding kunt u het koersverloop zien.

Afbeelding 2: Winst met beleggen op Randstad – Koersverloop Randstad . Klik om te vergroten.

Afbeelding 2: Winst met beleggen op Randstad – Koersverloop Randstad. Klik om te vergroten.

Eindresultaat – winst met beleggen op Randstad

De positie sloten wij 16 minuten na opening met een winst van 22 euro. Een mooi rendement van 22% in bijzonder korte tijd! In de koersgrafiek kunt u zien dan de koers meteen begon te stijgen nadat wij onze positie hadden geopend. In de onderstaande afbeelding ziet u het winstoverzicht van onze belegging.

Afbeelding 3: Winst met beleggen op Randstad – Resultaat Randstad . Klik om te vergroten.

Afbeelding 3: Winst met beleggen op Randstad – Resultaat Randstad . Klik om te vergroten.

Gratis cursus beleggen

Bent u geïnteresseerd in beleggen? Dan heeft u drie opties. De eerste optie is dat u meer kunt leren over online beleggen aan de hand van de cursus beleggen. Deze cursus kunt u hier vinden. De tweede optie is dat u kunt gaan oefenen met CFD beleggen via een broker (bedrijf die CFD beleggen aanbied). In dit programma kunt beginnen met een demo beleggen. In dit geval speculeert u nog met fictief geld, zodat u eerst aan alles kunt wennen.

Download nu de beleggingssoftware en start met beleggen!

Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging

http://www.nu.nl/beurs/4154391/randstad-boekt-flink-meer-winst.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu