Direct online beleggen?

> Beleggingservaringen > Snelle winst met beleggen: 400 euro winst in 15 minuten

Snelle winst met beleggen: 400 euro winst in 15 minuten

19 februari 2014 11:37 | 3.714 keer gelezen

Lees hier hoe we snelle winst met beleggen maakten. Resultaat? 400 euro winst binnen 15 minuten. Ontdek hier hoe wij beleggen en probeer de gratis software! Disclaimer: in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst.

Snelle winst met beleggen

Onze tactiek

In dit artikel zullen we u laten zien hoe onze belegging op de Zwitserse bank UBS verliep. Hier maakten we uiteindelijk bijna 400 euro winst mee. Wij denken dat dit mede mogelijk gemaakt werd door onze speciale beleggingstactiek. U kunt hier ook gebruik van maken! Daarom vertellen we u eerst wat meer.

Wanneer wij beleggen, maken we gebruik van het Contract for Difference (CFD). Wanneer u belegt met CFD’s, hoeft u maar een fractie van de waarde van uw positie te financieren. Stelt u zich voor dat u wilt handelen met aandelen ter waarde van 1.000 euro. Het kan zomaar zijn dat u slechts 100 euro nodig hebt om dit te bereiken. Uw inleg wordt dus als het ware 10x zo veel waard gemaakt.

Het is heel eenvoudig om te beleggen met CFD’s. U hoeft er zelf nauwelijks over te denken. Dat komt doordat het automatisch zit verwerkt in de handige gratis beleggingssoftware die wij gebruiken. In alle gevallen kunt u dus voor dezelfde inleg handelen met een groter pakket aandelen. Daarom zijn CFD’s ook een goede optie voor de kleinere belegger.

Nu zullen we u laten zien hoe CFD’s werkten bij onze praktijkervaring.

Praktijkervaring met UBS

U hebt in de inleiding al gelezen dat we bijna 400euro winst konden maken binnen 15 minuten. Maar hoe deden we dat? In feite kunt u onze belegging zien als een driedelig plan. Voor de duidelijkheid verdelen we de ervaring daarom als volgt:

  1. Een nieuwsbericht met invloed
  2. De positie openen en volgen
  3. Stoppen

Een nieuwsbericht met invloed

Als u gaat beleggen met de gratis software, zult u zien dat u een enorme keus aan koersen hebt. Naast aandelen kunt u ook kiezen voor grond- en delfstoffen, munteenheden en indices. U belegt dan bijvoorbeeld in goud, de Amerikaanse dollar of onze eigen AEX.

Veel keuze is erg leuk, maar hoe weet u nu waarop u het beste kunt beleggen? Het volgen van het beursnieuws kan u helpen om een keus te maken. Nieuws over beursgenoteerde ondernemingen kan namelijk invloed hebben op hun koers. Zo besloten wij te gaan beleggen op UBS nadat we onderstaand nieuwsbericht lazen.

Snelle winst met beleggen

Figuur 1, nieuwsbericht snelle winst met beleggen. Klik voor een vergroting.

In het artikel staat dat de Zwitserse bank UBS een mooie stijging in winst heeft ondervonden. Wij vermoedden dat meer beleggers daarom aandelen zouden willen kopen van dit bedrijf. En dat zou een koersstijging tot gevolg kunnen hebben.

Een positie openen en volgen

We openden gauw de gratis beleggingssoftware en zochten de koers van UBS op. Deze was op dat moment juist wat minder waard dan de dag daarvoor. Hier maakten we ons geen zorgen om: we verwachtten dat de koersstijging nog moest komen en waren juist blij dat we de positie nu iets goedkoper konden openen.

We legden in totaal 2.929 euro in, maar dankzij CFD’s werd dit bedrag maar liefst 20 keer vergroot. Uiteindelijk hadden we daarom een positie ter waarde van 58.578 euro.  Vervolgens hoefden we alleen op ‘kopen’ te klikken, en de koers in de gaten te houden. U ziet in figuur 2 wat er gebeurde.

Snelle winst met beleggen

Figuur 2, Snelle winst met beleggen. Klik op figuur om deze te vergroten.

Stoppen

In het volgende kwartier steeg de koers van UBS met 1,01%. Dit lijkt niet veel, maar omdat onze positie zo groot was, leverde het ons toch 393 euro winst op! Daarom besloten we te stoppen. We sloten de belegging met een muisklik, waarbij de winst automatisch op ons account kwam te staan.

In dit geval kostte de belegging slechts 15 minuten tijd, waardoor de koers in de gaten houden kinderspel was (voor ons althans). Als het wat langer duurt, blijft dit echter gemakkelijk: u kunt de software namelijk openen vanaf uw computer, smartphone en tablet. Zo kunt u tussendoor gemakkelijk even kijken naar uw beleggingen.

Wilt u zelf snelle winst met beleggen maken? Wees wel realistisch!

U hebt nu gezien dat wij binnen een korte termijn winst hebben gemaakt. Natuurlijk zijn de resultaten van beleggen niet te voorspellen of te garanderen. Het zou nogal onrealistisch zijn om te claimen dat dit soorten winsten altijd het geval zijn. Wel kunnen we zeggen dat de gratis software het beheren van uw beleggingen vergemakkelijkt.

U hebt dit al een beetje gezien in ons praktijkvoorbeeld. Maar misschien wilt u het graag zelf ervaren. Dat kan, want beleggingssoftware bevat namelijk ook een oefenmodus. Hier krijgt u realtime koersen te zien. Ook ontvangt u circa 20.000 euro fictief geld. Zo kunt u dus zeer realistische ervaring opdoen! Overstappen op echt beleggen kan altijd, maar hoeft niet. Het is dus helemaal vrijblijvend.

Probeer zelf virtueel winst met beleggen te maken! Klik hier voor de demo

Bron: www.deaandeelhouder.nl, http://en.wikipedia.org/wiki/UBS

 

Aanbevolen artikelen:

Handelen in olie: een rendement van 46%
Gratis beursspelGratis beursspel
Indexbeleggen op de Nederlandse beurs -1Indexbeleggen op de Nederlandse beurs in 4 stappen
Cursus beleggenCursus beleggen
Hoofdmenu