Direct online beleggen?

> beleggen voor dummies > Beleggen hoe beginnen?

Beleggen hoe beginnen?

11 april 2014 16:19 | 1.387 keer gelezen

Beleggen hoe beginnen? Makkelijk, zelfstandig en gratis oefenen? Hier vindt u alles! Wij bieden gratis leeropties aan en u mag zelf bepalen welke het best bij u past. Alle opties bevatten tips en trucs, zodat u geoefend aan de slag kunt!

beleggen hoe beginnen

Beleggen hoe beginnen: gratis beleggingsprogrammaatje

Wij van OnlineBeleggen.info zijn van mening dat iedereen kan (leren) beleggen. Tegenwoordig bestaan er dermate mooie kansen. Zo belegt u met beleggingsprogrammaatjes in pauzes of onderweg naar werk. Actuele programmaatjes draaien op vrijwel alle smartphones, tablets of computers. U downloadt het gratis beleggingsprogrammaatje hier.

Beleggen is geen kwestie van gewoon doen

Beleggen op bijvoorbeeld Philips is hierdoor makkelijk e snel. Zelfs een leek zou het voor elkaar krijgen. Beleggen kost dan wel weinig moeite, wij raden echter ‘gewoon doen’ ten zeerste af. U ziet naar alle waarschijnlijkheid uw zuur verdiende geld niet graag in rook opgaan, ofwel? Risico is onafscheidelijk verbonden met beleggen. Vrij logisch overigens. Juist voor de risico’s wordt u gecompenseerd in de vorm van rendement. Hierdoor levert beleggen over het algemeen meer op dan sparen. Beleggen is en blijft een serieuze zaak. Daar dient verstandig mee omgegaan te worden.

beleggen-hoe-beginnen
Figuur 1, beleggen hoe beginnen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Beleggen hoe beginnen – op drie manieren

‘Gewoon doen’ is tevens kortzichtig. Er bestaan namelijk makkelijke manieren om te oefenen (zie figuur 1). Wij raden u daarom aan om één van deze manieren aan te grijpen. U raadt het al – wij hebben drie manieren voor u ontwikkeld. Deze zijn gratis en vrijblijvend. Kies een manier en leer zo beleggen.

(1) Gratis cursus beleggen

Manier één is onze gratis cursus beleggen. Leren beleggen voor beginners staat hierin centraal. In slechts 30 minuten leert u de beginselen van beleggen. Hierin worden de volgende onderwerpen behandelt:

 1. Beleggen in het algemeen
 2. Beleggen via een broker
 3. Winst maken met online beleggen
 4. Het beheersen van uw risico’s
 5. Praktische zaken
 6. Beginnen met online beleggen

(2) Tips en trucs uit beleggingservaringen

Manier twee is beleggingservaringen. Echte ervaringen die op eenvoudige, duidelijke en verstandige wijze de inhoudt van beleggen tonen. Deze zijn het vervolg op de cursus. De cursus behandelt de basisbeginselen en de ervaringen daarentegen de eerste elementen. Heeft u al weet van online beleggen? Sla dan de cursus over en begin direct met ervaring opdoen uit de beleggingservaringen. Hierin vindt u ervaringen van beleggen met 100 euro tot beleggen met 1000 euro.

(3) Gratis oefenen in een simulatie modus

Manier drie is gratis oefenen. Dat brengt ons terug bij het gratis beleggingsprogrammaatje. Hiermee kunt u naast beleggen met echt geld ook gratis oefenen. Er zit namelijk een soort beurssimulator in verwerkt en deze werkt als volgt:

 • Ontvang ca. 20.000 euro fictief geld waarmee u virtueel kunt beleggen tegen echte koersen wereldwijd.
 • Risicoloos leren beleggen zonder ook maar een euro te spenderen
 • Makkelijk en snel overstappen binnen het programmaatje naar echt beleggen

beleggen hoe beginnen
Figuur 2, hoe beleggen. Klik op de figuur om deze te vergroten.

Kies uw manier en leer gratis beleggen

Kortom, met bovenstaande manieren bereidt u zichzelf goed voor op beleggen. In alle gevallen is dit geheel gratis. Kies de manier die het best bij u past of combineer deze. Alles komt uiteindelijk op hetzelfde neer: beleggen voor dummies, iedereen kan gratis, snel en makkelijk leren beleggen.

 1. Gratis cursus beleggen
 2. Beleggingservaringen
 3. Simulatie modus

Hoe leren beleggen? Kies uw methode en ga direct aan de slag!

 
Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Leren 

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu