Direct online beleggen?

> Beleggingservaringen > Beleggen in 15 minuten: 65 euro winst!

Beleggen in 15 minuten: 65 euro winst!

10 februari 2014 13:30 | 2.051 keer gelezen

Wat is er nou leuker dan in 15 minuten 65 euro winst maken met enkele muisklikken? Met CFDs kunt u op een eenvoudige en leuke manier beleggen in 15 minuten. Wij hebben van een klein bedrag een heel mooi bedrag kunnen maken.

Wij laten in dit artikel zien hoe u met aandelen kan handelen en in het bijzonder met UBS aandelen. Beleggen op deze manier is heel eenvoudig. Zo kunt u zelfs handelen in aandelen, terwijl u in de trein zit. Om u een beeld te schetsen, zullen wij u een belegging laten zien. In een kwartiertje haalden wij een winst van 65 euro op het aandeel UBS.

beleggen in 15 minuten1

Beleggen in 15 minuten met gratis software

Leuk om te weten is dat wij in aandelen handelen met een gratis software programma. Dit programma is voor iedereen toegankelijk en laat u op een leuke en vloeiende manier kennismaken met het kopen en verkopen van aandelen. Onderaan het artikel kunt u de handelssoftware gratis downloaden voor uw laptop, telefoon of tablet. Tevens heeft de software ook een demomodus, met deze modus kunt u eerst even oefenen met het verhandelen van aandelen. Met dit gratis programma haalden wij in 15 minuten tijd een geweldige winst van 65 euro op het aandeel UBS (Zwitserse bank). Wij zullen u laten zien hoe wij dit deden.

CFDs

Het gebruik van CFDs zorgt ervoor dat u meer winst kunt halen uit uw geld in een relatief korte periode. De aandelen die u via deze methode koopt of verkoopt zijn veel meer waard dan het bedrag dat u, als CFD belegger, inzet. U hoeft dus maar een gedeelte van de positie te financieren. Hierdoor zou u volledig kunnen profiteren van een koersstijging, waardoor u dus meer rendement uit uw geld zou kunnen halen. Om het fenomeen CFD verder toe te lichten gebruiken we een voorbeeld.

U besluit om met 600 euro te gaan beleggen en wilt dit met CFDs gaan doen. U kunt dan een positie innemen die (meestal) tien keer zo groot is als uw inleg (600 * 10 = 6.000 euro). Het positieve aan een positie van 6.000 euro is dat u veel sneller en meer winst kunt maken. Een koersstijging van 1% zorgt bijvoorbeeld al voor 60 euro winst. Voor meer uitleg over CFDs, klik hier!

Beleggen in 15 minuten5

Figuur 1, Beleggen in 15 minuten. Klik op figuur om deze te vergroten.

Aandelen UBS kopen met een klein bedrag

Het handelen met aandelen op het internet is ook met een heel klein bedrag aantrekkelijk. Zo belegden wij 585 euro op het aandeel UBS en maakte de broker hier 11.700 euro van. Dit alles heeft te maken met de hefboommethode. Er zit namelijk een hefboom op van 1:20, dus de inleg wordt 20 keer zo veel. Het voordeel hiervan is dat de gewenste koersstijging er toe leidt dat u meer winst kunt genereren. De winst wordt namelijk verrekend over de totaal waarde van het aandelenpakket (11.700 euro).

De verwachting is dat de koers van de UBS aandelen zal gaan stijgen omdat wij voor de opening van de beurs een geweldig nieuwsartikel hadden gelezen waarin stond dat er een stevige winststijging was bij UBS. Dit soort nieuwsberichten vinden wij op verschillende websites, sites zoals: belegger.nl, fd.nl, deaandeelhouder.nl. Op deze websites lezen wij nieuwsberichten over beursgenoteerde bedrijven. Dit trucje is heel handig. Zo kunt u vooraf een redelijke inschatting maken van wat de koers zal gaan doen. Zal deze gaan stijgen of dalen? In de figuur hieronder ziet u het nieuwsbericht.

beleggen in 15 minuten2

Figuur 2, Beleggen in 15 minuten. Klik op figuur om deze te vergroten.

Met veel succes aandelen UBS kopen

Na het lezen van het nieuws besloten wij precies om 09.00 uur aandelen van UBS te kopen. Op het moment dat de beurs openging zagen wij de koers van de aandelen meteen stijgen, zoals u ziet in figuur 3 hieronder.

beleggen in 15 minuten3

Figuur 3, Beleggen in 15 minuten. Klik op figuur om deze te vergroten.  

Via de handelssoftware van de broker is het in een paar muisklikken mogelijk om de aandelen te kopen. Beleggen in 15 minuten is dus eenvoudig.

Zoals eerder verteld is bleek onze verwachting helemaal waar te zijn. De koers van de aandelen van UBS steeg meteen na opening van de beurs. Kwartier later besloten wij om de aandelen te verkopen en dit leverde ons uiteindelijk een winst van 65 euro op. De koers steeg namelijk met 1,01%. Het handige aan de software is dat u eigenhandig kunt aangegeven bij hoeveel winst de positie moet sluiten.

Gratis demoversie

Wilt u liever niet gelijk aandelen voor echt geld kopen? Dan kunt u nu ook een gratis demoversie downloaden. Via hetzelfde beleggingsprogramma kunt u volledig kosteloos kennismaken met het online beleggen. Bij het opstarten van het programma kunt u de keuze maken tussen: de demomodus en echt geld. Daarna is het de bedoeling dat u zich aanmeldt met uw e-mailadres. Als u dat heeft gedaan ontvangt u plusminus 20.000 euro fictief geld om mee te gaan handelen tijdens de echte beurs over heel de wereld.

beleggen in 15 minuten4

Figuur 4, Beleggen in 15 minuten. 

Conclusie beleggen in 15 minuten

Kortom, u kunt op een leuke manier kennismaken met beleggen. Wij hebben gemerkt dat wij in een mum van tijd meer winst kunnen genereren uit ons geld. Wanneer u van plan bent om met echt geld te gaan starten, lees dan eerst goed het nieuws door voor opening van de beurs. Dit kan de kans verhogen. Waarom gaat u nu niet meteen oefenen? Download nu het beleggingsprogramma hieronder!

Wilt u ook beleggen in 15 minuten? Download dan hier het handelsprogramma!

Bron: www.deaandeelhouder.nl

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu