Direct online beleggen?

> Beleggingservaringen > Hoe leer ik daytraden? Leer van ervaring

Hoe leer ik daytraden? Leer van ervaring

29 januari 2014 20:08 | 2.095 keer gelezen

Hoe leer ik daytraden? Vraagt u zich dat af? Lees dan verder en leer daytraden met gratis software kennen aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Hoe leer ik daytraden

Waarom kiezen voor daytraden?

U vraagt zich af: hoe leer ik daytraden? Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van deze manier van handelen? Een belangrijk voordeel kunt u al uit de naam halen: een daytrader probeert op korte termijn te beleggen en zo binnen enkele uren resultaat te behalen. Hij of zij doet dit met een gratis handelsprogramma, dat het beheren van beleggingen aanzienlijk vergemakkelijkt. Daarom maken wij er ook gebruik van, zoals u in onze beleggingservaring kunt zien.

Daytraden Unilever in 3 simpele stappen

#1 het nieuwsbericht

Het was half 9 ’s morgens op maandag 20 januari toen we het onderstaande nieuwsbericht zagen op het internet.

Hoe leer ik daytraden

Figuur 1, hoe leer ik daytraden? Beursnieuws. Klik voor een vergroting.

Zulk nieuws, dat bekend wordt vlak voordat de beurs opent om 9 uur, zou invloed kunnen hebben op de koers van Unilever. U kunt in het artikel zien dat het onverwacht goed gaat met Unilever. Beleggers handelen graag in aandelen van bedrijven die het voor de winst gaat. Misschien zorgt dit nieuwsbericht daarom wel voor een stijging in vraag naar aandelen Unilever, waardoor de koers ook omhoog zou kunnen gaan. Daarom besloten we te beleggen in dit levensmiddelenconcern.

#2 beleggen

Om een positie in te nemen, openden we de gratis software waarover u eerder hebt gelezen. Hiermee konden we in een mum van tijd een belegging doen. We besloten 411 euro in te leggen. Dit bedrag werd echter aanzienlijk meer waard, dankzij de zogenaamde CFD constructie. Klik hier en kom in 30 minuten alles te weten over CFD’s en daytraden.

Uiteindelijk belegden we met een aandelenpakket ter waarde van 10×411= 4.110 euro. Vervolgens hielden we de koers van Unilever in de gaten. Dat kon heel eenvoudig, vanaf onze smartphone.

#3 Het resultaat

Hoe leer ik daytraden

Figuur 2, hoe leer ik daytraden. Klik voor een vergroting.

Zoals u kunt zien, steeg de waarde van het aandeel aanzienlijk zodra de beurs geopend was. Onze verwachting kwam dus uit! In slechts 15 minuten tijd was het aandeel al 1,1% gestegen, wat betekende dat we 53 euro winst konden maken. Met een druk op de knop incasseerden we dit prachtige resultaat.

Hoe leer ik daytraden

Figuur 3, hoe leer ik daytraden. Het resultaat. Klik voor een vergroting.

Hoe leer ik daytraden?

U hebt in dit artikel gezien dat daytraden op korte termijn echt een mogelijkheid is. Onder de juiste omstandigheden zou het kunnen voorkomen dat u binnen een uur resultaat behaalt. Het gratis beleggingsprogramma ondersteunt u als daytrader aanzienlijk. Het houdt handige informatie voor u bij, zorgt ervoor dat u snel kunt reageren en is bovendien te openen vanaf al uw gadgets.

Het grootste voordeel van het programma is misschien wel dat het u helpt een antwoord te vinden op de vraag: hoe leer ik daytraden? U kunt uzelf namelijk trainen door te oefenen in de virtuele omgeving. Dit is een onderdeel van de software, waar u ongeveer 20.000 euro fictief geld krijgt. Hiermee kunt u levensechte ervaring opdoen, doordat u kunt beleggen op realtime koersen.

Hoe leer ik daytraden? Klik hier voor de virtuele oefening!

Bronnen:

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu