Direct online beleggen?

> Beleggingservaringen > Beleggen met 300 euro: 407 euro verdiend door short gaan op SNS Reaal

Beleggen met 300 euro: 407 euro verdiend door short gaan op SNS Reaal

30 januari 2013 13:35 | 3.477 keer gelezen

Hebt u 300 euro over en wilt u hiermee beleggen? Lees dan in dit artikel hoe u dat  kunt doen en. In dit artikel leggen wij een zeer profitabele manier van beleggen uit die gemakkelijk toe te passen is en weinig tijd of moeite kost.

Beleggen met 300 euro

Geld verdienen met beleggen wordt door veel mensen als moeilijk beschouwd. “Beleggen is moeilijk en tijdrovend” is een veelgehoorde opvatting. Wij hopen echter in dit artikel het tegendeel te bewijzen. Beleggen is namelijk heel simpel, zolang je het maar simpel houdt.

Wij zullen dit artikel duidelijk beschrijven welke stappen een succesvolle belegging doorloopt.

Stap 1: de aanleiding

Als u wilt beleggen is het belangrijk een goede aanleiding te hebben. Aan de hand van deze aanleiding zal de koers van een aandeel immers moeten veranderen.

Al weken rommelt het rond SNS Reaal. Dit bedrijf zit in zwaar weer door een samenloop van omstandigheden. Zo zijn er achtereenvolgens enkele miljoenenclaims tegen het bedrijf ingediend en heeft SNS reaal een ander bedrijf voor een veel te hoge prijs gekocht. Het gevolg van deze aankoop is dat SNS nu de waarde van het aangekochte bedrijf moet afwaarderen en zo verlies lijdt. Het onderstaande nieuwsbericht is een van de vele slecht-nieuwsberichten over SNS Reaal.

beleggen met 300 euro niews1

Figuur 1, nieuwsbericht beleggen met 300 euro. Klik om te vergroten.

Het gevolg van deze gebeurtenissen is een koersval van het aandeel SNS Reaal. Het aandeel zakt al een aantal weken in waarde. Dit was voor de aanleiding om te gaan beleggen met 300 euro.

Stap 2: op welke manier gaan wij beleggen met 300 euro?

Tegenwoordig kan een belegger zowel profiteren van koersstijgingen als koersdalingen. Hedendaagse beleggingsmethodes maken dit mogelijk. Wij gebruiken speculerend beleggen omdat deze beleggingsmethode in onze ogen uitblinkt door zijn eenvoudigheid en potentieel.

Speculerend beleggen werkt via een gratis programma. Dit programma kunt u gratis op deze site downloaden. In dit programma vindt u aandelen, grondstoffen en valuta van over heel de wereld. In dit programma zoeken wij naar het aandeel SNS Reaal.

Vervolgens hebben we de keuze: gaan we voor een koersdaling of een koersstijging? Uiteraard kiezen wij in dit geval voor een daling. Na hiervoor gekozen te hebben moeten wij onze inleg bepalen.

Bij het bepalen van de inleg komt het enorme potentieel van speculerend beleggen kijken. U koopt geen aandelen wanneer u speculeert maar ‘voorspelt’ de richting van de koers. In praktijk beeld dat zich uit doordat u met uw inleg op een aandelenpakket speculeert. Dit aandelenpakket is –in de meeste gevallen- 10 keer zo groot als uw inleg. Wanneer de door u voorspelde richting inderdaad gekozen wordt, ontvangt u de verandering in waarde van het aandelenpakket als winst.

Stap 3: aan de slag met beleggen met 300 euro

(17-01-2013) Wij zoeken het aandeel SNS en voeren onze inleg, 300 euro, in. Het programma genereert automatisch de waarde van het aandelenpakket (zoals te zien in figuur 4). De waarde van het aandelenpakket is 300×10=3.000 euro. Een werkje van tien secondes.

(24-01-2013) We volgen nog steeds het nieuws. Slechte berichten over SNS blijven komen en de koers blijft als gevolg hiervan dalen. Het aandelenpakket wordt daardoor minder waard. Dit is goed nieuws, wij speculeerden immers op een koersdaling en krijgen het verlies van het aandelenpakket als winst.

sns, grafiek

Figuur 2, grafiek beleggen met 300 euro. Klik om te vergroten.

(30-01-2013) Vandaag verschijnt het nieuwsbericht, zie onderstaande figuur, dat er deze week een oplossing komt voor het grote probleem van SNS. Wij verwachtten dat als gevolg hiervan de koers van SNS weer zal gaan stijgen. Wij besluiten daarom te stoppen met speculerend beleggen en sluitend de belegging. Ook dit is in 1 muisklik gebeurd.

beleggen met 300 euro nieuwsbericht

Figuur 3, beleggen met 300 euro nieuwsbericht. Klik om te vergroten

Onze winst wordt door het programma keurig weer gegeven. U kunt het onderstaande resultaat opmaken dat wij ruim 400 euro hebben verdiend aan de speculatie. Een rendement van meer dan 100%!

beleggen met 300 euro

Figuur 4, resultaat beleggen met 300 euro. Klik om te vergroten.

Kortom, zoals u ziet volgen wij steeds een logische gedachtegang en is beleggen niet meer dan simpel reageren op koersveranderingen.

Zelf beleggen met 300 euro!

Wilt u nu ook zelf online speculeren aan de hand van gratis programma? Download dan hier het programma en begin met beleggen. Eerst proberen zonder risico is ook mogelijk. U zult dan in het programma moeten kiezen voor de demomodus. U ontvangt dan 20.000 euro fictief geld en hiermee beleggen op echte aandelen. Als u vervolgens overstapt naar de werkelijke modus, ontvangt u 25 euro op uw nieuwe beleggingsrekening.

Wilt u beleggen met 300 euro? Download dan hier het speculeer-programma!

Bron:http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel,http://www.nu.nl/economie/3004924/brussel-blokkeert-hulpplan-sns.html , http://www.nu.nl/economie/3028030/plan-sns-mogelijk-komend-weekend.html

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu