Direct online beleggen?

> beleggen voor dummies > Starten met daytraden ASML: 94 euro winst

Starten met daytraden ASML: 94 euro winst

30 april 2015 10:05 | 2.166 keer gelezen

Starten met daytraden ASML heeft ons binnen twee minuten een winst van 94 euro opgeleverd. Het daytraden wordt steeds aantrekkelijker. Wij zullen in dit artikel nader uitleggen hoe wij binnen twee minuten een mooie winst hebben gerealiseerd. Leer nu zelf hoe het daytraden werkt en realiseer zelf een mooie winst!

Starten met daytraden ASML

Wat is daytraden?

Daytraden is de Engelse vertaling voor daghandelen, dat betekent simpelweg handelen binnen één beursdag. Als je gaat daghandelen open je en sluit je een positie op dezelfde dag, je kunt met daghandelen een leuke winst op korte termijn realiseren. Je kunt met je mobiel, tablet, laptop of pc beleggen. Dat betekent dat je onderweg naar je werk of tijdens de lunch ook kunt daghandelen. Wij zullen onze beleggingservaring met je delen, zodat je ook zelf kunt beginnen met beleggen.

Koersstijging of koersdaling?

Bij online beleggen is het ook mogelijk om op een koersdaling te speculeren, dat was met het traditioneel beleggen niet mogelijk. Voordat wij gaan beleggen maken wij altijd gebruik van een aanleiding. Een aanleiding kunnen recente ontwikkelingen zijn, onder recente ontwikkelingen verstaan wij nieuwsberichten over een bedrijf. Dit kunnen zowel positieve en negatieve nieuwsberichten zijn. Aan de hand hiervan maken wij een keuze om te speculeren op een koersstijging of op een koersdaling. Bij positieve berichten kiezen wij ervoor om te speculeren op een koersstijging en bij negatieve berichten kiezen wij ervoor om te speculeren op een koersdaling. Negatieve nieuwsberichten kunnen een negatief effect hebben met betrekking tot de populariteit onder de beleggers. Daarentegen kunnen positieve nieuwsberichten een positief effect hebben met betrekking tot de populariteit onder de beleggers, dit zorgt voor een koersdaling of een koersstijging.

Starten met daytraden ASML: aanleiding

Op 22 april kwamen wij het onderstaande bericht tegen over het Nederlandse hightechbedrijf, ASML. In het bericht wordt aangegeven dat ASML een flinke order EUV-machines ontvangt. Dit zal voor een stijging van de omzet kunnen zorgen en zullen meer klanten vertrouwen krijgen in ASML. Dit is de reden dat wij ervoor hebben gekozen om te speculeren op een koersstijging. Wij hebben onze positie geopend met een inleg van 496 euro, maar onze inleg kreeg na het hefboomeffect een nieuwe waarde; 9920 euro. Onze inleg werd vermenigvuldigd met 20, want de hefboom was 1:20. Hierdoor konden wij beleggen met 100 aandelen.

Starten met daytraden ASML

Figuur 1: Starten met daytraden ASML – nieuwsbericht. Klik om deze te vergroten.

Starten met daytraden ASML: koersverloop en eindresultaat

In het koersverloop is een sterke stijging te zien bij het openen van de beurs, zie figuur 2. Dit is de reden dat wij de positie na 2 minuten al hebben gesloten. De koers fluctueerde daarna nog iets, maar bleef ongeveer op gelijke hoogte.

Starten met daytraden ASML

Figuur 2: Starten met daytraden ASML – koersverloop. Klik om deze te vergroten.

Met een winst van 94 euro hadden wij na 2 minuten al een rendement van 19% bereikt! Dat is een geweldig rendement! In figuur 3 zijn de winst en de beleggingstijd terug te vinden.

Starten met daytraden ASML

Figuur 3: Starten met daytraden ASML – eindresultaat. Klik om deze te vergroten.

Aandelen voor dummies

Wil je nu zelf daytrader worden en op die manier slim beleggen? Begin dan nu met online beleggen voor beginners, download de beleggingssoftware. Hier kun je ook zelf virtueel beleggen met fictief geld, zodat je geen financieel risico loopt. Zodra je het gevoel hebt dat je het beleggen onder de knie hebt kun je ervoor kiezen om over te schakelen naar het beleggen met echt geld. Het daytraden is ook ideaal beleggen voor studenten, op korte tijd winst en met het hefboomeffect heb je geen grote inleg nodig. Ervaar nu zelf het daghandelen!

Download nu de beleggingssoftware!

 

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading
http://deaandeelhouder.nl/news/2015/4/22/flinke_order_asml_voor_euv-machines/

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu